Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (82)
Raspunsuri - Pagina 12
fulguletz spune:
Felis, mey, tu vrei sa bagi fetili astea in butoiul cu melancolie...
by the way...mi-am amintit de cum am debutat pacilea , am intrebat si eu timid daca "ma primiti si pe mine in grup?" ..de parca mi-as fi facut intrarea in clubul alcoholicilor anonimi ![]()
...
Si eu am despre fiecare din voi am o prima amintire..de ex. de Roserbina mama eroina
...prima amintire e legata de celebrul ficat de pasare
...Subiect aprins in randul noiembristelor si decembristelor : mancam sau nu ficat in timpul sarcinii?..pareri pro si contra, desigur. Si in mijlocul discutiei apare Roserbina si ne zice ca ea a mancat aseara ficat prajit cu multa salata verde...

. Si uite asa , mult timp cand vedeeam nickul Roserb
..ma gandeam la ficat prajit cu salata verde ![]()
si lista poate continua ...
cookiutza, azi mi-am pus felii de lamai pe frunte..parca mi-a fost mai bine...
mey..vroiam sa va intre ce e cu simonacip de nu a mai dat nici un semn de viatza? stie cineva ceva?
si Jasmine si ea e pasare rara...
si pushlamelu' David (1 dec. 04)
try spune:
quote:
Originally posted by paxela
fetelor voi luati motul la 1 an? ca eu nu am ce sa ii tai( as vrea sa il pastrez ca eu si fratele meu le avem pastrate si tare frumos e cand iti amintesti) la baieti u e obligatoriu la un an nu?
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
Paxela, e musai la un an, ca daca nu risti sa te parasca cineva si sa vina aia de la asigurarile sociale sa-ti ia cupilu'.
Aiurea, ii iei motul cand vrei si daca vrei. Nu trebuie, nu e nimic obligatoriu, ai libertate de alegere si decizie, mami.
Felis, ce ma bucur ca ai reusit sa scrii, ai facut o surpriza tuturor. Ne bucuram tare mult pentru tine si pentru Mihaita ca sunteti bine si ce ma bucura mai tare e cat de bine ii prieste lui Mihaita in deplasare. Cre' ca mare colindator de lume o sa se faca el.
Roserb, cand i-am vazut poza lui Mihnea cu aia 3 dintisori jos, parca l-am vazut pe alex. Dintisorii sunt IDENTICI. La fel i-a dat incisivul lateral stanga (cel din dreapta inca nu a aparut) si e la jumatatea inaltimii celorlalti doi si e un pic departat. Incisivii centrali de jos sunt mai aporpiati unul de celalalt.
Alex al meu a facut primul kk la olita. Doamne ce m-am mai bucurat. Si cand ii zic ca face mkk la alita si ii zic hm,hmmm (adica ne scremem) face si el asa. Dar cred ca e doar dorinta de imitare, nu cred ca asociaza icna statul la oala cu kk sau hmm,hmm cu facutul kk.
Si urca scarile (toate cele 14 trepte) pe nerasuflate. Cand nu suntem atenti ne trezim cu el urcat pe scara pana la jumate. Cand e liniste in casa e clar ca el e dus pe scari. In wee asta trebuie neaparat sa cumparam portita ca nu ma itine. Mi-e teama ca poate mama nu e atenta o clipa si alex isi pierde echilibrul si cade. La baza scarilor e gresie, deci va dati seama.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Otiliav spune:
fulguletz si mie mi s-a facut dor de Simona si am prins-o si am abordat-o pe mesenger. Mi-a spus ca a simtit nevoia unei pauze. Si eu mereu ma gandesc la timpul petrecut pe DC, dar sunt prea dependenta.
Ele, si Ana cade cel putin o data pe zi, mai ales cand face piruete, adica se intoarce brusc. Acum imi dau seama ce noroc pe ea ca nu avea dinti la 7-8 luni cand si-o fura mai des.
Raluca, ce-mi place ca esti pusa pe sotii. Pe mine una m-ai pacalit cu aripioarele alea!
