Miresele anului 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by jesia

Krelia draga mea sa stii ca in weekend am fost la restaurantul ala care treci tu mereu pe langa el "ALBA" si mi-am programat nunta pe 17.06.2006 pt ca pe 10 oricum era ocupat si cum au zis si fetele nu e voie asa ca daca o sa treci pe acolo pe 17 ai sa vezi o nunta la restaurantul alba

Super!
Daca vom fi prin zona (pentru ca pe 17 e ziua lu' iubi si mai mult ca sigur o sa vrea "tzatza" )....il conving eu sa dam o fuga la ALBA ...dupa 8 seara, nu?

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Andita nu fi suparata....Raza iti poate impartasii din "experienta" ei cu restaurantele....fi sigura ca nu patesti doar tu lucrurile astea! Totul e sa te inarmezi cu rabdare!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andita
Nu modifica inca, te rog, ca speranta moare ultima...

Hai ca te mai las
doamne ajuta, poate gasesti totusi ceva aici!!!!

26 august 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raza de soare

Am venit de la nunta !... Miresici, am prins buchetul cu nr 14 !!!

Esti nebunaaaaaaaaa!!!!!!!!!
Hai ca-mi placu povestea ta , daca doar cumnata fiind, te-ai strofocat atat..., pai imi dau seama ce zor va fi pe tine (si de fapt, pe noi toate), in ziua Z

In alta ordine de idei, sper sa n-o iau razna....da', stiti ce fac io ca sa-mi vina somnu'? (cand nu vine?) - eh, vizualizez restaurantul, mesele, cu farfuriile pe el, cu marturiile, cu flori, cu stalpisori, cu toate briz-brizurile posibile...cu tull-ul de pe balustrada scarilor.....aoleu ...opriti-ma

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by krelia

quote:

[font=Comic Sans MS][purple]Esti nebunaaaaaaaaa!!!!!!!!!

stiti ce fac io ca sa-mi vina somnu'? (cand nu vine?) - eh, vizualizez restaurantul, mesele, cu farfuriile pe el, cu marturiile, cu flori, cu stalpisori, cu toate briz-brizurile posibile...cu tull-ul de pe balustrada scarilor....

Si sa mai zici ca eu-s nebuna...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ooana

Andita nu fi suparata....Raza iti poate impartasii din "experienta" ei cu restaurantele....fi sigura ca nu patesti doar tu lucrurile astea! Totul e sa te inarmezi cu rabdare!

Da, da, pot... ca am experienta si nervi ramasi...

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andita

Fetelor, sunt...suparata, rau, rau!!!!! In week-end ne-am urnit in sfarsit sa vedem restaurantele ramase pe lista scurta, respectiv Coquette, si Crilis, despre care credeam eu, din vorbe, ca sunt locurile ideale, si nici nu concepeam ca acum s anu am clar locul de desfasurrare al nuntii mele de vis.... Numai ca, totul mi s-a spart in fata, intr-un mod foarte dureros!!! Mi-au dat catevaq lacrimi, al meu nu mai stia cum sa ma linisteasca...
Am analizat zeci de locatii, si problemle sunt aceleasi: ba sunt prea mari, ba sunt urate rau, ba nu sunt de nasul nostru (tre' sa recunosc si asta). Asa ca.....

In Buc sunt 361 de rest... din prima, le tai de pe lista pe cele cu sali mari / mici, dupa cum ai nevoie.
Si eu am plans, stai linistita... si nici noi nu ne-am permis Marriott, dar nici mahala n-am vrut, cum spuneam odata...
Mai cauta si vei gasi... apropos, cum vrei sa fie rest ?

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Micut si cochet, intim, mi-ar placea intr-o casa veche, au arhitectura specifica, mi-ar palcea sa nu aiba nevoie de amenajari interioare, de inflorituri cu baloane si huse de scaune, ca sa pot pune doar flori si sa fie suficient.Am fost eu la o nunta la casa Ardeleneasca, si de acolo am "cliseele" astea, dar nu vreau tot acolo, pentru ca voi asocia mereu locul ala cu alta nunta, a persoaneli la care am fost atunci, si nu cu nunta mea. Dupa cate vedeti, sunt si destul de pretentioasa, ca sa fie totul perfect....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

la toata lumea ! Sunt membru matuuuuuuuuur... ta-na-na-naaaaaaaaaaa !... si am 3 stelute !....

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:

Raza de soare

...mai ho ....sa prinda si altele cate un buchet colo....ca tu intrii in Cartea Recordurilor daca o ti tot asa!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput