Scorpiutze...unde sunteti ?(21)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
monica-elizabet spune:
fetele si eu am baut must dar nu mi-a placut asa de mult...era cam acru...
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nastasie spune:
hai, mai, fetelor, nu mai vb de must ca mi-ati facut o pofta de zile mari si eu nu am de unde sa iau.beti si ptr mine vreo sticla doua ca sa ma satur.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
HelleneC spune:
Buna fetelor, stau sa ma intreb cata minte mai am (daca e veritabila faza cu maseaua de minte)? Ar trebui macar jumate!
Mai, am scapat ieftin la dentist, adica netraumatizant... super fain, am o doctorita meseriasa!
Astazi am avut prima sedinta cu parintii din VIATA MEA, am un sentiment foarte ciudat, nu stiu cum sa il denumesc! Adica bebe, pe care il tot strig bebe, nu mai e chiar bebe... e "student" (vorba Anei)!
Din tot ce am citit ca ati scris zilele astea cu ceva am ramas in cap: mustul!
Ma innebuniti! De unde sa scot??? Ca imi e pofta!
Fug la bebe, nu am voie sa scriu mesaje (sunt doar cu el, deci am paznic bun)... ce mai stiti de Nina?
Sanatate la puiutii bolnaviori si la parintii chinuiti... si numai bine, va pup in gashka!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
Ana68 spune:
Saluti fetele,
maine plecam la drum spre Medias,unde tatal lui Marius a ridicat cruce de piatra pentru mama lui Marius si face pomana....Asa ca 6 ore cu trenul....Nu am nici un chef,dar nu pot spune nu.Am incercat,se pare insa ca daca insistam raneam sentimentele lui Marius...Asa ca fie si un lup mancat de o oaie.
Vad ca ma ajunge oboseala:ma culc la 12 noaptea,ma trezesc la 6 dimineata si parca nu mai am randament.Am senzatia ca fac totul ca un robot,am intrat pe pilot automat.
Carmen,nu vreau sa te sperii...Nu stiu daca toate institutiile fac treaba asta cu medicina muncii....Poate ca acolo la tine nu e asa...
Adriana,ce era sa fac?Stai ca mai am o tura de intrebari cu doctorita asta(e domnisoara si probabil suferinda de sindromul NF acut) si marti dimineata....Chiar te rog sa imi spui ce si cum a fost cu bona....
Moooaaama,Yrys,pai suntem surori de suferinta....Mama lor de banditi!Ce ma enerveaza si pe mine...Ce sa facem?tre' sa suportam,ca de dam din clontz nu e a buna...Apropos,unde lucrezi,de scri despre piloti si alte astea?
Mina,pai si eu ma irit la faze de astea si ma iau in gura cu mosii astia senili.Ma gandesc ca si eu am sa fiu ,poate asa,insa cand incep sa ma jigneasca imi pleaca vorbele din gura precum migul de pe pista si nu ma mai pot opri....Si ce isi aud urechile,vai de mama lor....Sa sti tu ca unii chiar si merita sa le faci asa....Si daca sunt si neinspirati sa imi spuna "duduie" au pus-o,ca nici toata Marea Neagra nu-i mai spala....
Ema,lasa-l pe sotior si zi-le la nesimtiti...Io cand sunt si cu Marius dupa mine sar si la bataie...Daca sunt singura dau cu gura,insa daca il am si pe Marius,ma si fac spre respectivii intr-o atitudine belicoasa....Fi mai cu tupeu,mama draga,ca altfel risti sa treaca astia peste tine...
Hehehehe...cuscra draga...cresc copilasii nostri si ca azi-maine te trezesti ca bebele tau are deja 17 ani si iti vine cu prima gagica acasa...Ce te faci?De ii vei mai zice bebe...o sa se supere...
Elena draga,pupa studintu' de la mine si Luana si succes la faculta....
Mey,fetelor....vad ca va mustiti virtual la greu....Pai frumos e sa beti far' de mine?
Hai ca va pup pe toate,toate si va doresc weekend frumos si placut,ca io maine plec si ne mai intalnim ,poate,duminica seara!Pusi!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
monica-elizabet spune:
ana, drum buna, aveti grija de voi...sa va intoarceti cu bine
elena, esti prima peroana care zice ca a fost cat de cat omeneste la"scosul" maselei de mintesi numai bine
noapte buna fetelor
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
klumea_blondy spune:
fetelor am intrat doar asa ca sa va pupacesc pe toate!eu sunt trista,caci maine seara pleaca mamain italia si raman singurica!sora la brasov!
va pup1
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
nastasie spune:
ana, ai grija la drum.te asteptam cu drag inapoi.iti povestesc atunci ce vesti noi am.ca am mai aflat ceva de cresa.nu vreau sa-mi pun sperante pana nu ma conving.asa ca ma duc iar peste ei.iti povestesc duminica.
hellene, bine ca nu te-a durut.
gaby, imi pare rau ca ramai singurica.mai stai de vb cu mine pe mess, poate iti mai trece din singuratate.stai asa ca acum raman si eu singura daca pleaca mama la sora-mea asa ca ne luam de mana.
va pup pe toate.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
miraklucker spune:
Buna dimineata!!
Am intrat numai sa va salut, Daria e de mult trezita, mai nou ea da desteptarea. David ca prin minune inca doarme bineteles cuibarit la mine in pat.
Azi avem zi de pauza, nu mergem nici la gradi nici la fitnes, ieri Daria a tras un scandal de toata frumusetea cred ca de oboseala. Am lasat-o si pe ea 2 ore sa se joace si nu a reusit decat pe la 12 sa adoarma de pranz!!
Iesim putin poate la plimbare.
O zi buna la toate!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
Lory_k spune:
SALUTARE SCORPIUTELOR! Vad ca o duceti destul de bine!Va cinstiti cu must,BRAVO VOUA! La mine aici lipsa totala!Ati reusit iar sa-mi faceti pofta!Nu-i nimic,ma revansez eu cumva!ANA,drum bun iti urez si sa va intoarceti cu bine!Si noi am stabilit sa plecam saptamana viitoare(vineri),intr-o excursie de 3 zile in Osaka si Kyoto.O sa aiba sotiorul meu o gramada de condus.Sa dea D-zeu. sa fie bine,am mai facut drumul asta de cateva ori.Am emotii ca de fiecare data,asta e.Imi place foarte mult sa merg in Kyoto,e un oras foarte linistit si acum toamna e super frumos.Daca stau sa ma gandesc bine cred ca e frumos in toate anotimpurile.Al meu sot e disperat sa mergem in Osaka in Universal Studio Japan,sa vedem cum reactioneaza si Alinutu.YRYS,vad ca ai de alergat o gramada.Ce sila mi-e mie de spitalele din Romania!Ca de exemplu,m-am trezit cam acum 5 ani,nu mai stiu exact, ca mi-au iesit niste galmulite in cap.Am tot amanat sa ma duc la doctor fiindca nu m-au durut absolut deloc(norocul meu!)si tot de groaza de spital si uite-ma ca m-am hotarat sa merg aici in Jp. sa vad despre ce este vorba.Ca sa-mi spuna un medic foarte amabil ca sunt niste lipoame care daca nu sunt scoase,cresc in timp.Si uite asa m-am dus la zgarmat,de ex. acum abia am venit de la spital,si am scapat deocamdata de ele.Am doua gauroaie in cap cu pansament peste ele de zici ca mi-am spart capul.Nu am voie sa ma spal la cap pana poimaine,deja am niste mancarimi de cap mama,mama,si nu stiu cum am sa dorm la noapte.Probabil numai cu fata-n jos.De unde asa ceva pe capul meu?Habar n-am!Cred c-o mostenesc pe maica-mea.Si ea are dar nici nu se gandeste sa si le scoata.Ii este tare frica.Asa ca m-am linistit,nici la munca nu ma duc zilele astea numai ca duminica are Alinutul meu mare concurs sportiv la gradinita unde va trebui sa participe si parintii!Vedeam-as alergand pe-acolo!Japonezii astia sunt nebuni!Cam astea-mi sunt problemele arzatoare.EMMA,cu albumul n-am facut nimic deocamdata ca n-am prea avut timp.Probabil am sa-mi fac altul ca nu stiu ce se intampla.HELLENE,tu ai masele de minte de scos?Eu nici nu le am d'aia sunt asa distrusa probabil!Bine ca ai scapat cu bine! KLUMEA BLONDY,o sa-ti fie greu la inceput dar ai sa vezi ca o sa-ti fie bine!Uite eu aici,in afara de sotul meu nu am pe nimeni care sa ma ajute.Acum imi este pot sa spun mai usor ca l-am dat pe Alinut la gradinita,dar pana acum mi-a fost destul de greu.Toate trec,asta e!Ti-am mai zis,nervi de otel si se rezolva!FETELOR,VA PUP PE TOATE INCLUSIV PE CELE AL CAROR NUME AZI NU L-AM SCRIS,VA DORESC UN WEEKEND PLACUT SI SA AUZIM NUMAI DE BINE! Lory_klui
ALIN CRISTIAN
emma27 spune:
nu am mai asteptat de mult cu atata nerbadare sa se sf ziua de munca.maine toamna bistriteana,exact cand suntem fara finante.facem noi cumva si nu vreau sa ratez.s-a trezit gospodina din mine:vreau sa-mi fac cate ceva pt iarna.eu,care eram contra muncii in plus.plus ca muzica,mici,hmmmmmm...suna bine,ai?!!aaa,si must,ca tot veni vorba.imi plac serbarile astea campenesti,chit ca sunt in mijlocul orasului.
monica,mie-mi place mustul doar dc e proaspat,fara sa intepe la limba.poate am noroc la targ.
elena,sincer,dc imi dai adresa,iti trimit prin posta.iau de la targ,il fierb cu zahar si cica tine.pe bune!!!!!sau dc vreti,trageti o fuga aici.nina e bine, si ea si micuta,dc se poate spune asa.poate intra ea mai tarziu,sa va dea vesti,dc are timp de la serviciu.
ana,sa inteleg ca deja esti pe drum.stiu f bine ce inseasmna mers cu trenul pe rute de genul asta,cu catel,cu purcel,si cati bani se mai duc in astfel de deplasari.mai,am zis eu ca am ascendentul in rac,dau inapoi cand e vb de cearta cu strainii.in schimb,am o prietena care are exact atitudinea ta,se lua si de pustii care mai imi puneau o mana pe fund.aveam bodyguard,ce mai!!!
hai,gabriela,fruntea sus!!!!ai ditamai familia langa tine,cu sot,cupil si toate consecintele ce revin din asta.
adriana,astept sa vad ce ai mai rezolvat la cresa.si cu bona!!!
mira,o fi de la luna.si a mea a dormit mai mult azi,de-abia am trezit-o,desi la 7 era de obicei in picioare,cu Scooby ei.Numai ca noi azi am avut ceva crize,caci nu am lasat-o sa se duca la gradi cu toate cheile din casa.Am fost si eu mai nervoasa,si s-a lasat cu urlete,tipete si o palmuta.Acum regret,ca nu tb sa dau in mintea ei,dar ce mai rationezi atunci??!!!
iri,pe unde mai esti?nici chiar asa,sa ne anunti dc pleci in vreo luna de miere.
am citit eu mai demult parca syd si-a gasit servici.e adevarat?atunci e rost de baut.
Ema
Tg Mures
Ziua Dariutei
Calatorie