Cum sa intru pe chat ?

Cum sa intru pe chat ? | Autor: dianaiulie2009

Link direct la acest mesaj

Spuneti-mi va rog si mie cum intru pe chat ?
Eu ii dau click pe chat dar imi intra tot pe forum !!!
Unde gresesc?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

http://www.desprecopii.com/chatnew/desprecopiichat/goChat.asp

da un klik pe acel link....

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)
Exerciti Animate

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Dezactiveaza-ti pop up blocker-ul ca nu te lasa sa deschizi fereastra de chat sau cand selectezi camera sa intri pe chat tine tasta "ctrl" apasata.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Si eu am aceeasi problema, am dat clik pe likul de mai sus si in loc sa se incarce pana la capat imi apare o ferastruica in care zice ca ori nu am acces ori ac sesiune a expirat.Cand dau ok imi apre alta ferastruica are imi cere sa ma loghez din nou in sistem, cand dau ok si la asta imi apare cealalta si tot asa la nesfarsit!!!!!!
Care e problema?Cum se dezactiveaza pop up blockerul?

Mihaela si bb Amalia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela1802/my_photos
"Singur, omul este ceva imperfect, ii trebuie un al doilea ca sa fie fericit." PASCAL
"Lumea este plina de minuni, dar nimic nu este mai minunat ca omul." SOFOCLE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

AM REUSIT !!!
Am intrat pe Chat , dar eu dadeam click in bara de meniu , nu in stanga ecranului .
Intr-adevar imi era blocat calculatorul , eu folosesc opera-beta .
Dar important e ca am reusit .
Va multumesc pentyru raspunsuri !!!

ANA-ANDREEA 10 MARTIE 2000
PAULA-CEZARA 20 DECEMBRIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_beberica spune:

Am reusit si eu sa deschid fereastra din stanga dar mai departe nu merge.Aici scrie ca s-ar putea sa am un program care blocheaza deschiderea altor ferestre.Daca intradevar este blocat ce trebuie sa fac mai departe?
Daca stie cineva va rog sa-mi spuneti si mie pentru ca eu nu ma pricep asa bine sa umblu pe calculator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Gata am reusit si eu sa intru pe chat
Bebe_beberica cred ca ceea ce trebuie sa faci tu este urmatoarea operatie:intri sus de tot la "tools" apoi "preferences" dupa care se deschide o ferastruica unde pe acolo scrie "pop-ups" eu am dat "open all pop-ups" dupa care am reusit sa intru.
Da-mi te rog de veste daca ai reusit

Mihaela si bb Amalia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela1802/my_photos
"Singur, omul este ceva imperfect, ii trebuie un al doilea ca sa fie fericit." PASCAL
"Lumea este plina de minuni, dar nimic nu este mai minunat ca omul." SOFOCLE

Mergi la inceput