Acte schimbate dupa casatorie

Acte schimbate dupa casatorie | Autor: Yrys78

Link direct la acest mesaj

Imi poate spune cineva care este procedura de preschimbare a actelor dupa casatorie? In cat timp trebuie depuse si in cat timp se elibereaza? Pot calatori cu pasaportul neschimbat?
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Actele de identitate trebuie schimbate in 15 zile de la schimbarea starii civile.Cu pasaportul vechi poti calatori imediat dupa casatorie, dar trebuie si el schimbat dupa aceea.La 2 saptamani de la nunta am iesit din tara fara nici un fel de probleme, la fel, m-am intors la o luna de la casatorie si nu am avut probleme.
Pe langa buletin si pasaport mai trebuie sa iti schimbi si permisul de conducere, daca ai.
Permisul mi l-am schimbat in 3 zile de la depunerea actelor.Buletinul in 2 saptamani de la depunere.

http://photos.yahoo.com/darbyshaw79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

eu am iesit din tara cu pasaportul vechi si la un an de la schimbarea numelui. nu aveam buletinul la mine, nu mi-a trebuit, pasaportul era valabil, asa ca nu am avut nici o problema.

It's nice to be important, but it's more important to be nice

Rochita de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Si eu mi-am schimbat pasaportul si buletinul la 2 ani de la casatorie, fara sa fi fost vreo problema. La politie, pentru schimbarea buletinului, a trebuit un timbru fiscal de 41 000 de lei (vechi), in loc de unul de 3000, cum se cere in mod normal.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

cu pasaportul nu-i nici o graba, nici cu permisul, doar buletinul e urgent. La un moment dat aveam permisul pe numele dupa primul sot, pasaportul pe nume de fata, si buletinul pe noul nume dupa al doilea sot, noroc ca nu le-am folosit niciodata impreuna pe toate trei

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Eu mi-am depus actele pt schimbarea buletinului abia ieri si a trecut cam o luna jumate de la nunta. Nu am avut probleme cu iesitul din tara sau cu faptul ca nu mi-am schimbat buletinul. Atata timp cat nu spui ca esti casatorita, nu ti se cere certificatul de casatorie totul e ok!

Pup!

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
pozici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapacila spune:

Eu am schimbat buletinul doar dupa un an de la casatorie. Am iesit iar din tara pe acelasi pasaport vechi si nu mi-a cerut nimeni nici un fel de xeplicatii. Au intrebat doar " scopul vizitei" Am zis, acolo locuiesc cu sotul si nu mi-au zis nimic, ce are de a face casatoria cu numele? Nu stiti ca poate ramane fiecare cu numele lui? Asa ca nu trebuie sa va faceti probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

O sa imi depun buletinul la politie dupa nunta, dupa care plec din tara 2 saptamani. Cu pasaportul, ami incolo. Permisul e musai.
Multam fain

Mergi la inceput