Muzicieni DC
Raspunsuri - Pagina 10
monica-elizabet spune:
buna fetelor, Doamne angy ce ghinion, imi pare tare rau...stiu cum este, si eu am patit-o.
vezi ca stiu de la dr-ul nostru de familie care si el a patit asa si i-au luat permisul pentru 3 luni(ca nu a acordat prioritate) a facut nu stiu ce curs la politie(cum ar veni de reamintire a semnelor de circulatie...o prostie) si apoi a dat un test din acela grila si si-a luat permisul in f scurt timp inapoi. mai nasol e cu masina, eu abia acum o am la reparat desi am facut accidentul cu tipul ala cred ca de 3 sapt...dar abia acum m-au programat...si ma tine deja de 3 zile...am zis ca azi sun sa vad daca e gata...ce naiba pentru 2 zgarieturi mici mi-o tin o saptamana.
sabina, ma bucur ca sofia e mai bine...nu-ti zic dupa ce ma laudam ca alex e bine si nu mai tuseste intr-o nopate mi-a facut capul "tobe"...i-am dat iar sirop bronhicum si i-a trecut...cred ca a fost ceva de moment...insa ma sperie copilasul asta cate raceli si"tusheli" a avut de jumate de an incoace....pana la 4 ani nu a fost bolnav deloc si dupa aceeanumai muci si tuse...numai de la gradinitza vine cu ele...dar nu am ce sa fac...asta e...
va pup pe toate si va doresc o zi minunata
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
cruis spune:
Multumim pentru sfaturi
Nothing is worth doing unless the consequences may be serious. --G.B.Shaw
angy11 spune:
Buna seara,n-am apucat sa postez mai devreme,caut ca nebuna pe net,un pian pt.Daniel,am gasit pe e bay ceva in Austria,m-as fi dus dupa el,ca e aproape dar pare destul de vechi.Noi avem la parintii mei langa Timisoara o pianina petrof,pe care am studiat eu si frate-miu,dar e coapta rau si sa o repar nu merita,la scoala nu mai faceam fata sa il duc cu toate ca e aproape,asa ca ne-a pricopsit frate-miu cu clapa lui Sorin Petrescu de turnee,de fapt e cumva a tuturor,ca au cumparat-o la comun,dar stau tot timpul cu teama ca Daniel sa nu strice ceva,taman cand au ei nevoie.faza misto e ca il tin si pe un fost coleg de liceu in sah,el sta in germania si e dispus sa liciteze pe ebay pt. mine dar nu ma pot hotari eu.
peste faza cu accidentul am trecut cumva,cel putin m-am mai linistit si am realizat o serie de chesti care ieri daca nu eram asa socata poate ca s-ar fi terminat altfel la politie.Si la voi circula taximetristii asa ca nebunii?
Va pup pe amamndoua,sabina,monica.
Cruis,cu placere,mai vorbim pe mail si te asteptam pe topic,poate ne povestesti de baiatul tau ce mai studiaza.esti binevenita la noi oricand simti nevoia sa ne scri.
adriella spune:
quote:
Initial creeata de Sabina
Acest subiect a mai existat odata..arata cam www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12088&SearchTerms=muzicienii" target="_blank">asa
hai sa-l reinviem!
Pe mine ma cunoasteti..am terminat Compozitia in Bucuresti in 2003la clasa lui Tibi Olah ...pana a murit in 2002, si apoi la Doina Rotaru., in 2004 Master si acu fac Doctoratul.Intre timp am mai si predat la Cons, Armonie, Forme si Citire de partituri.
va astept la taclale!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
adriella spune:
Buna seara, am terminat Conservatorul la Timisoara secția instrumentala la flaut in anul 1999.Actualmente sunt prof. de flaut la Colegiul Național de Artă Ion Vidu-Timișoara.
monica-elizabet spune:
buna fetelor...sa va zic si voua ce am facut eu aziam uitat sa ma duc la o fetitza la meditatie(dupa ce ma sunase mamica ei sa-i confirm ca ma duc azi...mamica plecase din tara) si acasa era doar bunica azi cand am sunat...i-am zis adevarul ca nu-mi place sa mint asa aiurea...macar daca aveam ceva de castigat...si i-am zis ca pur si simplu am uitat...dar oamenii mai batrani stiti cum sunt cu punctualitatea...offf...m-am simtit asa aiurea
angy, ce-ai facut te-ai hotarat cu pianina?
va pup pe toate si va doresc noapte buna
monica
monica-elizabet spune:
adriella, bine ai venit in
pe la voi a nins? azi nopate se depusese zapada aici dar pana dim normal ca s-a topit...imi pare rau ca nu a vazut-o si alex...dar mai e timp...iarna abia a inceput.
va pup sa aveti o zi buna
monica
angy11 spune:
Buna dimineata!
Monica,am vazut la stiri ce e pe la voi cu zapada,din pacate daca s-a topit va alegeti doar cu mizeria lasata dupa topire,umezeala si atat.La noi inca nu a nins,dar au fost -2 grade azi dimineata.
Cu pianul,m-am hotarat la altul,ala am descoperit ca e prea vechi,acum astept vesti de la tipul care liciteaza pt. mine in germania.Ce marfa misto gasesti pe ebay si ce pacat ca la noi nu livreaza,asta e.
Adriella(Gaby),bun venit,ai vazut ca ai reusit,bravo!
Fetelor,Gaby s-a prezentat mai mult decat sumar si modest,sa stiti ca e superprofesoara de flaut,are niste rezultate excelente.
Sabina,tre sa-ti scriu pe mail despre piesa de marimba,dar mi-e o leneee,te pup!
Va doresc we placut!
angy11 spune:
Mersi Monica!Mama dar ce matinala esti si in we,eu pot sa spun ca am dormit la greu azi.Nu te-am intrebat,voi cat ati facut greva?