Nu am obtzinut nici un raspuns la intrebarea mea din aug shi totuzhi revin cu intrebari.
Am refacut ecograf transvaginal acum 3 zile shi chistul meu a scazut la 18/13 de la 34/24 cat avea in oct 2006. Eu cred k este dermoid deoarece are shi 2 microcalcifieri periferice pe el shi partea f proasta este k e situat exact in mj ovarului stang. Sunt cu inima cat un purice pt k nu shtiu cu ce ma confrunt shi acum sunt in plin tratam de stimulare cu 2 gonal F/zi . Chistul l-am scazut treptat cu tratam naturiste shi cu duphaston iar voi spunetzi k cele dermoide nu scad. Al meu a scazut dar are dintzi sau ce or fi alea 2 microcalcifieri de 2mm care le-am descoperit acum 3 zile. Anal CA 125 a iesit buna in mart 2007 dar oare tb sa o repet? Acum dupa ce am mai citit cica shi un BHCG maricel poate arata dc e de nat maligna shi eu dupa inseminarea din aug am facut BHCG-ul care a ieshit 2,69 ... am zis ca a vrut bb sa se implanteze shi nu a reushit dar dc e vb de chist?
Dr mea de la Sibiu mi-a dat OK sa fac tratam de stimulare dupa ce i-am trimis prin fax rez de la ecograf dar ma intreb dc a citit bine ce scrie despre chistul meu. Shi eu bag hormoni in mine
Cirip
Chistul dermoid nu-l poti scade din diametru, asta mi-a spus doctorul care m-a operat; chistul dermoid este ceva cu care te nasti si care creste in perioada pubertatii, cel putin la chisturile dermoide ovariene.
Eu zic sa nu te sperii !!!
Daca a scazut, e semn bun.
Succes cu tratamentul !!!
Daria & GIULIA(2004 08 16)