Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (82)
Raspunsuri - Pagina 14
paxela spune:
noi vesti de la felicia
maine vine ecihpa de la bologna , astazi l-au tinut doar in analize din 10 in 10 minute, sange ,ekg, urina etc iar maine mihaita va fi operat
doamne ajuta multa sanatate si sa treaca cu bine peste acest mare pas
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
paxela spune:
duti la multi ani sa fi sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
try spune:
Dana, ce harnicuta ai fost. Ianinte sa nasc asa im iiamginam si eu, ca o sa-i iau amprentele lui alex de la picioruse si manute, ca o sa le inramez si o sa le pun in camera lui, ca o sa-i fac un album cu toate fazele importante, ca o sa scri ue a facut si cand etc. Dar la mine lenea e cucoana maaaare. Asa ca alex s-a ales doar cu cateva chesti istranse (buricul, testu lde sarcina, suvitele de la botez, cruciulitele care le-am avut noi in piept si mii de poze, dar n uam apucat sa-i fac nici macar un simplu album de poze. Pozele zac facute in plicuri si nu m-am invrednicit macar sa le pun intr-un album. Sa vezi ce de timp de asta o sa mai am dupa ce ma intorc la servici.
Alex a facut al doilea kk la olita. Norocul meu ca nu a facut pana am apucat sa-l iau eu din patut dimineata, ca de regula asa se intampla, cand il iau e deja kkcit.
Eu nu reusesc sa-l fac pe alex sa deschida gurita si sa-l spal pe dinti. Voi cum reusiti? I-am luat periuta speciala nr. 1 (nr. e valabil pana la 2 ani, apoi se trece la nr. 2 si nr. 3). Am inteles ca e de preferat sa-l spalam fara pasta de dinti pana in momentul in care e capabil sa scuipe ce are in gurita (chiar daca e vorba de pasta fara fluor). Am incercat si sa ma spal in fatza lui pe dinti ca sa-i ofer un exemplu (caci ei invata prin imitatie), insa tine gurita stransa-stransa cand vreau sa-i pun periuta in gura.
Am vazut si eu set de-ala de care spui tu miki, cu periuta degetar, dar am zis ca alex e baiat mare si sa-i cumpar periuta normala. Acum imi dau seama ca mai bine luam de-aia cred ca era mai usor sa incep cu aia.
Felis, cat de mult ti-ai dorit momentul cand Mihaita va putea sa faca operatia, si uite ca mai sunt cateva zile de-acum. Ma bucur ca in curand totul o sa fie bine si Mihaita va avea o inima sanatoasa in piept.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by paxela
noi vesti de la felicia
maine vine ecihpa de la bologna , astazi l-au tinut doar in analize din 10 in 10 minute, sange ,ekg, urina etc iar maine mihaita va fi operat
maine? ...
Doamne ce repede a decurs totul..analize..etc..
Paxela, sa-i spui lui Felis ca ne gandim cu toatele la ea !
ii tinem pumnii si Dumnezeu sa o ajute pe ea si pe Mihaitza!
si pushlamelu' David (1 dec. 04)
Viovio spune:
la mamici!
Bobita
intotdeauna revin aici...sunt dependenta.
Danette multumesc de informatii.Astept sa vad pozele tale.Calutul e asa "moale"cum arata in foto si..."cinta"?
Onitza,Monica,Dutzi...multumim de apreciere.
Otilia ai dreptate.E foarte curioasa si indiferent unde e se pune pe scotocit...nu mai zic ce face prin casa...unde e stapina absoluta.
Paxela...frumoasa nora,daca ar fi si mincacioasa...Sau poate ginerelui meu ii plac fotomodelele?
Felis cu scrisoarea ta m-ai facut sa regret ca nu v-am descoperit si eu pe vremea cind erati "burtici".Doamne...cita nevoie as fi avut atunci de niste prietene ca voi...Din 48 de ore,munceam 36 si eram libera 12...si nu visam decit la astia 2 ani in care sa stau sa...dorm...
Ne bucuram de vestile bune,si va tinem pumnii la operatia pentru care a inceput..."numaratoarea inversa" 
Dutzi...si nu ziceai nimic...?
LA MULTI ANI! 
Andrea cum se mai simte Mariuca?
Noapte buna!
Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
monica-elizabet spune:
dutzi,
la multi ani! sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti
Doamne, Dumnezeule...dar repede se mai misca italienii astia...maine merg la patriarhie sa cant la slujba de sf parascheva si ma voi ruga pentru mihaitza si felis. sunt sigura ca totul o sa fie bine...felis suntem alaturi de tine si de frumushelul tau

monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
roserb spune:
Felis, si noi ne rugam si suntem alaturi de voi maine, si sigur totul va fi bine!
Paxela, iti multumim tare mult pentru vesti, ce rapid s-au succedat evenimentele!
Try, eu sunt si mai si decat tine, am doua jurnale pentru primul an al bebelusului, primisem unul pentru Mihnea , si am cumparat repede si pentru Bianca, sa nu se simta domnisoara frustrata ca nu are si ea cand o fi mare
. Si, crezi ca am apucat sa completez ceva in ele?- cucu! Am insa doua agende in care am notat , la inceput zi de zi, apoi din ce in ce mai rar, evenimentele importante.Parca vad ca maine-poimaine incep si eu serviciul , si le mai fac din parti!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
raluca.gabriela spune:
Maine e Sfanta Paraschiva, zi mare pentru Mihaitza, sa ii ajute Dumnezeu sa vina repede si sanatos acasa 
POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta
FELIS spune:
Sunt sotul ei si m-a rugat sa va scriu. Operatia incepe maine la ora 9 (la noi )si dureaza pana la ora 12 - a fost vizitata pe rand de psiholog,doctor,anestezist si i-au explicat toate detaliile si aspectele operatiei - ea isi facea griji ca fiind constipat Mihai o sa fie o problema dupa operatie dar medicul i-a explicat ca oricum nu maninca 3 zile,iar dupa aceea nu o sa fie nici o problema cu bagatul supozitorului - dupa operatie ea are voie sa stea cu Mihai atata timp cat este el treaz - la sfarsit a semnat un teanc de hirtii :acordul pentru operatie - PS. pentru cine a sunat-o azi si le-a inchis telefonul isi cere scuze dar a fost foarte solicitata din toate partile de doctori, asistente,analize Mihai si nu a putut vorbi
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero