ce limba si ce inseamna?
"kifik hnina? taàrfi min ana? weinik houn?"
am impresia ca e in araba dar s-ar putea sa fie scris cu caractere latine dupa felul in care se pronunta...
este vorba de un joc pe care il facem cu niste colegi, ne dam cateva cuvinte in orice limba a pamantului si avem o saptamana sa le traducem...a inceput dintr-o prostie dar acum este forte serios
Raspunsuri
Iubika spune:
Super interesant jocul vostru!
Cat despre cuvintele respective, nu`mi suna nimic cunoscut, dar nu prea cred ca e araba. Mai degraba as inclina spre olandeza, dar cred ca ar fi prea usor, nu?
Spune`mi mai maulte despre colegul care ti`a dat "tema" asta. Poate il "tradeaza" ceva din bio
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
iren spune:
Io optez pentru:
1- finlandeza (sau suomi)
2- suedeza
3- olandeza
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
lilanda spune:
Ce aveti bre cu nordicii???
petulada, io zic ccc ca ai dreptate cu araba...si tind sa cred ca de magrebiana-i vorba (ceva Maroc, Tunis) fiinda recunosc "kiifik" cccc care inseamna "Ce faci?" si "ana" care inseamna "eu" ...interesant joc
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
petaluda spune:
multumesc fetelor pt raspunsuri, inca mai am nevoie de ajutor pt ca timpul acordat expira luni la ora 00:00
si eu cred ca e marocana pt ca am dat acum o cautare pe net si am dat peste multe adrese din maroc. cred ca merg pe urma asta si rog maine pe cineva din maroc sa imi spuna daca ii suna cunoscut.
tipul e francez asa ca ceva din zona magrebului e destul de probabil...
slakje spune:
quote:
Originally posted by Iubika
Cat despre cuvintele respective, nu`mi suna nimic cunoscut, dar nu prea cred ca e araba. Mai degraba as inclina spre olandeza, dar cred ca ar fi prea usor, nu?
Spune`mi mai maulte despre colegul care ti`a dat "tema" asta. Poate il "tradeaza" ceva din bio
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
olandezaaaaaaaaaaaa???????????? fii serioasaaaaaaaa, olandeza e limba GERMANICA , nu e niciodata olandeza.haha, ce haios.
Iubika spune:
quote:
Originally posted by slakjequote:
Originally posted by Iubika
olandezaaaaaaaaaaaa???????????? fii serioasaaaaaaaa, olandeza e limba GERMANICA , nu e niciodata olandeza.haha, ce haios.
Ata ete
Ultima parte mi s`a parut ca aduce putin cu olandeza "weinik houn"
Dar daca nu`i, nu`i!
Iubika spune:
quote:
Originally posted by slakje
Adevarul e ca in olandeza eu nu stiu decat ik houd van je, nici asta nush daca l`am scris corect.
Da` nu te costa sa`ti dai cu parerea, nu?
slakje spune:
iubitico ma refeream la joc ca-i haios, scuza-ma ca m-am exprimat neclar.dar trebuie sa si ai cu cine-l juca.
crini spune:
Eu as fi optat pentru turca, dar nu-i exclus nici marocana. Sa ne zici si noua petaluda care-i raspunsul.
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
seemonel spune:
Si eu zic ca este vorba despre Maroc sau Tunis.
Uite ce am gasit intr-un dictionar marocan-francez:
min = depuis
ana = je, moi
Probabil ca este vorba de un dialect, ceva... deoarece nu am gasit si restul cuvintelor.