Miresele anului 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 4
Rallu spune:
Salut fetele,
Si mie imi place mult numele meu, si-mi pare rau ca ca sunt fata si unic copil asa ca in momentul casatoriei mele se stinge (cel putin pe partea mea pt. ca unchiul meu are 2 baieti, il duc ei mai departe).
Din fericire imi place si numele lui.
Amandoua (si al meu si al lui) sunt unice. Daca scotocesti bine tara gasesti o mana de oameni pe care sa-i cheme asa si majoritatea fac parte din familiile noastre.
Din pacate ar iesi foarte ciudat sa le punem unul langa altul...auzi combinatie: un nume grecesc si unul slav, unul din 8 si celalalt din 9 litere.
Eu mai am si 2 prenume (din 6 si respectiv 7 litere).
Dupa nunta, daca ar vrea cineva sa-mi zica numele intreg ar trebui sa se inarmeze cu rabdare nu gluma
Recunosc ca i-am sugerat sa ia numele meu ca sa vad ce zice.
N-a zis nimic......s-a uitat urat si n-a comentat. Mai tarziu mi-a zis ca nici macar nu are ce asa comenteze pt. ca aceasta nu este o posibilitate din punctul lui de vedere.
Ma rog...n-o fi...asa ca mai ramane o singura posibilitate: o sa iau eu numele lui.
Bine macar ca imi place.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
Andita spune:
Cri., mersi frumos, m-ai ajutat foarte mult cu informatiile, mai ales cu partea in care ziceai ca ti-au impus numar minim de 100 de persoane.....inseamna c anu are rost sa mai bat drumul pana acolo, ca noi suntem aproape de jumate...
In week-end am programate doua iesiri la restaurante, o sa va povestesc cum a fost, impresii si recomandari.
Acum va urez wee-end placut, ca eu deja sunt cu un picor afara din birou si cu ochii pe ceas. O sterg si eu mai repejor azi, ca nici nu am sef, si e si vineri....
Nunta noastra
Poze
alinush2005 spune:
Buna dupa-amiaza!
Ce mai fac fetele la inceput de weekend?
Eu am vb cu iubi aseara despre costul total al nuntii...(stiti voi, cei 300mil mult discutati in cap. anterior al chatului)
...si evident ca i s-a facut rau (la figurat)...
dar si la propriu s-a cam ingalbenit saracul si a mai scos doar un: "pui, dar noi nu avem de unde sa scoatem atatia bani"
dupa care am analizat, ce salarii avem, ce credite, cat mai putem lua credit, cat am putea sa mai taiem din cheltuieli pt ca le putem face inainte si usurel, luna de luna..cate un pic cate un pic..
si parca mi-a mai venit inima la loc.
Dar tot e foarte mult..parerea mea.
jesia spune:
Fetelor am citit ce a scris raza de soarela pag 6 din cap.21 si vreau sa zic ca mi-au dat lacrimile (pe cuvant) si ai mei socrii sunt dati dracu dar parca nici in halul asta.M-a impresionat tare mult povestea ei si o inteleg perfect pt ca stiu cum e sa stai intr-o casa straina. Ma gandeam ca daca mi se intampla mie asta imi bagam mainile in parul ei....... cu tot respectul pt sot
.Socrii mei nu au zis niciodata nimic de ai mei pt ca stiu ca iau foc.........nu suport sa zica cineva ceva de parintii mei........
multi pupici pt toate.....si sa ne luam case astea care nu avem ca poate scapam si noi de socrii
Giova spune:
Oana cat de bine seamana Marius al tau cu Clau al meu. Gandesc la fel!!!
Aseara ii ziceam ca, daca luam ambele nume zicea cineva pe forum ca s-ar putea ca numele sa le puna in ordinea alfabetica.
Sa vezi cum a ramas? adica sa apara numele meu primul!!!! categoric nu!!!
Si eu nu ma vad: IOANA PURDEA ci IOANA NEMES.
off doamne. macar tu te mai poti gandi pana la anul, dar eu in 5 zile tre sa hotarasc.
Fetelor plecam acasaaaaaaaaa!!!!!!!!!
Weekend placut.
poze
gio si bb Marco 26+
alinush2005 spune:
Eu din punctul asta de vedere sunt norocoasa..
Am o garsoniera in care stau doar eu cu iubi si am si soacra la niste sute de km distanta...nu ca ar fi vreo problema daca ar fi mai aproape, chiar e o femeie extraordinara.
gabbi spune:
KRELIA,poti sa ma pui pe listutza la 2 septembrie(dc apare vreo modificare te anunt).
Eu inca nu mi-am gasit restaurant.Acum caut(ba pe forum,ba intreb cunostintele...).Eu zic ca prin noiembrie o sa ne hotaram exact unde si atunci vom semna si contractul.Mai devreme nu avem cum,pt ca luna asta e foarte aglomerata(prietenul meu o sa plece in Israel cu serviciul;pe la Brasov,la ai mei,tb sa ajungem sa le spunem si lor ca ne-am hotarat finally...si tot asa). Eu sper ca in noiembrie sa nu fie asa de tarziu,mai ales ca vreau neaparat pe 2 septembrie!! si nu alta data!
Ideea e ca nu stiu spre ce restaurant sa ma indrept.Dilaural a vorbit foarte frumos despre Casa Iancului si cred ca o sa trecem pe acolo sa vedem cum arata.Am vazut ca si Casa Ardeleneasca e ok,cel putin din comentariile fetelor si din poze asa pare.O sa ma mai interesez si cand o sa am asa cam 3-4 variante ne ducem sa le vedem.
Oricum,sunt pe faza la tot ce spuneti voi!! Tare mult ajuta experientele voastre,mai ales pt cei neinitiati.
V-am pupat pe toate!!
briza_marii spune:
Fetelor, ati auztit ceva de Rest A.RO (parca s-a mai discutat de el, dar suncer nu mai reusesc sa gasesc)? Ma refer la mancare, servire...
Noua ni s-a spus ca numai dc dam 30%-40% avans ne pot rezerva loc pt la anul. Pana acum la nici un alt rest nu ni s-a impus un avans asa de mare. Voua vi s-a mai cerut un avans asa mare?
briza_marii
pisu_miau spune:
quote:
Originally posted by briza_marii
Fetelor, ati auztit ceva de Rest A.RO (parca s-a mai discutat de el, dar suncer nu mai reusesc sa gasesc)? Ma refer la mancare, servire...
Noua ni s-a spus ca numai dc dam 30%-40% avans ne pot rezerva loc pt la anul. Pana acum la nici un alt rest nu ni s-a impus un avans asa de mare. Voua vi s-a mai cerut un avans asa mare?
briza_marii
noi in ianuarie 2005 am dat avans 10 milioane pentru septembrie 2005 .
Am avut nunta acolo si a fost suuupeeer! daca vrei mai multe detalii da-mi un mail. Am mai scris pe aici despre restaurant.
Pupici
Rallu spune:
quote:
Originally posted by briza_marii
briza_marii
Eu stiu ca Pisu-Miau de la Miresici 2005 a facut nunta acolo acum 2 saptamani.
Intreab-o direct pe ea.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta