Prietenii omului (16)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Himmelsduft spune:
@ Darria
Multumesc de explicati cum sa pun pozele. Am sa incerc si sper sa mearga.
O seara placuta,
Himmelsduft
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adrienne12 spune:
Ramonika, pe Sammy am luat-o de la Humaine Society cind avea tot 2 luni si acolo se fac operatii de castrare/neutralizare la ac. virsta. Nu i-au facut pt. ca era bolnavioara, ii curgea nasucul si mi-au zis sa o iau acasa sa se faca bine (mi-au dat anitbiotice) si cind se face bine peste o spatamina sa o aduc... fireste ca mie mi-a fost mila de ea si nu am dus-o decit la 5 luni cind a intrat in calduri si efectiv nu puteam sa dorm ca urla si se tavalea pe jos... Deci la etaj am biblioteca si dormitorul meu (despre care Sammy crede ca el ei dar asta e o chestie discutabila). Deci intra mam'selle ca o floare, urca scarile si cind ajunge sus si da sa intre in dormitor, ii vede pe astia zbenguindu-se nevoie mare (se jucau cu ata de la jaluzele). Hissie, se uita la ei citeva minute si face cale intoarsa. Nu mai e chip sa o urnesc din living. Mi se pare ca a pus bot, adica cum sa imparta ea casa cu niste zbenguitori? iar astia sint de toata groaza, de dimineata l-am pus pe unul "pe olita" si cind incepuse si el sa faca celalat il ataca sa se joace! Il scot pe primul il laud ca a facut, il pun pe al doilea, sapa ce sapa... si se intinde sa doarma!Nu mai iau ciine. Din ce am citit aici trebuie sa ii plimbi si sa stai cu pampersi dupa ei. Plus ca rod prin casa si fac kk prin casa... Mitele sint mai usor de ingrijit si stau si singure. Plus ca astia mici sint un deliciu, numai joaca in ei!Ramonika crezi ca Sammy isi da seama ca astia sint puiuti? Crezi ca se va obisnui cu ei?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sanca/Sanca.jpg)
Sanca spune:
Adrienne, felicitari pentru marirea familiei. Da, intradevar, americanii se cam grabesc cu castrarea. Aici in San Diego, duc animalele mele la un doctor homeopat si care se profileaza pe medicina naturala. Tot el mi-a sugerat sa astept cat se poate mai mult cu castrarea, si pe Mishu sa nu-l castrez decat daca isi marcheaza teritoriul. Dar la mine, matzele stau in casa, nu le las pe afara deloc.
Pe Oreo o sa-l duc la veterinar ca nu am reusit sa-l scap de mancarimi, si se scarpina intr-o fericire. Nu poate sa fie alergic la mancare, ca mananca numa organic, fara colorante sau antibiotice, etc.
Vreau sa vad poze Adrienne, cat mai curant!!!
adusca spune:
Tina mea a eradicat total comunitatea de soareci ce locuia de'o vreme la mine'n casa. iar flamanda n-am lasat-o niciodata, castronelul e mereu plin cu granule. eu cred ca pisicile vineaza din instinct si din placere, nidecum de foame.
mi'e tare draga, mai ales ca miauna cand o mangai, e tare alintata.
Negruta me' a atacat ieri un cocos, au surprins-o vecinii can' se plimba cu el in gura....nu tre' sa mai specific ca nu era al meu.
asa ca pana reusesc sa izolez curtea sa nu mai poata iesi sta legata, si nu-i place deloc, plange.
Fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
adrienne12 spune:
Dragelor sint DELICIOSI... doamne cum pot fi pisoii atiti de scumpi.... Pun poze in citeva zile, a facut fiu-meu o gramada. Am chemat prieteni sa ne jucam cu ei pina au obosit... acum dorm intre penrele canapelei (sint tare mici). Fireste Sammy vine, se uita prin usa, hisiie si coboara in goana. Sper sa ii accepte, caci sint tare scumpici. Cat A (ca nu are nume) are nasucul si labutele roz (imi vine sa le rontai) iar Cat B e un tigrut, cu pete pina si pe burtica... Iar Sammy care era si ea la fel de mica acum e ca o printesa... cine-s picii astia in casa mea?...Miine ma duc sa cumpar ultimul CD al lui Ray Cooder, "My three cats"... voiam de mult sa il iau dar acum am motiv..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
adusca - ma bucur ca s-a dat Tina pe brazda cu soarecii.
cu Negruta tre sa ai grija ca oamenii astia is inversunati daca le papa gainile. pot s-o si otraveasca de ciuda, Doamne fereste. ai grija de ea.
adrienne - matzele is cam teritoriale, nu le place alt miros de matza noua in casa. dar tocmai pt ca sunt pui si nu prezinta cine stie ce pericol, s-ar putea sa-i accepte. vrem sa vedem pozeeeeeeee
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Himmelsduft spune:
Am incercat sa pun poze cu calul meu si sper ca am reusit.
O seara placuta,
Himmelsduft
http://pg.photos.yahoo.com/ph/himmelsduft09/album?dir=9fa3
Himmelsduft spune:
quote:
Originally posted by Darria
Frumos calut, sa te bucuri de el multa vreme
bebe la purtator(10+)
noi
Mersi inca odata ca mai ajutat sa pun pozele. Speram si noi sa ne bucuram mult de cal. O sa mai scriu ce nazbatii face. Am si o intrebare legata de pisicute. Pisicuta veciniilor mi-a scos din gradina aproape toate cepele de flori ce le-am pus ca sa apara la anul. Stie cineva din ce cauza fac asta pisicile? Nu se ocupa nimeni de ele acasa, sau de ce? Vecina mea e cam batrana si o lasa pe pisicuta cam singura. Mersi de ajutor.
Himmelsduft
![](albina.gif)
calut
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viorela_sp_hoff/viorela_sp_hoff.jpg)
viorela hoff spune:
hallo fetelor, in sf. am poposit si noi pe "campia" internetzului. avem acum..."definitiv", in sensul ca ne am asezat la casa noua, avem de toate acum, nah, trebuie sa ma obisnuiesc cuu tastatura asta.
Fetelero si animalutele voastre, ma bucur ca va vad si va aud.ca sunteti bine, cu exceptia marutei, am citit ca a vut necaz, condoleante, stiu ce inseamna, o sa treaca, raman amintiri frumoase si sufletul mai bogat.
incet o sa intram in ritm normal sper, scriu rpd, Tina a crescut si e f. obraznica, are "servici", o sa va mai povestim zileleastea, pana atunci va pup, am vazut si un calut, Ramonik, ce ai facut cu pisicutele, ai reusit?
ma bucur ca v am regasit
pusilici
Tina,catelus de catifea
orhideele noastre