Bebelusi de martie - aprilie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Am aparut si noi dupa atata timp in care v-am dus dorul. Multumim ca nu ne-ati uitat (Mamacita si Ninocikap).
Deocamdata nu avem internet, intru foarte rar si atunci fuga-fuga sa citesc iar de raspuns nu mai apuc.
Am inceput munca, nu pot sa va spun cat de greu imi este. A fost mama si a stat 3 luni la noi timp in care eu mi-am cautat servici. Acum ea a plecat si noi trebuie sa ne descurcam singuri.
Laura merge la scoala (aici copii incep scoala la 4 ani si jumatate) iar dimineata pana sa inceapa orele ca de altfel si dupa ce le termina merge la after-school. Melissa merge la cresa... Lunea si martea sunt libera asa ca scapam de cresa si after-school.
Dupa prima saptamana de cresa, Melissa deja a racit, a facut infectie in piept si acum facem tratament cu antibiotice ... e spre bine.
In rest, suntem bine. Melissa are doi dintzuci, e vesela si zambareata tot timpul. E mancacioasa dar nu e grasunica pentru ca nu are cui semana . E intr-o miscare continua, se taraie pe burtica, se ridica "in patru labe" si ce e mai frumos e ca face flotari fata ... se sprijina in varfurile degetelelor de la picioruse si in manute . Ii plac jucariile care fac zgomote si bineanteles ca-i place ei sa faca galagie ... Doamnele de la cresa sunt topite dupa ea.
acum vad ca face kk cam rau ... sa fie de la antibiotic sau apar urmatorii dintisori???
Va pupam si sper sa rezolvam odata cu internetul asta sa fim si noi ma active
Multa sanatate si bebelusi cumintei.

Claudia, Melissa (7 martie '05) & Laura (9 aprilie '01)
albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Danna ma tot uit la pozele tale...si retraiesc si eu vacanta mea din Spania, din 1998.......iar de paella aia...hmmm......si eu sunt la cura...

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

poze Alexandra si noi

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Roxx : vroiam sa iti spun metoda de desfundat nasul: cumperi o para de cauciuc pt uz oftalmologic, e de culoare roz,daca o descriu e rotunda . umectezi nasul cu apa de mare sau pivalone si tii de o nara si extragi din cealalta, ca are putere de absortie foarte mare acea pompita. sper sa fie bun sfatul meu, eu acum ma chinui cu nasul lui DAvid fiindca e bolnavior. a racit si are secretii foarte multe uneori mai vomita din cauza lor. mi-a dar dr tratament am uitat sa intreb cite zile ii dau.
Catox felicitari pentru sarcina si eu as mai vrea un bebe dar sa fie sotul acasa ca singura....as incerca si singura cu doi bebelusi ca vreau sa fie apropiati de virsta si sunt mai usor de crescut cica asa.
pa
Cenia Si David 09.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Mai da ce harnicute sunteti!
Am culcat-o pe Alicia fara sa-i fac baita caci am fost plecati in vizita si cand am ajuns i era o foame de lup.A mancat tot ce i-am facut ,cereale cu para, a mai vrut si i-am mai facut niste cereale cu apa.Nici na a avut rabdare sa-i amestec cerealele ,ii era si tare somn ,papa cu ochii intredeschisi .Asa ca dupa masa nani.Azi a mancat bine dimineata banana cu mar,biscuiti si branzica ,iar dupa amiaza legume(morcov,cartof,patrunjel,telina,conopida)cu carne pui.Spre bucuria mea nu a comentat la legume ,a papat tot.Am facut mai mult si am bagat la frigider ,sa avem pentru maine.Nu o sa am timp maine de facut papa,merg sa ii caut carucior.Vreau sa iau unul mai sport,cel pe care il avem l-am primit si e defect nu se ridica spatarul vertical,se ridica doar treapta2.Nu se mai poate cu el,puiuta vrea sa stea in fund,i-am pus eu o perina dar nu sta bine cu spatele.
Pe Alicia nu am cu cine sa o las,mama e racita,asa ca o sa o luam cu noi.Sper sa fie cuminte,nu am mai luat-o cu noi decat la Bila,o lasam la mama cand mergeam la cumparaturi.

