Problema

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Lasa-l sa tipe pina se calmeaza; daca dupa asta va inpacati (si se spune ca impacarea e mai dulce si merita furtuna de dinainte), dupa o vreme ii poti propune sa sara peste partea cu tzipatul daca tot la impacare veti ajunge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Simonna !!!!!!!!!! Destept sotz ai!!!!!!

Adrianai, incearca sa-l iei de mana (sa-l atingi)! Se creeaza o alta "legatura" intre voi si conflictul trece mai usor/repede! La noi merge de fiecare data!

(Persoana care se crizeaza si tipa sunt eu, el este mereu enervant de calm!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciocolata cu piper spune:

Eu cand tipa il las singur.Plec in alta camera.Il aud cum vocifereaza singur pana tace.Nu vorbesc nimic cu el cateva ore dupa care putem vorbi civilizat.Nu sunt adepta urlaturilor.Mi se pre lipsa de respect.Cu aceasta tactica l-am facut sa rareasca astfel de iesiri.Nu-i pace sa-l las sa vorbesca singur,se simte ca un carahios.
Isi da seama singur ca putem conversa civilizat.
Te pup Ciocolata cu piper!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Va multumesc pentru sfaturi, o sa incerc sa le pun in aplicare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alunita spune:

Sint total deacord, si cred ca draga Adrianai ar trebui sa urmezi acest sfat.

quote:
Originally posted by iulian1969g

quote:
Initial creeata de Adrianai

Fetelor am si eu o mica problema.Sunt casatorita de putin timp si de fiecare data cand ne certam sotul meu se enerveaza, tipa, se descarca si apoi ii trece.Eu nu pot face asa ceva pentru ca nu vreau sa spun lucruri urate la nervi, de aceea mie imi trece supararea destul de greu. Ce sa fac sa-l educ sa nu mai tipe sau sa spuna lucruri care pe mine ma ranesc?

Buna,

1) Spui ca esti casatorita de putin timp; imi poti spune de cat timp?

2) De obicei, dupa parerea mea, intr-un cuplu, cand cineva ridica tonul, celalalt este bine sa se straduiasca sa ramana calm; nu vad cum s-ar imbunatati situatia daca tu ai raaspunde la violenta lui verbala printr-o alta violenta verbala.

3) Eu vad solutia in felul urmator:

a) asteapta-l sa se calmeze;
b) spune-i ca ai ceva de discutat cu el - ceva important pentru tine;
c) comunica-i cat de ranita si ingrozita te simti atunci cand el ridica tonul; si ca aceasta stare te impiedica sa-i dai cele mai bune raspunsuri;
d) insista asupra faptului ca acest mod de comportament nu este deloc eficient pentru rezolvarea diferendelor dintre voi;
e) asculta-i pana la capat punctul lui de vedere.

Incearca si tu solutia de mai sus, poate ca va ameliora situatia.

Iti doresc sanatate si pace sufleteasca!

Giuliano

Mergi la inceput