Cum slabim??????Partea a 2 a

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iris spune:

pentru diana:
in prima zi eu mincam paste cu cascaval; poti minca deci orice brniza grasa sau mai slaba, cascaval, nu neaparat brinza de vaci; eu am vrut sa ma rasfat, dar daca iti plac cu brinza de vaci da-i drumul....
vegeta contine sare dar trebuie sa pui doar putina, cit iei intre degete!!!!
am baut ceai diuretic, mai mult in timpul primelor cure pentru ca avem ceva edem; am mai luat, pe parcursul unei cure pt ca primisem din romania "cura de slabire dr ionut moldovan" de la laboratoarele medica; contine spirulina, guarana, ortosiphon, ceai verde si tarite, si sint suplimente in cura de slabire; deci ceva viatmine poti lua, complex mai bine, dar uita-te sa nu aiba adaos de zahar sau fructoza;
succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Mersi mult Claudia.Chiar de azi ma apuc.Sper sa mearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

N-am "rasfoit" prima parte a subiectului, dar in momentul de fata pt. mine e un subiect de actualitate. M-am ingrasat enorm in timpul sarcinii, am luat 25 kg., iar primele 6 luni dupa nastere as fi mancat un camion de mancare si nu m-as fi saturat. Mi-am bagat mintile in cap apoi si m-am apucat de slabit (intrasem deja in panica). Am inceput un regim pe care il mai folosisem inainte de sarcina (si pe care il puteam urma lejer tot timpul sarcinii, pt. ca nu ar fi facut rau nici mie, nici copilului). Probabil ca sunteti deja la curent cu asta - scuze daca scriu ceva ce s-a mai discutat! -exista o carte "Ma hranesc, deci slabesc" scrisa de Montignac si care verificat este extraordinara. Nu sufar deloc de foame (de pofta da, dar asta e valabil in orice regim), nu e incomod de urmata dieta si nici foarte costisitoare. In cateva luni am reusit sa slabesc 12 kg (n-am memorat cu exactitate ziua cand am inceput, dar cred ca sunt vreo 2 luni) si incep sa incap in oglinda. Sper sa nu ma poticnesc. Succes tuturor si spor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Pfiu...am cautat de am albit subiectul asta, credeam ca a fost sters. Voi de ce l-ati abandonat, gata, ati slabit?. Au inceput si pe mine sa ma preocupe dietele si mi se intampla niste chestii foarte ciudate si daca stiti, pliiiiz, luminati-ma si pe mine:
-prima chestie e ca am tinut cu un an in urma Atkins Diet, aia de mananci numa' proteine si dupa 2 luni era sa cad din picioare ca nu l-am tinut ca lumea (am slabit vreo 6 kile), am mancat numai carne si castraveti, niscai rosii, branza, ffff putini carbohidrati si fructe deloc (am suferit fara fructe ca mie imi plac mult de tot) si aveam niste stari de apatie si de lesin si am renuntat la el. Am incercat sa il mai tin acum dar nu pot sa mai tin nici macar o zi, mi se face un rau de nu mai pot. Se poate sa fi dereglat ceva pe acolo?
-a doua chestie e ca am inceput sa fac miscare ca sa slabesc, merg pe jos si pe bicicleta (am invatat sa merg pe bicicleta special pentru asta), ca de alergat nu prea pot ca nu ma duc plamanii si incerc sa mananc putin, combinat si sanatos. Chestia e ca dupa efort mi se face o pofta nebuna de dulciuri si e curios ca eu nu ma inghesui la ciocolata, prajituri si faze din astea. Ce sa fac? Va rog, vreau sfaturi
Oana_B

I'm smarter than the average bear - Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Impotriva poftei de dulce se folosesc pastilute cu crom.Intreaba doctorul tau de familie, sa-ti recomande pastilute.Eu am luat niste suplimente nutritive cu picolinat de crom si,cu ajutorul unui regim alimentar,am slabit 10 kg intr-o luna jumate

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

quote:
Originally posted by Oana_B

Pfiu...am cautat de am albit subiectul asta, credeam ca a fost sters. Voi de ce l-ati abandonat, gata, ati slabit?. Au inceput si pe mine sa ma preocupe dietele si mi se intampla niste chestii foarte ciudate si daca stiti, pliiiiz, luminati-ma si pe mine:
-prima chestie e ca am tinut cu un an in urma Atkins Diet, aia de mananci numa' proteine si dupa 2 luni era sa cad din picioare ca nu l-am tinut ca lumea (am slabit vreo 6 kile), am mancat numai carne si castraveti, niscai rosii, branza, ffff putini carbohidrati si fructe deloc (am suferit fara fructe ca mie imi plac mult de tot) si aveam niste stari de apatie si de lesin si am renuntat la el. Am incercat sa il mai tin acum dar nu pot sa mai tin nici macar o zi, mi se face un rau de nu mai pot. Se poate sa fi dereglat ceva pe acolo?
-a doua chestie e ca am inceput sa fac miscare ca sa slabesc, merg pe jos si pe bicicleta (am invatat sa merg pe bicicleta special pentru asta), ca de alergat nu prea pot ca nu ma duc plamanii si incerc sa mananc putin, combinat si sanatos. Chestia e ca dupa efort mi se face o pofta nebuna de dulciuri si e curios ca eu nu ma inghesui la ciocolata, prajituri si faze din astea. Ce sa fac? Va rog, vreau sfaturi
Oana_B

Draga Oana,
Un supliment de crom te va scapa sigur de pofta de dulciuri
Alexxia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Fetele, mercic mult de tot
Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oki spune:

quote:
Originally posted by cmbb[/i
Problemele mele: retentie de apa,poponeata si coapsele.
Durata: 1 luna
In fiecare dimineata se bea putina apa fierbinte ,pe stomacul gol.
cafea,cu zahar si lapte,un grapefruit sau putin ananas proaspat

Prinzul: la alegere,dintre toate legumele,in stare proaspata sau transformate in salate,cu putin ulei,sare si otet de mere.

Seara:100-150gr.carne de pui,vita,miel,peste slab,porc slab(din cind in cind) si legume fierte,sau salate.

Pe parcursul zilei,se consuma 1 litru de ceai diuretic( cozi de cirese sau papadie)cu lamiie si miere(putina) si 1 litru de apa minerala, slab carbonizata.

Inainte de culcare: o cana de ceai de soc,fierbinte si pentru cine are probleme cu constipatia,un ceai laxativ.

Daca aveti pofta de o bucatica de ciocolata sau o inghetata,bombonica,biscuitel,nu va temeti sa gustati putin,din cind in cind.
Un pahar de vin sau bere,face dieta mai dulce...

Important este sa va calculati caloriile si sa nu depasiti 800/zi.

IAR PENTRU UN REZULTAT SUPER: Impachetati-va zonele cu probleme (nu foarte strins) in folie de plastic,asta in urma unui dus fierbinte si a unui masaj puternic cu manusi speciale,imbracati-va intr-un trening gros si faceti 1/2 ora de gimnastica,alergare usoara sau bicicleta.
De 2 ori pe saptamina,bai cu sare marina,dupa care va infasurati in halat gros si transpirati abundent sub plapumita.

va garantez 8-10 kg mai putin,o piele frumoasa si intinsa si o pofta de vacanta de zile mari.

Succes si sper sa aud ca v-a fost cu folos!

draga cmbb
As avea si eu niste nelamuriri in legatura cu dieta asta si daca se poate sa ma ajuti cu niste sfaturi:
- cata apa fierbinte se bea? 1 pahar ajunge sau e prea mult?
- se poate manca la pranz ceea ce e prevazut pt seara si invers?, nu de alta dar nu pot manca seara asa mult iar in cursul zilei mor de foame;
- cata sare se pune la 1/2 vana;
- nu e periculoasa baia calda cu sare; am citit pe undeva ca ar fi contraindicata in anumite cazuri (dar nu mai retin in care);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

quote:
Originally posted by oki

quote:
Originally posted by cmbb[/i
Problemele mele: retentie de apa,poponeata si coapsele.
Durata: 1 luna
In fiecare dimineata se bea putina apa fierbinte ,pe stomacul gol.
cafea,cu zahar si lapte,un grapefruit sau putin ananas proaspat

Prinzul: la alegere,dintre toate legumele,in stare proaspata sau transformate in salate,cu putin ulei,sare si otet de mere.

Seara:100-150gr.carne de pui,vita,miel,peste slab,porc slab(din cind in cind) si legume fierte,sau salate.

Pe parcursul zilei,se consuma 1 litru de ceai diuretic( cozi de cirese sau papadie)cu lamiie si miere(putina) si 1 litru de apa minerala, slab carbonizata.

Inainte de culcare: o cana de ceai de soc,fierbinte si pentru cine are probleme cu constipatia,un ceai laxativ.

Daca aveti pofta de o bucatica de ciocolata sau o inghetata,bombonica,biscuitel,nu va temeti sa gustati putin,din cind in cind.
Un pahar de vin sau bere,face dieta mai dulce...

Important este sa va calculati caloriile si sa nu depasiti 800/zi.

IAR PENTRU UN REZULTAT SUPER: Impachetati-va zonele cu probleme (nu foarte strins) in folie de plastic,asta in urma unui dus fierbinte si a unui masaj puternic cu manusi speciale,imbracati-va intr-un trening gros si faceti 1/2 ora de gimnastica,alergare usoara sau bicicleta.
De 2 ori pe saptamina,bai cu sare marina,dupa care va infasurati in halat gros si transpirati abundent sub plapumita.

va garantez 8-10 kg mai putin,o piele frumoasa si intinsa si o pofta de vacanta de zile mari.

Succes si sper sa aud ca v-a fost cu folos!

draga cmbb
As avea si eu niste nelamuriri in legatura cu dieta asta si daca se poate sa ma ajuti cu niste sfaturi:
- cata apa fierbinte se bea? 1 pahar ajunge sau e prea mult?
- se poate manca la pranz ceea ce e prevazut pt seara si invers?, nu de alta dar nu pot manca seara asa mult iar in cursul zilei mor de foame;
- cata sare se pune la 1/2 vana;
- nu e periculoasa baia calda cu sare; am citit pe undeva ca ar fi contraindicata in anumite cazuri (dar nu mai retin in care);

jos cu kilele in plus

Suna asa de bine ca de miine ma apuc.
Am o singura problema beau f. multa apa in general pentru ca aici e cald si tot timpul ma simt f.umflata.Ce poate sa fie?

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yurika spune:

Vreau sa mai slabesc 2 kg dar vad ca e imposibil ,alerg de 1 luna regulat cite 30 minute si nu am slabit decit 1kg cum pot face sa slabesc mai mult imi poate zice cineva va rog

Mergi la inceput