Copilasi de martie-aprilie 2004 (68)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

neata si de la noi!

Am tras chiulul in ultima vreme....da' motivat!
Ieri am fost plecata la tara (ca v-am zis, ne-am apucat sa amenajam casa de-acolo, si o vreme o sa tot facem "naveta" pana-i gata) iar in week-end la Predeal! Ca multa minte n-am....desi am zis ca nu merg la intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului, sambata dupa pranz mi s-a pus pata si-n cateva ore eram deja imbarcati in drum spre predeal! Fara mame, soacre sau bone dupa noi, doar noi 2 cu 2 copii mici! Asta in conditiile in care dimineata tocmai facuseram piata, ajunsesem acasa, pusesem fetele la nani si ne pregateam sa facem mancare.....adica nici macar prin cap nu-mi trecuse in acea zi sa plec la munte. Da' dupa ce-am vorbit la telefon cu fosta mea colega de banca din liceu am zis....de ce nu, ca oricum alte trebi importante n-aveam acasa.
Si cum era de asteptat m-am intalnit si cu gabivalceanu acolo, are o scumpete de fetita, dulcica foc !
Bineinteles ca a fost destul de obositor, mai ales drumul, cel putin la intoarcere cand la intrarea-n bucuresti ultimii 10 km i-am mers bara-n bara, dar a fost si placut.
Nu prea am timp de povesti acum, mai ales ca Daria s-a pus pe scancit...dar promit sa revin cu niste poze.....insa abia dupa ce-o sa le primesc si eu de la mirela.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Pana primeste Mickyyy pozele va invit sa vedeti unele cu ritualul Dariei de trezire : http://community.webshots.com/photo/480092747/485896209SjZFfr, caci noi intai deschidem un ochi, verificam daca mami e langa noi, apoi mai dormim cinci minute, ne intindem, ne alintam si apoi ... ne bem lapticul pe olita.
Mickyyy si cu fetele ce ai facut ? Le-ai luat cu tine la masa ? Au ramas singurele in camera ? Au fost cumintele din cate imi dau eu seama din spusele tale. Bravo pentru curaj!

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Fata curajoasa Mickyyy a noastra, nu?
Laura, ce scumpulica este mandra ta. Mi-a placut la nebunie fusta de blugi lunga. E tare la moda. Am observat si elemente comune in casele noastre: si eu am flori uscate chiar de la nunta mea, cele de la lumanari. Sotul imi tot promite ca o sa mi le arunce intr-o zi. Si mai avem si noi cos de jucarii ca al vostru. Pupicuri.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Laura, iti dai seama ca au fost intai cu noi la masa (vreo 2 ore)dupa care le-am dus in camera si le-am culcat (pe la 11) si apoi am coborat cu randul.
Daria a fost destul de cumintica, a stat in cosulet prima parte a serii, iar Malina a facut 13-14 pe-acolo, am inteles ca ar fi facut show la un momentdat, cand am fost eu s-o culc pe daria.
Nu pot sa zic ca a fost usor, dar ne-am descurcat noi cumva!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Vazut poze cu Daria cea moderna! Frumusica foc si smechera! Asa-mi plac mie fetele si asa e si Mia

Micky - f. bine ca v-ati dus. Ma bucur ca v-ati distrat, chiar daca a fost greu. Asteptam pozele! Asa suntem si noi cand mergem undeva doar noi 4 - tot cu mana pe ei, de multe ori nu apucam sa mancam nimic, dar asta este. Daca ei se simt bine, si noua ne e bine. Ai rezolvat pana la urma cu instalatorul si cu salariul care ti-l cerea bona? (daca ai scris si am omis mesajul, scuze...)

Daniela, pupici si voua

Mariana, succes cu apt! Tot asa cuminti baietii?

Bebe2004 - ma bucur ca te-ai distrat bine la nunta. Cand iti vine sotul? Cred ca ti-e tare greu singura.

Clau - sunteti mai bine? Sper ca da.

Veve??

Katalina, ai gasit femeie sa te ajute?

Oana, cum e Alex? Mai bine? O mai duci la gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Aaa... am uitat sa felicit cel mai istet baiat dintre noi - RAUL - felicitari puiule pt. numarat!!! Tot asa inainte!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ei Simo nu e chiar cel mai istet, cred ca n-ai citit de Danut al Maline...el da e cel mai istet si mai precoce copil din grupul nostru!

Laura, am vazut pozele! Ce cocheta e Daria!

Mickyyy, bravo voua ca aveti curaj sa iesiti asa de des!

ANdreea, o ce bine ca te-ai distrat la nunta!

