Cum slabim??????Partea a 2 a
Raspunsuri - Pagina 6
diana904 spune:
quote:
Originally posted by ralu
Dragele mele fete,
A facut cineva dintre voi cura de slabire cu HERBALIFE?
Daca da, ce rezultate ati avut si in cat timp? Credeti ca merita?
Cu multumiri,
Ralu-mamica Ioanei
Eu cunosc mai multe persoane care au tinut cura cu HERBALIFE si la toate efectul a fost acelasi, adica au reusit sa slabeasca (destul de mult, una din amice a slabit vreo 17 kg), apoi s-au mentinut inca vreo 2-3 luni, dar dupa acest interval au pus la loc mai mult decit dadusera jos.
ralu spune:
Multumesc de raspuns Diana!!!!
Eu cred ca dupa orice dieta rapida ar trebui sa treci la o dieta gen Montignac si apoi incetul cu incetul la dieta normala. Daca treci brusc la dieta normala pui absolut tot pe tine (ba chiar mai mult).
Oricum multumesc din suflet ca mi-ai raspuns, Diana.
Astept raspunsuri si de la alte fete care au tinut cura cu Herbalife!!!!
Ralu-mamica Ioanei
valentinag spune:
Buna Ralu,
eu am luat herbalife acum 2 ani,am slabit doar 4 kg.poate si pentru ca ultimele pastile nu am putut sa le mai iau.Stomacul meu se revolta cum ajungeau acolo si ingrozitor.Am pus la loc 7 kg.dupa cura asa ca acum incerc sa tin regim disociat.
Apropo,am mai luat si viaredin si biomed fara efect.Am auzi ca xenicalul este bun.
Valentina
ralu spune:
Merci mult Valentina, pentru ca mi-ai raspuns!!!
Oricum vad ca cele mai bune diete, tot cele naturale!
Multumesc!!!!
Ralu-mamica Ioanei
ralu spune:
Draga Iris,
Mai intai vreau sa-ti spun FELICITARI!!!!
As vrea sa te intreb cat ai slabit in aceasta perioada de 15 zile? Da-mi si mie niste sfaturi ca tare as vrea sa reusesc sa tin cura ta pana la sfarsit. Eu am inceput-o la un moment dat, dar nu am reusit sa o tin decat 3 zile (in a treia zi, seara am mancat niste iaurturi ca nu mai puteam). Dar tare as vrea sa reusesc si eu ca tine!!!
Multumesc anticipat pentru raspuns!!!
Ralu-mamica Ioanei
iris spune:
[quote]Originally posted by ralu
Draga Iris,
Mai intai vreau sa-ti spun FELICITARI!!!!
As vrea sa te intreb cat ai slabit in aceasta perioada de 15 zile? Da-mi si mie niste sfaturi ca tare as vrea sa reusesc sa tin cura ta pana la sfarsit. Eu am inceput-o la un moment dat, dar nu am reusit sa o tin decat 3 zile (in a treia zi, seara am mancat niste iaurturi ca nu mai puteam). Dar tare as vrea sa reusesc si eu ca tine!!!
Multumesc anticipat pentru raspuns!!!
draga ralu, am dat jos 4- 4,5 kg in ultimile 2 saptamini, nu m-am abatut de la dieta decit cu mere, ca imi ploua in gura cind le curatam fetelor; am golit frigiderul si dulapurile de alte tentatii dar probabil cel mai important e sa iti doresti mult de tot, eu eram cam disperata, ma saturasem de batrina mea burta ...de fapt ceva burtica mi-a ramaS dar tare mica si moale si trebuie s-o pUn la abdomene; oricum trebuie sa incerci iar si iar si te-o apuca si disperarea si vei reusi;DACA SIMTI CA TE SATURI DE CARTOFI SAU CE E DE PAPA IN ZIUA AIA, PUNE PE EI PUTINA VEGETA, PE PORTIA URMATOARE PUTIN SOS, DE SOIA, SAU CEVA FARA CALORII PREA MULTE, SA LE MAI DEA AROMA...DAR NU RENUNTA; BEA MULTA APA, LIMONADA SI SUC DE GRAPEFRUIT, CEAI DIURETIC...
acu ca vine si primavara parca e si mai mobilizatoare atmosfera si poate te ajuta si asta;
hai la dieta, ralu!!!!
ralu spune:
Draga Iris, iti multumesc ca mi-ai raspuns.!!
Adevarul este ca imi trebuie mai multa vointa. Iti promit ca o sa incerc sa reiau dieta ta pana voi reusi!!
Multumesc de incurajari!!!
Ralu-mamica Ioanei
pepsica spune:
Cine stie vreun regim care sa mearga acum in post?
Inainte de post am mai incercat citeva regimuri dar fara folos.... parca am facut un contract cu cintarul- 65 kg de nu stiu cite luni, desi am incercat regimul 3x 3 ( 3 zile ore, 3 legume fierte si crude si 3 fructe)la 1,62 inaltime... cam mult! Tristetea e ca nu m-am ingrasat dupavreo sarcina sau ceva- macar de-ar fi asaa!!!- ci pur si simplu, m-am ingrasat incet si constatnt, in ultimii 7 ani, de la 55 kg la 65.
mersi frumos!
cl spune:
Draga Pepsica, bun venit printre noi! Poti sa incerci asta:
quote:
Un alt regim ar fi:timp de 4 zile mananci acelasi lucru: in fiecare zi cate o cana de orez fiert cu trei cani de apa si salata verde cu lamaie.Lichide 2l/zi.
Dupa ce nu mai tineti diete aveti grija ca ultima masa sa nu fie dupa ora 18. Daca totusi va este foame, mancati un fruct, beti un ceai.
Multa bafta si aper ca v-am fost de ajutor.
Claudia
Vezi sa-l tii doar o data pe luna. Multa bafta!
Claudia
vrabiuta spune:
fetelor,
am inceput si eu cura de slabire, deh a venit primavara.
de cateva saptamani am inceput sa mai fac un pic de sport si
saptamana asta am luat taurul de coarne cu cura de slabire.
la mine functioneaza cu ceai verde. MULT CEAI VERDE.
mananc dimineata salata de rosii si castraveti, sau ton, sau
un castronel de cereale cu lapte, sau un cartof fiert cu putina
branza. in loc de pranz un iaurt sau un mar, sau
amandoua. seara nimic de mancare, doar ceai verde (am gasit ceai
verde cu aroma de menta care e foarte bun). mai iau si vitamine
din cand in cand. si neaparat, macar o data pe saptamana 1 ora la sala de fitness. in complexul SIR din militari, unde echipamentele
sunt grozave si au si aer conditionat.
tin regimul asta de o saptamana si am slabit 1 kg jumate.
nu stiu cat de sanatos e regimul asta...
mult succes tuturor!! (si mie)
va pup fetelor.
m