DANA J am vazut pozele ,sunt foarte frumoase ca si voi de altfel, iar Sara o dragalasa de fetita.Ce fel de mancare era aia ca mi-ai facut pofta

NINOCIKAP sanatate lui Alexut!Si ALICIA a varsat de la seringa o data,dar acum s-a obisnuit cu ea ca ii dau calciu cu ea(nu vrea cu lingurita)si deschide gurita cand o vede ,chiar suge din ea.
Intrebai ce peste ii dau .I-am luat file de merlucius,l-am fiert separat de legume si l-am mai curatat de oase,ca mai avea cateva.Eu am citit ca se poate da de la 7 luni.
Cu glicerina nu am mai dat-o pe Alicia de la 1 luna cand nu a mai avut candida.

ADSEANA nu am reusit sa vad nici eu pozele tale dar mai incerc.
Va felicit pentru performantele la mancat,sa o tineti tot asa!

DARIA felicitari pentru primul dinte!Noi nu avem inca ,suntem stirbe.

An-k de cate ori a facut Biencuta kk,a facut apos si a impregnat pampersu?Eu nu stiu ce sa cred Alicia a facut azi de 2 ori apos si dupa aceea gros.

ARIADNABR la cati mai multi dintisori,bine ca nu a fost altceva, pupici
Ma bucur ca aflu de la voi tot felul de lucruri.La curatatul nasucului nu ma pricep ca nu am avut de a face cu problema asta dar bine ca am aflat ca oricum ma voi lovi de problema asta mai devreme sau mai tarziu.Multumesc lui Dumnezeu Alicia nu a fost pana acum racita si nu a avut nici macar nasul infundat.Doar stranuta de cand s-a nascut,cred ca e alergica la ceva,poate la praf.
Daca am uitat pe cineva sa ma scuzati ,nu e cu intentie.Eu sunt o distrata si o ametita ,cateodata cu capul in nori recunosc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna mamici,

Aveti o viteza uimitoare la scris. Abia am reusit sa citesc tot. Dar stau tare prost cu timpul (azi am fost la circ cu Victor, dupa care am venit repede s-o scot pe Eva afara - mama nu poate s-o scoata singura, apoi gatit, desenat liniute cu Victor- tema de la gradi-, baita, masa lui Victor-aventura in toata regula (negocieri cu vesnicii auto-roboti, comentarii, povesti), culcat Eva si acum pe net, dar sunt terminata de somn).

Rrox, nu stiu daca stii si Eva a avut (si mai are) problema asta cu nodulii aia la sani (usor vizibil doar la unul). Eu am observat cand ea avea vreo 4 luni (si mi se parea cam tarziu pentru criza genitala) dar pediatrii (3 am consultat) mi-au zis s-o las in pace ca o sa-i dispara. Pediatrul ei mi-a spus ca daca se inflameaza nodulul sa merg la un chirurg pentru consult. La Eva este foarte putin vizibil, dar la palpare se simte un nodul micut (cam cat un bob de mazare). Daca tu spui ca si-a mai revenit dupa compresele cu Rivanol nu cred ca este cazul sa mergi la chirurg. Am citit in Enciclopedia Larrouse pentru parinti ca, la cateva luni (sau uneori la nastere) la fetite poate aparea o dezvoltare mamara (uneori unilaterala). La palpare se simte ca un nodul tare. cauza ar fi o sensibilitate excesiva la procentul slab de hormoni care circula prin corp. Oricum pediatrul lui Victor (in care am incredere) mi-a spus ca poate sa dureze acest nodul si pana la un an si s-o las in pace. Cu mucozitatile nu prea am ce sa-ti spun (stii ca si eu am intrebat), din fericire la Eva a durat vreo 2-3 zile povestea si au fost aposi. Oricum daca ti se pare ca formaie rau sau mucozitatile devin galbene si consistente, mergi, eventual si la Grigore Alexandrescu pentru aspiratii profesionale (in 5 minute termini- eu am fost odata cu Victor si i-a curatat nasul foarte bine). Sanatate multa!