Nu mai retin cine zicea de citit povesti...ei, la noi era altfel, Raul ne "citeste" povesti si ne adoarme Acum nu mai citim deloc, pentru ca si-a facut un program tare fain de cand stam acasa, cand e nani e nani, in sensu ca-l pun in pat, inchid usa si in max 10 doarme, iar cu masa mai nou efectiv cere sa-i dau e mai rau ca un ceas

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

salutare, scriu si eu pt miine dimineta ca la ora asta banui ca nu mai e nimeni...
Ioana tot figuri face, la munte s-a impiedicat de geanta de voiaj si a cazut direct cu capatina de zid, a doua zi a pus mina pe plita fierbinte si a facut numai basici, ieri a cazut (cu cealalta mina ) intr-un cui si s-a taiat rau, azi s-a urcat pe-o treapta si-a cazut de-acolo pe spate (azi m-am cam speriat ca s-a lovit cam rau la cap). Miine o leg :-)

In rest, la munte a f frumos, zapada, soare...
Micky a venit cu pustoaicele, pe daria n-am auzit-o plingind, malina e frumoasa foc (cum stiam) si are o voce cristalina-cristalina. Micky arata f bine, da` ea zice ca mai are zece kile de dat jos, nu prea inteleg de unde, ca fusta aia mini pica super. Varianta mea.

Acum, MYCHY, m-ai intrebat cum il cheaman pe sotulica...George Georgescu (pe bune), el te stia...I-am zis ca tu nu-l mai tii minte si a sarit: imposbil, eu eram cel mai frumos din liceu si vedeta din echipa de baschet!!! Si vazindu-mi fatza, a continuat: desi e posibil, ca de la 1,94 m si 80 de kile la aceiasi 1, 94 si 130 de kile, s-ar putea sa nu ma mai recunoasca... In schimb, ies des in aceeasi gasca cu sile badea, radu vasilica, andrei shandru, andrei soare, florea, ii stii?

gabi si ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !
Multumim , multumim fetelor !
Simona, asa as vrea si eu sa ramana si sa devina Daria ca si Mia ta. Fetele au mai multe atuuri in viata, iar daca le si duce putin mintea toata lumea e a lor , nu ?
Gabi mi-a placut reactia sotului tau ! Ei, adolescenta !
Claule, bravo mama ! Sunt sigura ca Raul e cel mai cel pentru ca si tu ai depus ceva eforturi. E cert ca unii copii se nasc intr-un anume fel ( pe care noi mamele ni-l dorim cu ardoare ) dar ce ar fi copiii nostri fara educatia noastra, fara grija noastra , ...fara urletele noastre ( nu face aia !, fa asa !Ia mana de acolo ! ).
Malina felicitari pentru Danut ! Felicitari si tie ! Stii e ca la sportivi, talentul exista, menirea o ai de la nastere, dar ce ar fi ei fara antrenori ?
Andreea, e si normal sa gasim elemente comune in vietile noastre, nu ? Doar cine se aseamana se aduna, iar noi facem aici o adunare mare mare. Imi pare bine ca te distrezi, la noi e mai simplu cand nu mai putem duce lasam si consortilor pe umeri greutatile zilnice, tu trebuie sa fii fresh tot timpul. Asa ca nu scapa nici o ocazie de distractie !
Mickyyy, deci v-ati distrat pana la urma ! E uimitor cum gasim solutii pentru toate problemele. In tinerete parca nu era asa , toate mi se parea grave sau de neacceptat , acum suntem mai coapte , mai mature de le rezolvam pe toate ? Eu una mi-am propus acum cativa ani sa iau viata pas cu pas, zi cu zi si apoi 'om mai vedea noi. Pana acum a mers !

Mama da' ce filozoafa sunt azi ! Azi e Sf Dumitru, implinim trei ani de casnicie si probabil de aceea ! ( daca am vorbit prostii ignorati le , nu mi-am baut cafeaua inca deci am o scuza !)Sf Dumitru e si patronul casei noastre ! Ar trebui sa ajung la biserica sa aprind o lumanare .
La multi ani celor ce isi sarbatoresc azi ziua numelui !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Buna dimineata!

Gabi, Ioana ta dupa descriere seamana cu AMelie a lu Rayu Doua baietoase Cica zice mama mea ca asa eram si eu, pericol public

Laura, fericiti impreuna! Da chiar ca azi esti filozoafa
Acum vorbesc fff serios, crezi ca daca Daria ar sta langa Raul, crezi ca ai observa vreo diferenta intre ei?? eu iti garantez ca nu, pentru ca toti copilasii sunt la fel de inteligenti De aia va spun, ca Raul nu e cu nimic mai deosebit de restul copilasilor, poate mai cuminte, nu zic nu si asta pentru ca eu sunt putin cam aspra, nu dura si agresiva, ci aspra...incerc sa ma impun si ma bucur ca ccc cat de cat am reusit...ma rog are si el momente cand nu vede, nu aude

La noi azi se fac 7 ani de cand a murit bunicuta mea cea draga D-zeu sa o odihneasca

tuturor celor ca azi poate numele de Dumitru!

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput