Va bagati.....la un topic?
Eu stau in Lacul Tei, pe Alexandru cel Bun.
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Salutare!
Eu tocmai ma mut in Floreasca, pe la parcul Verdi. Sunt cam departe de voi? O sa am un plod intr-o luna si ar fi interesant sa aflu ce activitati recreativo-utile sunt in zona. de exemplu primul lucru de care m-am interesat a fost ce firma de internet prin cablu exista. (deh dependenta de DC). Eu in zona sufar de lipsa magazinelor. Tre sa merg pana la Billa ca sa imi iau un suc. ... Ce mai e interesant prin zona?
Poze
parca mai era un topic cu dna ghica? eu asa stiu, dar nu il mai gasesc
si eu stau tot pe-acolo, pe o strada perpendiculara pe berindei (aia care da in statia lui 66)
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
buna la toata lumea. Da, parca mai era un topic dar nici eu nu l-am mai gasit. Sofia ce sa-ti zic despre lucrurile interesante din zona: Parcul Circului, dar chiar daca trebuie sa te duci pana la Billa dupa un suc, stai intr-o zona cu multa verdeata...mie imi place zona.
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43637 asta e topicul pe care nu-l gasiti?
Salutare,
eu stau pe str. Grigore Ionescu, in Tei...
Poate aranjam si un rendez-vous cand aveti timp....nu prea am prieteni prin jur. Si nu imi place ca nu prea ai unde sa bei o cafea sau un suc cand vrei sa iesi putin pe langa casa. In rest e ok, mai putin spargerile care se dau periodic.
Va pup.
Iepumic >:D<