Scorpiutze...unde sunteti ?(21)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
nastasie spune:
am pus poze noi in albumul cu gemene, ca ieri am primit de la soramea unele recente.tot in albumul e si primul ei baiat(nepotul meu) de 3 ani si jumatate.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Lory_k spune:
AM REVENIT! Sunt ametita de cat am trebaluit pe-aici,bine macar ca doarme Alinutul sa pot respira si eu un pic.In primul rand,ANINA, imi pare rau ca sunteti intr-un stres continuu.E bine ca aveti un copil ascultator ceea ce conteaza foarte mult.Cum e cu diabetul asta,exista sanse de vindecare 100%?Nu stiu nimic despre boala asta si sincera sa fiu la cat suc bea Alinutul meu zilnic,parca mi-e si frica sa-i mai dau.Nu-i place apa!N-am pomenit asa ceva!TE PUP SI MA ROG LA D-ZEU. SA VA DEA PUTERE MULTA SA PUTETI TRECE PESTE TOATE GREUTATILE!YRYS,din cauza putinului timp care a mai ramas pana la nunta si din cauza emotiilor,cred ca nici nu mai stii pe ce lume te afli.Imi pare bine ca n-ai patit nimic grav si bineinteles imi pare rau de masinuta ta.Tu sa fii sanatoasa ca-ti iei alta noua,NU?TE PUP,AI GRIJA DE TINE!EMMA,sa stii ca mie imi place cand povestesti despre delicatesele romanesti.Normal ca-mi faci pofta!Nu-ti fa griji ca eu sunt intr-o pofta continua de mancaruri d'ale noastre.Norocul meu este ca ma pricep destul de bine zic eu,la gatit si bineinteles ca-mi pot face.Problema mea este ca nu am cuptor la aragaz iar la microunde nu prea-mi vine sa ma bag.Si in Romania am dar il tin de bibelou.Asa ca-mi poti spune despre ce fel de mancare vrei tu,nu-i problema!Apropo,cum in RO. nu exista sarbatori fara sarmale,nici aici nu ma las mai prejos.Nici de mititei nu duc lipsa,m-am aprovizionat de-acasa cu ingrediente si sa vezi ce buni sunt...Al meu sot e disperat,daca s-ar putea ar chema toti japonezii la masa.Asa-i de zabauc!TE PUP!Am aflat si eu ca ascendentul lui Alinut e in Varsator!Cum o fi?Al meu nu stiu deocamdata,trebuie s-o sun pe maica-mea,sper sa-si mai aduca aminte la ce ora m-am nascut.Eu habar n-am.SCORPIUTELOR,VA PUP PE TOATE,AVETI GRIJA DE VOI SI SA AUZIM NUMAI DE BINE! Lory_klui
ALIN CRISTIAN
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor, am intrat si eu sa va salut inainte de a-mi incepe ziua de munca...ce sa-i faci, acum lucrez si sambata fiindca majoritatea elevilor vor sa vina astazi ca sunt mai liberi si cu scoala si cu gradinitza....
sa aveti o zi minunata...va pupici pe toate
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
mina spune:
Salut
Ziceam ca we asta stau departe de forum, insa dependenta.... Vizigotu e binisor, eruptia nu a mai inaintat iar petele existente parca s-au mai estompat. Mi se rupe inima cand il vad ca incearca sa se scarpine ca stiu prea bine ce mancarimi infernale are de suportat. Sper ca antihistaminicul ce i-l dau sa le mai potoleasca. Inca nu pot sa imi dau seama la ce a facut alergie.
Elena, eu sunt destul de sigura pe diagnostic. Adevarat ca dr copilului era plecata ieri (parca le planifica vizigotu, cand e mai nasol, dr e plecata) insa ne=a trimis la o colega de a ei care mi-a inspirat incredere. Genul de dr care explica mamei ce si cum " nu e pojar pt ca... cred ca e alergie pt ca....". Pe mine ma enerveaza dr din cabinetul carora plec fara sa stiu f clar ce am si de ce. Mai ales cand e vorba de cupil. Asa, deci daca foloseste la ceva prietenei tale, dr mi-a spus urmatoarele:
- la pojar si bolile similare petele nu se unesc in placarde, si in prima faza a bolii apar si dispar (se numeste eruptie fugace).In plus, la bolile astea tre sa mai apara si alte simptome: febra, ganglioni inflamati, stare gen proasta, somn deficitar, rosu in gat sau limba/mucoasa obraji incarcata, secretie nazala apoasa, tuse seaca. Nu toate, insa macar una dintre ele, in functie de ce boala virala eruptiva vorbim.
- la alergie insa petele se unesc in placarde, nu dispar (nu e eruptie fugace), de cele mai multe ori sunt in relief si, cum e cazul fiului meu, e posibil sa nu apara nici un alt simtom.
Cam asta ar fi. Pana acum se pare ca de alergie e vorba,mai ales ca vizigotul chiar si cu tratament cu antihistaminice e vioi de m-a epuizat. Si dr cica " sa nu va speriati, o sa fie mai somnolent ... " Ha!.
Ce sa va mai zic fetelor,ca ieri am fost la dr asta la Maternitate, ca acolo lucreaza, si am nimerit la sectia de nou nascuti cu risc crescut, la prematuri de fapt. Of ce am vazut numa prin 2 usi deschise, am iesit de acolo tremurand si plangand de a zis sotu ca e sfarsitul lumii.
Schimband=o pe un ton mai optimist, iaca eu imi fac de cap pe net, cupilu doarme, tati lui e in Cora la cumparaturi, de gatit nema ca i-am ordonat sa ia ceva in drum, astept omu sa ia masura la termopane si sa-mi dea un pret...d'astea, casnice. Si dupa pranzu lu copilu cred ca iesim in parc sa doarma.Abia il las si pe tac-su sa traga un somnic sa nu devina irascibil, eu imi iau termosu de cafea si cartea si toata lumea-i multumita!.
Va pup pe toate si va doresc un we minunat.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Lory_k spune:
NASTASIE,ti-am vazut noile poze cu nepoteii!Ce sa-ti zic,SA-TI TRAIASCA!Sa stii ca ieri am fost pe la spital cu lipoamele mele,si acolo m-am intalnit cu o japoneza care avea 3 gemeni.Toti baieti,aveau 1 an,m-am imbolnavit.Sa ne fi vazut pe mine si pe-al meu sot ce le mai dadeam tarcoale de parca n-am fi vazut in viata noastra copii.Am fi vrut ca Alinutul sa mai aiba un frate geaman!La un moment dat i-am spus sotului meu sa plecam de-acolo ca cine stie ce-o fi crezand femeia aia,ca vrem sa-i furam copii!La intoarcerea acasa tot drumul am comentat.Acum sincera sa fiu as vrea sa-i mai fac un frate lui Alinut,dar nu stiu daca mai sunt in stare s-o iau de la capat.Ce ma fac daca ne da D-zeu. doi?Ca prea ne dorim gemeni?Asa ca,NASTASIE,sa stii ca nepotelele tale imi sunt tare dragi!LE PUP SI ABIA ASTEPT SA LE VAD CAND OR FI MAI MARICUTE!O sa i le arat si sotului meu!Se imbolnaveste cand le-o vede ce blonde sunt!
TE PUP! Lory_k
lui
ALIN CRISTIAN
Yrys78 spune:
Ziua buna scorpiutzelor. Saru'mana ca aveti toate o vorba buna pentru ghinionista de mine. Ma chinui de cand a plecat Gheo intr-o vizita sa ma urnesc sa fac niscaiva curatenie, sa spal rufe trebi de-astea, dar iaca zabovesc pe net cand de vorba cu sora-mea, mai dezarhivez neste filme...numai de treaba nu-mi arde. Si cum ii aveti voi pe ai vostrii maraiti, asa il am eu pe Gheo, racit cobza si super marait...Ca la copii trebuie sa ma scalamb, hai papa sa te faci bine hai una hai alta.
Sper sa ramana in urma ghinonu asta ce m-a lovit.
Va pup pe toate: Ana io lucrez in publicitate insa doctorita m-a trimis la Institutu de Medicina Aerospatiala unde vin numa pilotisti si sar randu si ma umplu de spume....mama lor. Socru realizeaza avioane, iar sotu machete de avioane la scara mai redusa...
M-am mai linistit si s-au mai linistit si parintii lu' Gheo ca la ai mei n-am spus ca fac infarct daca le zic la telefon asa ceva...Le-om razbi noi cumva pe toate...e musai ca n-avem incotor...
Nastasie, le-am vazut pe bijouxurile tale...sunt superbe ...si pozicile cu razvanel le-am vazut...minunate ipostaze
Mina, numa bine la vizi...e musai sa ii treaca...
Emma, pupici, si la Carmensilva si la Elena, si la Lori_k, va pup pe toae. Mai trec mai pe seara ca ma apuc de trebi...
O zi excelenta
monica-elizabet spune:
intre doua lectii mai intru si eu sa-mi relaxez ochii si mintea
mina, multa sanatate micutului si multi sa-i treaca mai repede.
yrys...stii cum zic eu(asta dupa ce ma intreb de 100 de ori de ce mi s-a intampalt tocmai mie???? ) lasa...asta sa fie paguba mea in toata viatza...fierul e fier...se poate repara9chiar daca repet...stiu cat de multi bani implica o chestie de-asta)...bine ca esti tu sanatoasa.
nastasie, sa-ti traisca nepoteii si copilasul
...ce bine ca or sa fie mai multi cand or sa fie mari...eu si sotul suntem singuri la parinti si alex cu ruxi nu au verisori
...norok ca or sa se aibe unul pe altul
carmen, cand citesc cum patesti tu cu andutza...parca ma vad pe minesi ruxi face la fel...nua re voie nimeni sa paraseasca incaperea...cum face cineva un pas si nu-i mai da atentie...incepe sa tipe....eu am insa norok ca atunci cand ramane cu mama nu mai scoate nici un sunet si stiu sigur ca pot sta linistita undeva.
si tie si andei.
lory si sotul meu are un lipom pe mana, dar dr-ii si de-aici si de-afara i-au zis ca atata timp cat nu-l deranjeaza sa nu umble la el...la tine cum e? ce ti-au spus?
elena, ce ma bucur ca acum esti imprena cu georgica...nici nu stii...parca sufeream si eu cand ne ziceai la sf de saptamana ca-l duci inapoi la tzara...acum esti super ocupata dar fericita.
si numai bine.
eeee...hai ca va las, ma duc e deja 12...
mai vb daca mai sunteti pe-aici
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Yrys78 spune:
Moni, eu nu ma intreb de ce mi s-a intamplat tocmai mie ca ma stiu cu antecedente, insa ma intreb de ce acum, tocmai acum...
Intre timp am grija de bolnaviorul meu si incerc sa ma odihnesc, insa am nevoie sa ies un pic afara ca o iau razna altfel.
Seara frumoasa
klumea_blondy spune:
buna seara ,scorpiutzelor!ce faceti?v-a fost dor de mine?
Syd,sa-ti fie de bine cu noul look!
Yris,imi pare rau de ce ti s-a intamplat!bine ca nu ai patit tu nimic!
Nina,pupici pt cristinuta!sanatate multa!
Mina, sanatate la puiut!
Danitin,felicitari pentru titulatura!
adriana,ce sa-i faci asta e ,m-a trimis sotul la bucatarie!lasa ca vb noi!
nebunaticul de rares azi a calarit-o pe suzy(catelusa parintilor mei)
l-am suit pe ea si da-i bataie,fugea nebuna cu el in spate!si rares se distra de minune.
va pup1
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
klumea_blondy spune:
dupa ce m-am chinuit vreo ora cred ca am reusit si eu sa pun niste
POZE NOI cu bubu!
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)