Miresele anului 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 11
ooana spune:
DyaDya....bravo fetita....e greu cu restaurantele astea!
...cu biserica cred ca atac problema la sfarsit de saptamana ca sa fiu sigura ca am loc exact unde vreau eu!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
dyadya spune:
Multumesc fetele!!! Ma simt deja foarte bine. Krelia, ma pieptanam mai devreme si am simtit cum imi mijesc niste cornite printre cosite!!!! Cred ca de la voi s-au activat!va pupa fata pe toate ca deja sunt in intarziere!!! Pe de alta parte, o data in viata isi rezerva omu' restaurant pt nunta(SPER!!!) asa ca n-o fi bai daca azi o lalai la servici, nu?!
ooana spune:
Fetelor....ziceti-mi si mie mai exact cum fac cu biserica.....merg, discut, ma programez si???? atat? nu dam nimic ca sa fim siguri ca vom avea loc exact la aceea ora pentru ca am auzit ca au fost destule cazuri in care oamenii cu bani obtin asa de usor o "programare"!
Oana & Marius
Wedding Day
jesia spune:
quote:
Originally posted by ooana
Fetelor....ziceti-mi si mie mai exact cum fac cu biserica.....merg, discut, ma programez si???? atat? nu dam nimic ca sa fim siguri ca vom avea loc exact la aceea ora pentru ca am auzit ca au fost destule cazuri in care oamenii cu bani obtin asa de usor o "programare"!
Mai...la noi la biserica te programezi cu ceva timp inainte si platesti o taxa de 500 de mii ( taxa de inscriere) si gata
ooana spune:
Jesia....merci frumos pentru informatii!
Oana & Marius
Wedding Day
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by jesia
Apropo intrebare: Este adevarat ca nasul baiatului de botez trebuie sa fie si nasul sau de nunta?????????????
In conditii normale si dupa traditie, asa e... Sau macar copiii nasilor de botez, ca sa fie mai tineri... Dar in zilele noastre nu mai este de mult o regula. Cel putin asa stiu eu...
La noi, iubi nici nu vrea sa auda de asa ceva...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Anette123 spune:
Fetele, eu am trecut prin momentul fericit anul trecut. Va asigur ca este o zi magnifica de care va veti aminti o viata intreaga! Eu nu suport pozele in general, dar pe cele de la nunta deja le-am tocit (si de abia avem un an, va dati seama!?).
Din pacate nu exista prea multa informatie pe net pentru mirese, decat pe fragmente mici. Numai cele care au fost deja mirese stiu cat au de umblat si de cautat si de gandit cum sa faca listele de sarcini si buget...ce au mai uitat, etc
Anul asta mi-a arata cineva un nou site cu liste complete cu restaurante de nunti, toate bisericile din Bucuresti...la fiecare categorie cu toate detaliile, (daca au terasa, cat costa tacamul, poze la fiecare in parte, etc) si poti sa-ti si alegi in functie de nr. de invitati si de bugetul disponbil pe cele care corespund. Mie imi vine sa-i omor ca nu au inceput anul trecut...dar poate va ajutati macar voi cu el. Mai au si multe chestii, nu prea am avut eu rabdare, asa! Liste detaliate cu toate sarcinile pentru nunta, cu remindere (cand sa rezervi localul si cand sa te duci la primarie cu actele) si calculator automat de buget....ma rog, eu deja nu prea mai am ce face cu ele. Poate doar la botez! Da, DA, de fapt cred ca la botez iar o sa incep cu liste de invitati, etc! Dar pana atunci mai e un pic...
O sa trec aici link-ul pentru cine vrea sa arunce o privire, si rog pe moderatori sa-l stearga daca e considerat reclama! Dar e GRATIS, deci nu vad de ce are fi o problema, ca nu dati nici un ban! Altfel, va trimit pe PM. www.ghidulmiresei.ro
SA AVETI NUNTI CA IN POVESTI, SI SA FITI MAI FRUMOASE CA PRINTESELE!