I-am facut gris cu lapte de vaca. M-am gandit ca desi nu are un an, fizic are kilogramele si inaltimea. A papat cu placere, mai ales linguritele cu gem de prune. Singura varianta sa nu mai fac crize seara ca-i prepar degeaba biberonul este sa-i dau papa, ca asa ceva nu refuza. Acum pe seara statea si ea langa perdea in picioare si mai nou face 2 pasi singura. Eu nu mai pot de bucurie, ma plimb ziua cu ea de manuta prin casa, doar o deprinde mai repede arta mersului. Imi pare asa rau ca nu pot sta cu ea toata ziua, sa nu mai fac nimic altceva. Acum am lasat-o singura in cada cu jucariile. Sta cam 30 de minute, dupa aceea se ridica pe marginea cazii si ma striga.
Este foarte atrasa de periuta de dinti. Rog mamicile sa imi spuna si mie ce periuta sa-i iau. Miki parca spunea ceva de pasta de dinti NENEDENT, dar de unde?
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
aime spune:
buna seara!
mey Felis...asa-i ne-ai bagat in butoiul cu melancolie...eu am fost chiar de la primele pagini la noiembriste-decembriste, am lipsit o perioada, cand n-am avut net, dar mereu ati fost in inima mea.
Madachan, mai stii ca aveam acelasi UM, cu danette ma intalnisem la "Asteptand un ingeras..."
Fulgu...mai tii minte cand ma visai, desi nu ne vazuseram niciodata? parca iti furasem rochitele de gravidutza
....
Acum grupul a crescut, copiii ne-au crescut si foarte repede o sa-si serbeze prima aniversare...Eu deja bantui de 2 ani pe forumul asta...
Am inceput sa-mi pun ordine in "primul an de viata al puiului meu"...am scris si eu povestea nasterii, evenimentele micutului pe luni de viata...le aveam undeva intr-un carnetel, dar am vrut sa le ordonez...e ca un bilant, din care toate trebuie sa iesim victorioase.
mami
de
vladut(15 nov.2004)
danette spune:
Felis, m-ai emotionat again cu scrisorica postata de paxela... M-ai facut sa-mi reamintesc vremurile cand postam la mamici de nov.-dec.... si nu numai, de vremurile cand am inceput eu sa accesez DC-ul, cand ma gandeam ca imi doresc un bebe... Si am stat frate la Asteptand un ingeras..., da Aime imi amintesc cum iti urmaream si eu graficul pe Fertility Friends...
De cum am gasit-o pe Andra (Try) si cum ma intruia ea in folosirea graficelor si nu numai de peFertility...Ah! erau vremuri cand stresul era la max. fiindca treceau lunile si bebe nu venea...
Apoi de cum m-am mutat la Mamici...si cum a-ti aparut pe rand...
Alea erau vremuri cand stateam multe multe ore pe net intr-o zi.
Felis fii tare si increzatoare in continuare, Doamne Doamne va va ajuta sa treceti perioada asta cu bine.
Dana & Iris
pozele noastre
danette spune:
Apropos de dormit...
Iris de la 6 luni s-a schimbat, adica a inceput sa se trezeasca des in timpul noptii, am rezistat eroic 5-6 zile (amnadoi) pana cand Mircea a cedat si-a zis: gata! o luam in pat cu noi...
Totusi! am gasit ulterior o alta solutie, zic eu ceva mai buna, in sensul ca doarme inca in patutul ei care e lipit de patul in care dormim noi...![]()
Habar n-am ce a determinat schimbarea asta, noi eram super incantati de faptul ca dormea toata noaptea, pan ape la 5.30 - 6. Era OK!
Asa ca noi ne-am mutat in camera ei, dormim pe canapea, dar ea e in propriul habitaclu si patut.
Mai vedem noi cand reusim s-o determinam sa doarma singura, cert e ca nici vorba de asa ceva inca, nu are somnul adanc decat intre 22-03, apoi mereu trebuie s-o readorm pana pe la 7. dim.nu-i dau noaptea lapte. Ultimul bib e la 22 si primul la 7. Program fix!
Dana & Iris
pozele noastre
danette spune:
Cristina, sediul Quelle este la Satu Mare ( f. aproape de noi). Am primit catalogul f. repede.
