Cum il conving sa vorbeasca?
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Nadia, parca m-ai descris pe mine. Si eu sunt la fel. Cand avem cate o discutie contradictorie la un moment dat eu nu mai zic nimic si asta il scoate din minti pe ubi al meu. De vreo 2 ori a inceput sa si urle, alteori imi explica cat poate el de calm ca nu suporta ca el sa vorbeasca si eu sa nu zic nimic, etc. Dar eu pur si simplu in momentele acelea nu stiu ce sa zic. Parca mi se goleste capul de idei. Si daca ubi incepe sa urle, singurul rezultat e ca ma sperii (eu sunt extrem de sperioasa, poate prea sperioasa!) si incep sa plang. Si atunci ii trec si lui nervii si ma ia in brate. Dar de vorbit tot nu vorbesc pentru ca NU POT, pentru ca NU STIU CE SA ZIC!
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
Mai sunt 9 zile pana la nunta mea :)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ellamiss spune:
Si al meu este la fel, inca mai face si glume.La inceput ma enervam dar este mai bine asa, in primul rand ma face si pe mine sa ies din atmosfera aia de nervi, si in al doilea rand daca era si el unul ca mine, sa tipe,cred ca ne luam la bataie.Oricum daca greseste ceva si ma enervez pe langa faptul ca ma face sa rad ,altadata nu mai greseste.Dar chestia cu vorbitul mie imi convine.
Nunta noastra-16 iulie 2005
mihaela&adrian16iulie2005
![](images/user_woman.png)
moana spune:
bey si io care credeam ca numai eu am problema asta... de asta e buna comunicarea,macar vezi ca nu esti singur.
al meu cred ca stiu de la ce i se trage- taica-su a tipat la maica-sa toata copilaria si el a ramas traumatizat. si probabil si-a promis sa nu faca aceeasi greseala. si, in consecinta, ma cert singura. si, colac peste pupaza, sa mai si uita la mine cu o figura d "caine batut" care ma scoate din minti.
nu stiu ce sa zic-nu cred ca putem schimba acest mod de a aborda un conflict. mai curand sa ne modificam asteptarile noastre si unghiul din care privim aceste taceri.
oana