Miresele anului 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

cred ca asa au vrut mirii sa termine la ora aia, nu cred ca restaurantul iti impune ceva din punctul asta de vedere.
mai stii, poate ca erau dornici sa plece mai repede acasa, sa aiba si ei parte de noaptea nuntii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Eu asa stiu ca mirii stabilesc la ce ora doresc sa fie dervit tortul...ca doar se stie ca apoi lumea se pregateste de plecare, desi asta nu e o regula! Eu chiar am fost la o nunta de zi, tortul a fost servit la ora 22 iar eu am plecat pe la 1 noaptea!

Poate ati vorbit cat am lipsit eu....dar as avea o intrebare? E prea repede sa merg sa discut cu preotul la biserica? Eu zic ca nu e devrem dar iuby zice ca mai putem astepta!

...asta dupa ce tocmai am aflat ca ma restaurantul unde o sa facem noi nunta nu mai e loc in mai, iunie, iulie pentru la anul!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

si noi vroiam sa mergem sa vorbim la biserica, de fapt mai mult eu, pt ca al meu viitor sot zice ca e prea devreme, dar o tot amanam...Krelia, tu stii ceva despre Gradina Icoanei, cam pe cand am putea sa mergem sa vorbim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by ralnied1
[Foarte "frumos"! Haideti sa facem Clubul mireselor cu socri idioti, vreti?

draga mea eu sunt super de acord cu asta si am si cateva "chiftelute" din partea socrilor mei.

Apropo intrebare: Este adevarat ca nasul baiatului de botez trebuie sa fie si nasul sau de nunta?????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Foarte "frumos"! Haideti sa facem Clubul mireselor cu socri idioti, vreti?
Cri... zau asa, ai putut sa taci atata timp de fata cu ei? Bine, bine, sa zicem ca ai tacut cand erai in casa lor, dar acum????????/ Cat mai ai de gand sa o tii asa? Tu te duci sa le zici cum sa puna hainele sau ce sa faca? Eu cred ca nu! Atunci, ce drept au ei sa vina la voi cu chestii de astea? Si cred ca ati plecat la casa voastra sa scapati de ei, nu sa va fie musafiri zi de zi!
OFFFF!

quote:

Da, ai mare dreptate, dar nu stiu ce pisici am. Cand sunt fata in fata cu ei n-am curajul sa deschid gura pt ca stiu ce urmeaza...tipete, urlete, jigniri (d'alea cele mai grele) si nu vreau ca puiul meu sa mai sufere din cauza lor. Tin mult la el si stiu cat rau i-au facut parintii. Mai nou ne-au zis ca ar vrea sa amanam nunta ca ei n-au bani sa ne ajute acum, ca or sa aiba peste 2 ani. Adica tu ca parinte cu un singur copil, care mai e si baiat....nu te gandesti timp de 27 de ani sa pui un ban deoparte pt el???? Mai mult, ii cer lui bani!!! Eu nici nu ma gandesc sa aman nunta pt ei....parintii mei au zis ca ne ajuta oricum. Sa le dea Dumnezeu sanatate! Acu' voi ce ati face in locul meu? V-ati certa cu socrii cu riscul de a-l face pe el sa sufere?

Mergi la inceput

Traditia spune ca primul care ar trebui intrebat este nasul de botez al mirelui, dar acum depinde de fiecare dintre noi cat vrem sa respectam traditiile astea care dupa parerea mea sunt niste tampenii.Adica de ce sa-l intreb pe nasul de botez al logodnicului meu, daca eu vreau niste nasi tineri, cu care sa ma intalnesc, sa ne simtim bine impreuna, sa avem subiecte comune de discutie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by tigrutz

si noi vroiam sa mergem sa vorbim la biserica, de fapt mai mult eu, pt ca al meu viitor sot zice ca e prea devreme, dar o tot amanam...Krelia, tu stii ceva despre Gradina Icoanei, cam pe cand am putea sa mergem sa vorbim?

Heheee...si eu sunt in mare dilema cu biserica....am tot amanat-o din cauza vremii, acum, poate poate reusim un drum pana acolo ....cand...nu stiu...eu as vrea saptamana asta.
De pierdut, n-avem ce pierde, fetelor...decat poate drumul pana acolo...dar, poate cine stie, avem sansa sa dam de cine trebuie acolo s sa cerem informatii...sa le si primim, sau, sa ne zica..reveniti, nu?

Fetelor, felicitari pentru stelutze!

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by cri.
Adica tu ca parinte cu un singur copil, care mai e si baiat....nu te gandesti timp de 27 de ani sa pui un ban deoparte pt el????

Exact la asta m-am gandit si eu .... doar ca la noi situatia e putin diferita, adica noua nu ne-a zis nimeni sa amanam nunta dar parintii lui iuby nu au bani....eu zic ca mai ales atunci cand ai un baiat trebuie sa te gandesti si sa te pregatesti din timp....ca doar nu afli cu 1 an inainte ca se insoara, stii de cand s-a nascut ca va veni si ziua asta!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

si la mine a aceeasi problema cu socrii. Daca la inceput totul era OK si ne intrebau cand ne casatorim, acum nu mai sunt incantati deloc, mai ales EA. In plus de asta ei sunt despartiti, unul sta in Botosani iar celalalt in Tg. Mures. Iubi al meu nu a avut de lucru si lea luat cate un telefon mobil ca sa putem tine legatura cu ei (la insistentele mele) si acuma se cearta intre ei la telefon si apoi pe rand ne suna pe noi si plang ca doi copii.
Soacra se plange ca nu are bani, chiar daca nu ia cerut nimeni, socru nu stie pe ce lume e ca ii cam place bautura... Asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Noua ne-au zis sa o amanam dintr-un motiv pur egoist: nunta noastra e o ocazie excelenta sa se faleasca in ochii rudelor cu ce au ei, cate au facut, cati bani au...etc...ca asa le place...de nu le mai ajungi la nas cand incep sa se laude, desi din exemplul de mai sus se vede clar ca nu au nici un ban pt copilul lor. Deci va dati seama ce jignire ar fi daca ar stii "cunostintele" ca ei n-au ajutat baiatu' cu nunta. Si? Asta e....au avut atatia ani sa se gandeasca...acum e cam tarziu. Oricum vor spune ca ei ne-au aranjat totul, ca io sunt o nemanacata de pe strada care din mila lor supravietuieste...etc....ca asa au facut si cu casuta noastra cea noua. Au spus rudelor ca ei ne-au cumparat-o desi nu au dat nici 100 de lei (vechi). Ai mei ne-au ajutat in schimb f mult, dar pe ei nu-i deranjeaza declaratiile astora...ei stiu ce au facut si noi stim...si o sa le multumim toata viata. Pentru ei asta conteaza, nu ce stiu rudele.

Mergi la inceput