Parte de.... carte!
Dragi cititori,
nu sunt foarte sigura ca am postat acest subiect in sectiune potrivita, dar daca am gresit cu siguranta imi va indrepta cineva greseala si va muta discutia pe alte meleaguri.
Ce vreau eu sa stiu este..... ce trebuie sa faci ca sa publici o carte in Romania de azi? Oare e rentabil sa fii romancier sau poet in Romania secolului XXI?
Astept cu interes pareri si, de ce nu? - sfaturi pe aceasta tema.
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
Raspunsuri
marius spune:
Iti trebuiesc bani. Daca ceea ce ai scris se vinde poti obtine castig altfel ramai cu cartile nevandute. Managementul nu e complicat insa iti trebuie nervi, rabdare si ...noroc. E important sa iti reduci costurile cat mai mult si banii se duc extrem de usor daca nu esti atent(a). Ce ai vrea sa publici?
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
ileana spune:
Poti sa-ti cauti sponsori...
Poti sa-ti"redactezi singura cartea...un tanar artist plastic, dornic si el de un inceput sa-ti faca ilustratia...poate o colega de facultate corectura...sunt si editri mai mici...
Iubika spune:
quote:
Originally posted by marius
Ce ai vrea sa publici?
Deocamdata nimic.
Dar ma bate gandul...
Revin cu un post un pik mai detaliat (acu` trebe sa plec la munca,e 7 dimineata )
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
Jocelyn spune:
In afara de bani, vei avea nevoie si de o campanie de marketing foarte buna, altfel risti sa nu se vanda mai nimic daca n-ai reclama. Sunt scriitori mediocri care au avut un succes nebun datorita campaniilor facute si scriitori foarte buni care au ramas cu romanele nevandute.
Romanul se vinde mult mai bine decat poezia.
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
Iubika spune:
quote:
Originally posted by Jocelyn
Romanul se vinde mult mai bine decat poezia.
Cat am fost in liceu am cochetat cu poezia, am publicat cateva "bucati" dar mi`a trecut repede
De proza sincer n`am fost interesata pana acum cand nush de ce s`a aprins beculetul. Ce ar fi daca....?
Eu am terminat un liceu de limbi straine, iar facultatea de Litere am dat`o gata vara asta. Acuma nu ca mi s`ar fi urcat la cap, da` cand se punea problema de "da`i drumu` si scrie ce`ti trece prin cap", imi mai ziceau profesorii ca am ceva, acolo... Oricum nu i`am luat in serios. Am scris poezii pana in anul 3 de facultate, pentru sufletul meu. Atat.
Acum, prinsa in monotonia zilei de lucru de 8 ore la birou in fata unui computer, simt nevoia sa... creez
Daca vreti sa dati cu pietre in mine sau sa ma luati la misto, go ahead, n`aveti decat. Eu cred ca omul nu mai are nimic daca nu poate visa...
Jocelyn spune:
Da nu cred ca sunt motive sa te ia cine peste picior. De ce nu postezi cateva poezii la topicul deschis de narancea "zumo de naranjas" la Zona Artelor ca sa vedem si noi?
Mie imi place poezia si as fi vrut sa public si eu ceva, dar nu sunt suficient de buna pentru asta, ai sa vezi acolo poezii pe care le scriam in timpul liceului.
If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
Iubika spune:
Jocelyn poeziile tale sunt frumoase
O sa ma gandesc, poate dau si eu cu post`ul in topicul ala... daca ma uit in caietele vechi si gasesc ceva demn de citit...
tata lu Toma spune:
Stiu ca nu e regulamentar sa comentam greselile gramaticale si mai stiu ca si eu fac astfel de greseli dar avind in vedere caracterul subiectului nu ma pot abtine si intreb : "se renteaza" e o licenta poetica ?
_
Sunt moderator dar ma tratez
Lona spune:
quote:
Originally posted by tata lu Toma
Stiu ca nu e regulamentar sa comentam greselile gramaticale si mai stiu ca si eu fac astfel de greseli dar avind in vedere caracterul subiectului nu ma pot abtine si intreb : "se renteaza" e o licenta poetica ?
_
Sunt moderator dar ma tratez