Vesti (bune) despre Adélie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Felicitari Otilia! Sa-ti creasca mare si sa va bucurati de ea.

Mateiu meu azi a inceput sa paseasca, tinut de manute; l-am mai tinut eu asa, da azi facea niste pasi, de parca avea o treaba sa mearga acolo. Cu biberonul nu ne prea impacam, il agata de tetina si il intoarce invers sa-l roada. De ce?Probabil dintii, ca altfel nu-mi explic.Are deja 4 si al 5-lea e pe drum si ne-a chinuit de nu stiam ce sa mai fac.Of, bine ca a trecut febra.

Pupici si sanatate multa,

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Multam inca o data, mamicilor!

Ei, Theodora, e mai practic sa pape singurei, nu?
Andrada, nu am de gind s-o chinuiesc cu olita... La virsta ei frageda nu are sens... decit o data pe luna, cind facem testul. Pe la 2 ani am auzit ca e mai bine de incercat...
Cristina, eu olita am cumparat-o de cind eram gravida, habar n-aveam pe la ce virsta se poate folosi, dar am luat-o ca mi-a placut, e ca o jucarie.
Gabriela, flacauasul tau face pasi deja? E mare!!! Adélie nu face inca, dar ii place sa stea in picioare.

Va mai pupam o data si mai povestiti-ne si voi ce fac minunile voastre!
Pe curind!!!

@+...
Otilia & La Adelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolamar spune:

Felicitari tuturor.
Eu am o fetita Rebeca de 3ani si 2 luni am scapat de pamparsi la varsta de 1an si 7 luni, dar nu la olita ci la toaleta, cand se aseza pe olita parca o ardea.
Am un baietel Samuel de 1 an si 9 luni, abia de doua zile vrea sa faca pisu la olita, deoarece ii spun in fiecare zi ca o placa zgariata ca este baiat mare si trebuie sa facem la olita, surpriza "baiat mare" spune Sami toata ziua, cand vrea sa faca pisu ia olita si striga intruna "baiat mare, baiat mare", pana ajunge cu olita la minme.
Si mai am si un bebe in burtica de 7 luni care fetita mea mi-a spus ca acolo este surioara ei Alexandra. Va vine sa crede-ti nu avem pe nimeni care sa se numeasca Alexandra, iar Rebecuta mea deja i-a pus nume.
Daca va fi baiat nu stiu ce reactie va avea, deoarece ea sustine ca este surioara ei in burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Felicitari tuturor!!!!!
Ati crescut mult de cand nu v-am mai vazut, scumpilor. Theodora, chiar ca ai baieti mari, iar Adelie e o minune, Otilia.
Noi am ajuns la concluzia ca mai bine facem mizerie decat sa mancam singurica, iar olita e buna sa stea papusile.
Oricum, cred ca incepem sa facem distinctie intre treaba mare si treaba mica. Cere olita doar daca face pipi. De ce? Dar nu are decat un an si trei luni.
Marea mea problema e ca trebuie sa ma intorc la serviciu curand si.... imi vine sa plang. Andra are un program bezmetic, se trezeste ba la 7, ba la 8, ba la 9 dimineata, depinde daca ii este sau nu foame. Am stopat alaptatul peste zi, suge doar noaptea si ma chinui sa il scot si pe asta, dar nu bea la biberon deloc. Cum sa o invat nu stiu. Daca i-l las sa se joace ii roade tetina si in joaca mai inghite cateva gurite, dar nu mai mult de 20 de ml.
Gata, hai ca m-am bagat cu povestile mele peste ale voastre.
Sa fie fericiti si sanatosi toti bebeii!!

Alina si Andra

www.bebelus.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

quote:
Originally posted by Nicolamar

Felicitari tuturor.
Eu am o fetita Rebeca de 3ani si 2 luni am scapat de pamparsi la varsta de 1an si 7 luni, dar nu la olita ci la toaleta, cand se aseza pe olita parca o ardea.
Am un baietel Samuel de 1 an si 9 luni, abia de doua zile vrea sa faca pisu la olita, deoarece ii spun in fiecare zi ca o placa zgariata ca este baiat mare si trebuie sa facem la olita, surpriza "baiat mare" spune Sami toata ziua, cand vrea sa faca pisu ia olita si striga intruna "baiat mare, baiat mare", pana ajunge cu olita la minme.
Si mai am si un bebe in burtica de 7 luni care fetita mea mi-a spus ca acolo este surioara ei Alexandra. Va vine sa crede-ti nu avem pe nimeni care sa se numeasca Alexandra, iar Rebecuta mea deja i-a pus nume.
Daca va fi baiat nu stiu ce reactie va avea, deoarece ea sustine ca este surioara ei in burtica.

AMary

Cum este sa fie o diferenta atat de mica intre frati?
Eu ma gandesc la al doilea bebe, dar ma tem ca imi va fi foarte greu.

Alina si Andra

www.bebelus.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolamar spune:

ymellda,
Asa este este o varsta mica intre copii mei dar am avut deosebita bucurie ca copii mei au invatat repede sa vorbeasca si ne-am inteles bine, Rebeca la doar 1 an si 5 luni atat avea cand l-am nascut pe Sami, ma ajuta foarte mult, adica ii ducea pemparsul lui Sami la gunoi, se ducea si spunea lui tati ce il rugam sa ma ajute cand el era in alta parte si nu ma auzea, ce sa-ti mai spun la 1 an si catava luni pronunta cuvintele foarte bine, incercand sa faca si fraze, deja la doi ani vorbeam ca de la "om la om", ea a fost foarte iubitoare si isi iubea fratiorul de cand era in burtica pe unde ma prindea ma desfacea la burta goala ca sa-l pupe, sa-l mangaie. In schimb Sami nu este asa de iubitor, cand ma prinde relaxata pe pat vine si direct pe burta se aseaza, nu prea il intereseaza de noul bebe, sper ca ma voi descurca si cu el deoarece acum la doar 1an si 9luni vorbim foarte bine, cu fraze, stie ce vrea, imi spune cand sa-i dau sa manance, cand vrea sa doarma, cand vrea sa se plimbe cu carutul chiar......

Salutari numai bine.

Mergi la inceput