Mamacita, programul Evei este trezit 2-3 noaptea-mananca san, apoi 7-8 biberon, apoi joaca (neaparat cu mami sau bunica prin preajma). Nu-i place sa stea pe spate, se intoarce mereu pe burta si incepe explorarea. orice-i sta in cale duce la gura si musca. Apoi masa de fruct si apoi plimbarea afara (si somn). Apoi masa de legume (azi chiar am avut un pic de succes), dupa care sta in leagan (cu mami in fata care-i face tot felul de giumbuslucuri), apoi iarasi afara, apoi il admira pe Victor care se face tot felul de nazbatii pentru a-i atrage atentia (nu-l tine prea mult pentru ca "trebuie" sa se uite la desene animate). Televizorul n-o atrage deloc, in schimb ar sta in fata oglinzii la mami in brate (privind mirata si originalul si imaginea din oglinda). Apoi baita si somn. Deci in concluzie, daca-i dai atentie nu tipa deloc, dar nu-i place sa stea singura. Si ce ma dispera cel mai tare este ca adoarme tare greu.

Adrianabr, ma bucur ca Sonia este mai bine. Evei nu i-a iesit nici un dinte, cand ma gandesc ca o sa incepem si noi perioada asta...

CatXO, felicitari pentru bebe 2!

Adseana, ma bucur tare mult pentru nasa ta. Sa dea Domnul sa nasca un baietel sanatos si norocos! Si felicitari Alexandrei pentru pofta de mancare!

Ninocikap, nu intra in panica (desi stiu ca-ti este greu). Nu e o temperatura mare. Si eu tot paracetamol i-as fi dat (5 ml Panadol). Vezi ca temperatura este un pic mai mare dupa ce mananca sau face kk sau daca e mai agitat. Sanatate multa!

Va pup si noapte buna,

Ana, Victor (2.01.2000) si Eva (13.03.2005)

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

an-k,sanatate multa!
la fel Melissei a Claudiei2803 si te asteptam cat de curand din nou pe net;spor la serviciul cel nou!
Ana71,multumesc pentru raspuns.

cam asa ar trebui sa faca si Alexut,gimnastica,explorari,dus totul la gura,sa se multumeasca cu compania,nu neaparat show non-stop.Dar el nu,el e mare artist,critic si admirator al lui mami;n-ar trebui sa ma plang,dar parca uneori as avea nevoie de odihna...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

drept care ma duc sa ma culc,somn usor tuturor!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Ana, Caramella mersi mult!

Mamacita si Caramella nu stiu de ce nu vedeti si voi pozele ca nu i0am dat nici o restrictie...dar, de siguranta, mai verific!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

poze Alexandra si noi

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

dragele mele,ma bucur ca v-au placut pozele noastre din vacanta, am sa raspund si eu in seara aceasta ca maine cine stie cat mai scrieti si pierd trenul! andira si celorlalte fete care m-au intrebat ce mancare era in tava, este vorba de paella, mancare traditionala spaniola care trebuie neaparat incercata, mie imi place foarte mult.Oricum in Spania ne-am desfatat cu preparate din peste si tot felul de scoici si scampi si gambas. .mmmmmm pentru cui ii plac, mie cel putin imi plac f.mult.Pulovarul acela cu dungi se pare ca place la multe lume, eu i l-am luat din Belgia de la H&M, este foarte dulce intr'adevar si are si glughita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

intai multumesc fetelor pentru gandurile bune: Mamacita, Rrox, Ana 71, Caramella, An-k, Adseana, Ariadnabr.
Claudia bine ai revenit.

si acum sa-mi vars of-ul pe doctorii astia ai nostrii, nu pe toti Mamacita.

am ajuns la camera de garda in spital la 20.00. Pana la ora 20.40 nu a venit nimeni la noi. a venit asistenta, haideti sus la doctora. acolo sa-mi faca doctora ditamai scandalul ca venim mereu peste ei gramada, ca are cate 60 ce controale pe zi cand ei trebuie sa se ocupe de cei internati. ca ne e lene sa ne ducem la meicul de familie, ca tra la la.
l-a controlat in timpul asta si are gatul inflamat, mi-a dat tratament, antibiotic cu speranta ca sa nu verse ca altfel facem injectii.
pana acum e bine in seara asta nu a mai varsat. Rrox nu a varsat de la seringa pentru ca e invatat cu ea, numai cu ea i-am dat.

gata mi-am spus of-ul, acum ma retrag.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

[link=http://www.TickerFactory.com/]
[image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10708;29/st/20050217/n/Alex/dt/7/k/4172/age.png[/image]
[/link]

Mergi la inceput