Anette
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by cri.
Da, ai mare dreptate, dar nu stiu ce pisici am. Cand sunt fata in fata cu ei n-am curajul sa deschid gura pt ca stiu ce urmeaza...tipete, urlete, jigniri (d'alea cele mai grele) si nu vreau ca puiul meu sa mai sufere din cauza lor. Tin mult la el si stiu cat rau i-au facut parintii. Mai nou ne-au zis ca ar vrea sa amanam nunta ca ei n-au bani sa ne ajute acum, ca or sa aiba peste 2 ani. Adica tu ca parinte cu un singur copil, care mai e si baiat....nu te gandesti timp de 27 de ani sa pui un ban deoparte pt el???? Mai mult, ii cer lui bani!!! Eu nici nu ma gandesc sa aman nunta pt ei....parintii mei au zis ca ne ajuta oricum. Sa le dea Dumnezeu sanatate! Acu' voi ce ati face in locul meu? V-ati certa cu socrii cu riscul de a-l face pe el sa sufere?
Fa-ti curaj, altfel, nu vad nici la tine sa devina roz situatia in viitorul apropiat... A... de cerut bani de la iubi cand el e singurul baiat... chiar ca nu mai am ce zice. Uite, la mine, iubi mai are un frate mai mic... Dar socrul meu, la cununia noastra civila, s-a batut cu pumnii in piept si a zis ca el face toata nunta, ca el aia... ca el cealalta... Si pana acum nu a facut decat sa spuna ca el nu e de acord cu casatoria noastra, ceea ce efectiv nu ne mai intereseaza... In plus, ne cere bani lunar pt ca stam la el... Nu dam chiar asa multi, dar dam si gestul lui ne doare... Mai ales acum, cand se apropie nunta...
Si nu am inteles, daca parintii lui se comporta asa, el de ce sa sufere daca tu ajungi sa te certi cu ei? Asa credeam si eu, dar cand sotul meu si-a dat seama cum sunt de fapt ai lui, a ajuns si el sa le zica in fata cum stau treburile. Stiu ca nu e frumos, dar daca trebuie...
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by cri.
Noua ne-au zis sa o amanam dintr-un motiv pur egoist: nunta noastra e o ocazie excelenta sa se faleasca in ochii rudelor cu ce au ei, cate au facut, cati bani au...etc...ca asa le place...de nu le mai ajungi la nas cand incep sa se laude, desi din exemplul de mai sus se vede clar ca nu au nici un ban pt copilul lor. Deci va dati seama ce jignire ar fi daca ar stii "cunostintele" ca ei n-au ajutat baiatu' cu nunta. Si? Asta e....au avut atatia ani sa se gandeasca...acum e cam tarziu. Oricum vor spune ca ei ne-au aranjat totul, ca io sunt o nemanacata de pe strada care din mila lor supravietuieste...etc....ca asa au facut si cu casuta noastra cea noua. Au spus rudelor ca ei ne-au cumparat-o desi nu au dat nici 100 de lei (vechi). Ai mei ne-au ajutat in schimb f mult, dar pe ei nu-i deranjeaza declaratiile astora...ei stiu ce au facut si noi stim...si o sa le multumim toata viata. Pentru ei asta conteaza, nu ce stiu rudele.
Retraiesc ceea ce ni se intampla noua citind rand cu rand mesajul tau... Deci se mai poate si la altii... Deja parca incep sa ma simt mai bine...
E si maine o zi!
jesia spune:
quote:
in conditii normale si dupa traditie, asa e... Sau macar copiii nasilor de botez, ca sa fie mai tineri... Dar in zilele noastre nu mai este de mult o regula.
Draga mea.....la noi este destul de nasol pt ca socrii mei ne obliga sa-i punem pe aia nasi.....si noi nu vrem. Cred ca o sa iasa un scandal