Ce gatim azi??? (17)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
cait spune:
Eu am facut mamaliguta cu oua fierte, branza si smantana..tare bune dupa ce le-am dus lipsa atata vreme.
Alinax poti sa-mi spui cum ai facut pieptul umplut cu ciuperci?
Merci
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lena spune:
Alinutza zi si mie plz de unde iei ficateii si cum se cheama astia pe olandeza ca mi-ai facut o pofta
Azi am facut cartofi natur cu lamaie si patrunjel si basilicum (ambele uscate) + snitzele.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/desprecopii/desprecopii.jpg)
desprecopii spune:
Lena - gasesti ficatei la AH - in sectiunea pui. :)
Incearca sa faci ficatei pane - sunt grozavi!
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
danyce spune:
Lena, ficateii sunt ff buni pt pitici, mai ales pt Fe. Pe pachete scrie "kippenlevertjes" si se gasesc, cum a scris si Mirela, la raioanele de pui la AH sau la Super de Boer,chiar si la Plus si C1000.
Eu am facut azi spaghetti cu sos de vinete, ardei, ciuperci, rosii, oregano, usturoi, ceapa si busuioc +sunculita taiata cubulete + cascaval picant si am mai pregatit o salata de cruditati pe langa.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004Alma, sufletel mic si iubit
noi
si mai noi
cele mai noi
nou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
slakje spune:
buna dimineatza, lena ti-ai raspuns fetele, si ficateii pane sunt grozavi, mama mea facea des, data viitoare o sa fac si eu pane.
se mai pot face si pate de casa din ficatei de pui, iese f bun, am scis eu reteta pe undeva, parca din cate am citit fetele le dadeau la copii pate de casa, acum nu stiu de la ce vrsta dar freya nu mai e asa micuta.
azi: ciorbita de cartofi(cu ceapa), mancare de legume inabusite cu snitele de porc.
mamini spune:
omleta cu ceapa, marar, lapte si malai si linga, salata de rosii cu feta si masline
atit am timp sa fac azi
M
cait spune:
eu am fost cam puturoasa astazi am incalzit doar melcii de la punga si am mai facut niste ciupercute pe tava cu sos de usturoi..
iar in seara asta niste paste cu sos a la bolognaise tot din borcan k nu prea am rabdare sa fac.
mi-ati facut pofta de ficatei, de fapt o ciulama d eficatei
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..