Noi am facut pt sarbatorirea a 2 anisori ai lui Raduc tort de portocale, care are ca blat piscoturi, crema de vanilie si ornat cu portocale (felii rotunde) si kiwi. Este exceptional de usor la digestie si racoros. Se face tot intr-o cratita, care se tapeteaza cu celofan, apoi cu felii de portocale pe fund si pe laterale una linga alta. Se pune un strat de piscoturi, apoi un strat de crema vailie, iar piscoturi, iar vanilie si se termina cu strat de piscoturi. Se pun atitea straturi cat sa se umple cratita minus 1 cm. Deasupra trebuie pus un platou greu sa apese, ca prin presarea cremei pe piscoturi, acestea sa se inmoaie bine. Se lasa cam juma de zi la frigider. Se scoate intorcand cratita pe platou si se orneaza golurile cu feliutze de kiwi. Daca sunteti curioase il puteti vedea aici:
http://community.webshots.com/photo/471221338/471221338HieBVB
Pofta buna!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii
Dana, despre ce fel de crema de vanilie vorbesti?Despre cea facuta cu oua pe aburi sau din budinca?
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004Alma, sufletel mic si iubit
noi
si mai noi
cele mai noi
nou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Ce bine arata tortul Dana...
Fetelor..inca nu m-am hotarat de care o sa fac..Oricum va multumesc mult de retete...si o sa pun si eu poza dupa ce il fac...
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi