de cand mi-am pus internet prin reteaua rds calculatorul meu se tot blocheaza. altadata abia il deschid si el deja se blocheaza si altadata am norocul sa stau cate 3 ore la el fara nici o problema. inainte sa fiu conectata la internet non stop mi s-a blocat computerul de 2 orin in 2 ani, acum mi se blocheaza de cateva ori pe zi, am antivirus si firewall foarte bune, nu am nici un virus sau trojan dar el tot se blocheaza, spuneti-mi va rig ce as putea sa-i fac ca nervii mei nu mai rezistaimi vine sa il
Buna!
Descarca programul AD-AWARE la www.lavasoft.com si da o scanare de sistem. Chiar cu firewall si antivirus, mai sunt programe (cookies, spyware etc) care trec de ele si incarca sistemul. AD-AWARE are capacitatea de a anihila aceste programulete care, de obicei, se incarca in sistem cand navighezi pe net.
si eu am patzit la fel de cateva zile,probl era limewire-ul(progr de desc musica de pe net)mi-a incarcat memoria cu ceva fisiere si dupa ce acestea le-am sters s-a rez.
Poate ca Dumnezeu va dori sa cunosti multe persoane nepotrivite inainte de a cunoaste persoana potrivita,pentru ca atunci cand o vei cunoaste ,in sfarsit sa fii recunoscator!
ancutzathree&alex***raza de lumina si fericire din viatza mea***(17iulie 2005)
poze