Inca un suflet distrus...

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Nu vreau sa te supar in nici un fel, dar vreau sa-mi spun si eu parerea. Nu am citit chiar tot ce au spus celelalte fete deci s-ar putea sa ma repet.
Pentru unele cupluri aparitia unui copil tensioneaza un pic viata de familie, nopti nedormite, micile boli ale copilariei, altele si altele.Sotul vine obosit de la serviciu, trebuie intre in rolul de tata, mama care a stat acasa cu copilul, poate ar vrea si ea sa mai faca altceva. Nu zic ca sunt scuzabile aceste lucruri, dar sunt de inteles, pt ca suntem oameni si pt ca intreaga noastra viata de dinaintea copilului s-a schimbat.Plus poate grijile in legatura cu banii.
Tu poate ca te-ai schimbat ca si fizic, te-ai ingrasat, poate aspectul tau fizic nu te-a preocupat la fel de mult.Poate ca fiind mai activa te-ai simtit un pic frustrata stand acasa cu copilul, de aici o serie de nemultumiri.
El s-ar putea sa nu tina pasul cu toate ce se petrece in viata voastra, sa se simta sufocat.
Uite, si eu sunt genul de femeie hai sa zic mai rece, nu-mi place ca el sa ma iscodeasca ce-am facut in ziua respectiva, sa ma intrebe vrute si nevrute, nici mie nu-mi place (desi uneori nu reusesc) sa-l bat la cap ca aia nu e buna asa, ca pantalonii nu sunt asezati cum trebuie, ca n-a sters bine praful...bine ca-l sterge.nu astea sunt importante.
Incearca sa nu-l cicalesti, lasa curatenia si altele, incearca sa schimbi tactica,sa fii tu un pic mai rece, incearca sa te aranjezi, sa schimbi ceva (culoarea parului, hainele), adauga un pic de mister..o intalnire cu o prietena.
Sincer eu cred ca se simte sufocat, nu face fata la viata de familie.
iesirile lui pot constitui felul lui de a trage semnalul...schimba ceva, lasa-l mai moale.
Si relatia mea cu sotul s-a mai schimbat de cand a aparut copilul..rutina de zi cu zi, oboseala. Dar am depasit cu bine totul, pentru ca am stiut reciproc (mai mult el) sa sesizam indispozitia fiecaruia si sa nu plusam. Am lasat ca fiecare sa se comporte asa cum simte, vizavi de copil, de noi, fara insistente.
ne modelam unul dupa altul insa nu poti schimba chiar totul. Fiecare le are pe ale lui, important este sa stim sa respectam..chiar si tacerea uneori.
Sper ca te-am ajutat intr-un fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Scuze ca n-am mai zis nimic de ceva timp. Explicatia ar fi ca am avut o gramada de treaba la serviciu si n-am mai apucat sa scriu, plus ca acasa nu pot intra...
Lucrurile au inceput sa mearga, (cu dificultate, dar merg) si incep sa vad oarece progrese in a ne canaliza fortele.
In continuare observ ca trebuie "manevrata" cu multa grija problema si abordat cu mare calm subiectul "Noi doi"...
Insa indraznesc sa cred ca suntem pe drumul cel bun !
Oricum, acum trebuie sa gasesc o modalitate sa ma distantez oarecum de el, sa-mi gasesc alte preocpupari si sa sper ca va fi tot mai bine.
Mi-au facut tare bine sfaturile voastre, ale tuturor celor care mi-au scris si m-au incurajat, chiar imi doresc sa imi mai dati niste idei de genul unde gasesc o coafeza buna dar nu foarte scumpa, unde as putea merge cu sotul meu pentru o recreere intr-un weekend (dar tot un loc nu foarte scump).
Am sa mai revin cu vesti imediat ce mai apar noutati, sper sa fie numai vesti bune...
Va imbratisez si va multumesc din nou ca ati fost alaturi de mine in cele mai grele si groaznice momente ale mele.

Ana

Annablue si Adita(1.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Felicitari Ana si sper ca de acum inainte sa nu mai ai parte de momente ca cele din trecut.

Pupici

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput