Miresele anului 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 24
krelia spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
offff!!!
Vreau si eu RDS!
parca as sta in Tanganika. Numai la mine nu au ajuns!~
Las' ca iti arunci io cablu'...ca doar suntem vecine!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
olguttza spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
offff!!!
Vreau si eu RDS!
parca as sta in Tanganika. Numai la mine nu au ajuns!~
Sincera sa fiu, io as fi preferat Astralu...din multe puncte de vedere. Da deh, acu ma multumesc cu ce am (vorba aia: instalare si modem moka, ca-i super oferta ).Sper sa nu-mi faca figuri, ca nu'sh ce-o sa fie la gura mea! Si-asa, au venit azi dupa ce vineri i-a "dojenit" sotzu putzin . Altfel cred c-am mai fi asteptat doua luni!
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
ralu_trancu spune:
Olguta, care ar fi motivele scumpa mea? sunt mai scumpi, isi cam bat joc de clienti, si la partea de TV au mult mai putine programe decat RCS la aceiasi bani.
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Acu depinde de cat de mare e reteaua si de ce drepturi ai: admin sau user. Daca esti admin, teoretic, nu prea se poate prinde cineva pe un'te navighezi tu decat daca dai drept de sherring...Daca esti doar user (ca mine ), orice aitist cu drept de admin poate monitoriza activitatea fiecarui calculator; ba, mai mult, poate si umbla la el in timp ce tu lucrezi altceva (ce spaime-am tras io cand a-nceput sa-mi umble cursoru' de unu singur pe monitor...!!). Toate astea insa depind, cum spuneam, de numarul de calc. din retea (ca n-o fi vreunu nebun sa pandeasca peste 100 de calc., cum e la mine), de politica de securizare a firmei si de bunu simtz al aitishtilor .
Multumesc !
Pai reteaua cred ca are vreo 5 calculatoare... cam asa... si admin aici n-avem... dc e vreo pb cu calc vin unii si se mai uita la ele, dar atat... la calc cica ne pricepem doar eu si o tanti dir economic... dar vezi cum ne pricepem... deci, de pazit, nu pazeste nimeni, in principiu... dar ar putea... si atunci... plus ca apare pe factura de telefon cat stau conectata... dar profit ca nu-s singura care ma conectez... mai e si tanti aia... eu tre sa ma conectez doar dimineata pt mail-uri, la pranz tot asa si pe la 2:30 pt cursul valutar... in rest...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
olguttza spune:
Mey, nash'mea, care sta la doua statii de mine, are mai multe programe decat mine, la RCS (vreo 3 discovery, travel&living, reality etc.) - d'aia cred ca sunt si mai scumpi, internetu-l baga in 2 zile de la semnarea contractului, iar la telefon au mai multe minute incluse (si nu vorbesc neaparat de cele in retea, cat de celelalte). Din afara, mie-mi suna bine chestiile astea...
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Raza de soare spune:
Fetelor, am o nelamurire... Care din noi e Stefania ???
Ca sa va spun de ce: ieri ma suna lautaru' sa-mi multumeasca pt ca i-am gasit clienta... toate bune... zice de prietena mea Stefania... eu nu prea va stiu numele real... ok... si ma suna iar, dupa cateva ore, sa-mi bata obrazul, ca Stefania n-a aparut unde trebuia sa se intalneasca si nici macar n-a raspuns la telefon.
Acum vin si intreb: frumos este ? Sa am eu probleme si sa ma scuz pt altii ? Care nici macar nu ma anunta...
Raza de soare
ralu_trancu spune:
Olgutz, nasa ta are pachetul mai scump la Astral, nu cel de baza. cel de baza e 280 sau 260 ca nu mai stiu acum. si nu are decat discovery civilization. net iti baga numai cu aprobarea asociatie de proprietari si daca vecina nu vrea, adio net.
krelia spune:
quote:
Originally posted by olguttza
.....(vorba aia: instalare si modem moka, ca-i super oferta ).
are si fata ...de o luna....si tre' sa vina factura...chiar ma gandeam, o fi cu instalare...o fi fara?
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Raza de soare spune:
Pe langa gestul urat de a nu se prezenta la intalnire si a nu anula, nu s-a gandit ca totusi, oamenii aia vin din afara Bucurestiului, de la 60 si ceva de km... bat drumu' de pomana, cheltuie bani, benzina, etc... Zau sunt suparata !...
Raza de soare