sunt cam disperata despre acest "detaliu" din echografia mea,mai ales ca am citit lucruri infioratoare despre ce poate sa se-ntample,mai ales la nivelul membrelor unui bebe...ma poate ajuta cineva cu mai multe detalii?precizez ca pe echo scrie:spre cornul stang:brida amniotica care nu intereseaza segmentele fetale.
mercic anticipat pentru raspunsuri!
silvia 32+
tot eu sunt...am uitat sa mentionez ca aceasta bruida a fost obs.la echo de 22 sapt,iar eu acum am 33 sapt,si nu par a fi modificari(doamne fereste!).dar,repet,sunt f.curioasa daca voua vi s-a mentionat vreodata asha ceva pe vreo echo,mercic.
singura persoana pe care a auzit-o cu asa ceva e Ruxi ( e nickul ei deci poti sa-i dai PM). S-a dovedit ca brida nu s-a dezvoltat intr-atat sa fie un pericol si Clara are deja 3 ani acum
multumesc mult pt.raspuns,cred ca deja am devenit paranoida,deschid forumul de 1900 ori pe zi.de fapt,eu am stat linistita pana acum,nimeni nu m-a alarmat,nici medicul care mi-a facut echo nu mi-a zis :bai fata,cu brida asta tre'sa facem echo o data la 2 sapt,nu....
eu m-am uitat pe net,si-n romana nu prea am gasit date,dar in engleza la amniotic band syndrome-abs-am inceput sa plang,sa-mi tremure corpul...pur si simplu aceste benzi mutileaza bebeii...
doctorul meu m-a linistit saracu',dar pana miercuri stau ca pe ace,ma duc la echo 4 d, la dr.chitescu rodica.pupici
silvia, stiu ca la vremea aia ruxi avea ceva article in spaniola si traduceam de zor sa vedem ce e ca tot asa nu prea auzisem. Scrie-i lui Ruxi poate te mai lamureste ea.
Sarcina usoara si bb sanatos!