Muzicieni DC
Raspunsuri - Pagina 4
angy11 spune:
Am intrat si eu sa va salut.
Monica,iti doresc w linistit in familie
Veronica,cum stau lucrurile la noi:eu am 34 de ore,iar colega mea o norma,e la inceput(I an)si vreau sa o las sa-si formeze propria ei clasa.La pian sunt ore multe,iar cei care nu au macar 1 norma si jumatate si-au completat plata cu ora cu pian tehnic,in general sunt ore,dar scoala e prea mica pt. nr. de elevi si e problema cu orarele,cu instrumentele si mai ales cu studiul individual,multi stand la bloc,studiaza in scoala.Avem si sectie de coregrafie si teatru,din fiecare cate o clasa,de muzica 2 clase.
Mie personal mi se pare o megalomanie dar asta e.Eu am o fosta colega de clasa la voi cred,profa de pian,Diana Parvu?
Daca e scrie-mi te rog ce mai face,nu mai stiu nimic de ea de ani de zile.
Vreau sa te intreb ceva,fiul meu a ajuns la nr. 8 din Cernavodeanu,e putin?Am vazut la altii de a I ca sunt la 12,13
Sabina spune:
Angy, cred ca nu conteaza la ce nr e.Important e sa le cante f f bine!Mai exista si alte metode, mai face piese din altceva? Camelia Pavlenco a facut o metoda foarte simpatica pt pustani de exemplu, nu prea le stiu asa bine.
maq da ce nasol cu asa multe ore! Mie si 18 mi se par multe, n-as mai avea deloc energie sa compun dupa venit de la scoala.
va pup.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
monica-elizabet spune:
buna fetele...mai am 2 ore si plec la aeroport...nu mai am rabdare.
va doresc o saptamana buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Viorella Hoff, ce-o mai fi cu ea?
Viorella mi-a dat mesaj zilele trecute. e in germania, nu a mai ajuns anul asta in romania. deocamdata nu are acces la net. mi-a transmis sa va pup pe toate din partea ei.
on topic: prietenul meu e muzician. se pune? canta la contrabas...
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza
Sabina spune:
Angy, de ce nu-l intrebi tu pe cel mai bun pianist din Timisoara cum sta treaba? Sorin ar sti sigur ce sa-ti zica.
De cate ori pe sapt face pian ? daca face de 2 ori sigur ar fi nevoie si de a treia ora.Uite, o prietena de-a mea are fetita in clasa a 5-a la ileana Busuioc(pt cine nu stie, e cea mai buna profa din garda veche, a,pe verificate, ca a fost profa mea 2 ani in care am progresat imens)asa, si prietena studia cu fetita in fiecare zi cand era asa de micuta, ca ei nu prea stiu sa studieze singuri la 7 ani.
Bafta!
Ramo, cum sa nu se puna? Unde canta, la filarmonica? E super contrabasul, mie imi place f f mult.
Minica...ia spune, cum a fost intalanirea? Si copiii cred ca sunt in extaz:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Ramo, cum sa nu se puna? Unde canta, la filarmonica? E super contrabasul, mie imi place f f mult.
canta la opera... mai are colaborare si la fila, dar la opera e cu cartea de munca...
la el la facultate (a terminat-o acuma 3 ani) nu era modul de master pt contrabas.
voi fetelor credeti ca se merita sa dati copiii la astfel de studii? mie mi se pare ca nu se castiga prea bine in domeniul asta. cel putin la noi in tzara. v-as zice ce salariu are prietenul meu, dar mi-e jena... doar cand mai merge prin turnee in alte tari mai scoate si el niste bani mai multi...
Sabina spune:
Hahhahaa, normal ca nu se castiga bine.Eu nu stiu ce voi face cu Sofia, cred ca am s-o las sa faca ea cu mine, nu am s-o constrang in nici un fel.Deocamdata ii place sa cante si sa clampaneasca la pian, dar are si aptitudini matematice.Adik o fac compozitoare
Sabina spune:
ce faceti fetele? pe unde umblati?
eu am fost azi la sala...tare intelectuala indeletnicire:0)
monica-elizabet spune:
buna fetele, am fugit repede sa-l duc pe alex la gradi si acum ma pregatesc sa plec si eu tot la gradisa le predau tanculetilor un cantecel nou
sabina de cand vreau si eu la salaaaaaaa....dar de cate ori vreau sa merg apare cate ceva...si mai ales oboseala, cred ca nu as rezista.
va pup sa aveti o zi buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Ramonika spune:
barbatu-miu are saptamana asta si la opera si la fila saracu'... se duce de la 10 la 1 la fila si seara de la 5 la 8 la opera la repetitie...