Nu este de dimensiunile catalogului obisnuit, este mai mic, cu mai putine pag. dar sunt multe lucruri ok.
Calutul e chiar super, cum ziceam, costa 1.450.000 + taxe postale. L-am primit in 2 sapt. de la comanda. O sa pun poza vineri, fiindca azi n-am mai apucat, iar maine plec la Oradea.
Dana & Iris
pozele noastre
danette spune:
quote:
Originally posted by aime
buna seara!
mey Felis...asa-i ne-ai bagat in butoiul cu melancolie...eu am fost chiar de la primele pagini la noiembriste-decembriste, am lipsit o perioada, cand n-am avut net, dar mereu ati fost in inima mea.
Madachan, mai stii ca aveam acelasi UM, cu danette ma intalnisem la "Asteptand un ingeras..."
Fulgu...mai tii minte cand ma visai, desi nu ne vazuseram niciodata? parca iti furasem rochitele de gravidutza....
Acum grupul a crescut, copiii ne-au crescut si foarte repede o sa-si serbeze prima aniversare...Eu deja bantui de 2 ani pe forumul asta...
Am inceput sa-mi pun ordine in "primul an de viata al puiului meu"...am scris si eu povestea nasterii, evenimentele micutului pe luni de viata...le aveam undeva intr-un carnetel, dar am vrut sa le ordonez...e ca un bilant, din care toate trebuie sa iesim victorioase.
mamide
vladut(15 nov.2004)
Eu am o carte :"Cartea bebelusului" si acolo am scris de la inceput toate evenimentele din viata ei de pana acum, am pus poze, i-am facut conturul manutei si al piciorusului...
Plus ca mai am o cutiutza metalica unde am pastrat testul de sarcina cu 2 linii roz, buricutzul ei si suvitza de par taiata la botez.
Ultima chestie pusa in cutie e arcul de la clama de par cu bucluc!
Dana & Iris
pozele noastre
cookie spune:
Felis...ne-ai bagat pe toate in butoi...
Eu mi-am facut curaj tarziu sa intru printre voi, dar va citeam...ehehe! de cand erati burticute mici! Voi nu stiati ca exist, dar eu stiam cand va este rau, cand faceti echo sau cand cumparati lucrusoare pentru bebei...
Acum imi pare rau ca n-am avut curajul sa postez, pe atunci imi spuneam ca n-am nimic important de spus, ca poate plictisesc daca ma bag si eu ca musca...ma rog, 
Acum realizez ca aici am gasit un grup de prietene pe care poti conta oricand! Cuvintele sunt de prisos, nici nu pot exprima foarte bine ce simt, pentru ca sunt prea emotionata...
cookie spune:
Otiliav, te-am visat azi-noapte, mai!
Se facea ca erai tu cu minunea cu ochi albastri si-mi spuneai cat mananca ea dintr-o gaina (!) si-mi faceai o demonstratie de transat pasarea...
Asta o insemna ca-s obsedata de gripa aviara?
Raluco, nu te pricepi si la interpretat vise?
Ca ieri noapte am visat cum se dadea fiica-mea jos din pat cu picioarele, fara sa cada(ca eu cu tat-su ii repetam pana la obsesie copilului cand are tendinta sa se dea jos din pat:"cu picioarele, Sabina, cu picioarele", parca suntem niste placi stricate...
In legetura cu amintirile legate de primul an din viata puilor nostri...eu am 3 albume de genul "Cartea bebelusului"(de nationalitati diferite), un jurnal de mamica(in care mai scriu cate ceva pentru Sabina cand o fi mare), o tona de poze si o cutie in care pastrez si eu, ca Danette, buricutu, testele(mai multe, ca mie nu-mi venea sa cred!!!!
) maseaua pe care si-a scos-o mami cand avea puiul 4 luni (e importanta, am suferit ca un caine din cauza ei, si nu puteam sa iau calmante pentru ca alaptam) si o figurina de martipan de pe tortul de la prima ei petrecere(motul fetitei unei prietene)
Na, c-am zis tot!
Fulguletz, ma bucur ca te-au mai lasat durerile, stiu ce inseamna!