Scorpiutze...unde sunteti ?(21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna seara scorpiute,
Fetele,am venit cu bine din "excursie".Suntem sanatosi cu totii si va multumesc ca v-ati facut griji pentru noi.
Ieri seara am vrut sa intru un picut,macar sa va citesc,insa forumul nu era disponibil.
Nu imi mai ajunge timpul de dupa servici .Se aduna treburile casei gramada si as vrea sa le fac cat mai multe si mai repede,dar timpul trece iute si mai las cate ceva si pe maine si tot asa...De fapt ce tot scriu eu aici?Voi stiti deja despre astea...
Am sa incerc sa intru in weekend,sper sa pot avea cateva ore liber si sa va citesc pe toate si sa va raspund la toate.
E rau ca nu pot intra pe net de la servici.Deja am de lucru si de studiat legi si documente si chiar de as avea o clipa libera pentru a va citi...nu am calculatorul meu pe birou si trebuie sa ma milogesc la unul din colegi sau la sefa de birou si nu imi place sa fac asta,mai ales ca e posibil sa imi aud vorbe pe urma.
Asa ca,cu scuzele de rigoare ca sunt codasa scorpiutelor,va pup pe toate ,absolut toate,imi lipsiti tare mult.Va doresc tot binele din lume .

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Fetelor, am tras chiulul rau de tot!!! Da ce ati mai scris !! O sa va citesc mai tarziu.
Si tocmai cand ma gandeam ca o sa rauflu si eu si pot sa pierd vremea, am si facut-o o zi, a urmat alta.... Daria e bolnavoiara de vreo saptamana ii tot curge nasul nu cine stie ce, dar de niste nopti nu mai doarme bine, asa ca am ajuns sambata cu ea la doctor unde am asteptat vreo 2 ore si cica eram in spital la urgente, pentru niste picaturi de nas si supozitoare care le aveam si acasa. cica e putin rosie in urechi dar nu cine stie ce. Asa ca am asteptat sa-i treaca, dar tinete frate noaptea trecuta a urlat 3 ore in cap. Azi dimineata eram amandoi ca niste zombi, si unde mai pui ca al meu sot la 5 trebuia sa se trezesca. Asa ca dute din nou la doctor de data asta cu amandoi, David nu m-a lasat nici sa vorbesc cu doctorul, are un debit copilul asta...... Pana la urma cica e bine cu urechile sau ceva mai bine acum e rosu gatul dar antibiotice ciuciu.
Aici pana nu esti jumatate mort nu primesti antibiotice. Cica nu e nevoie, iti face niste analize din deget pe loc si dupa alea iti da sau nu. Daca si noaptea asta mai face circul de ieri noapte maine ii dau eu de la mine!!!!
Sotul meu e si el acasa, n-a mai fost in stare sa lucreze azi a fost si el la doctor cica nu are nimic e doar prea obosit!!!
si cam atat deocamdata, acum va citesc!!
Maine am ajutor, sotul mi-a promis asa ca poate o sa mai apuc sa scriu ceva
Va pup pe toate

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ei...s-a sfarsit si ziua de azi....abia ce am aterizat de la repetitie si cand intru in camera...pustiuletzul(elevul) ma astepta deja acolo...asa ca nu am avut nici un respiro...
da am terminat toata curatenia...mama sa traiasca si sa-i dea Dumnezeu sanatate ca m-a ajutat muuult de tot.
elena...cu mare placere as veni.si tie si "zbenguiciului" mic
duminica seara vine sotul meu deja alex nu mai are rabdare, nici eu....vreau ca totul sa fie fff frumos si bun...sa ne facem de cap
ana, bine ai revenit
mira, tu esti cea mai ocupata mamica scorpiutza....3 copilasi, dintre care unul la purtator
syd, multumim de pupici si tie si printesei tale cate unul de la noi...si asteptam pozele cu nerabdare.
sanatate multa celor 3 fete din familia lui danitin...si pentru sotiorul iubitor care are grija de ele
mina, super innoire...toate perdelele...si eu as vrea....
nastasie...ce "jmecherutz" e "bon-ul" tau...uite asa imbinati utilul cu placutul
yrys, cum a fost prima zi de scoala?
am fugit si eu sa stau in pat cu alex ca altfel nu adoarme....
va pup si va urez o noapte buna si linistita...sau fiecare cum isi doreste

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.
ana, bine ati venit sanatosi inapoi.ti-am simtit lipsa.inseamna ca asa voi fi si eu daca incep munca.sa nu mai am timp de nimic.
monica, sanatate sa-i dea mamei tale.asa zic si eu de mama, ca fara ea nu stiu ce as fi facut.
mirakluker, sanatate multa dariei.
hellene, sanatate multa lui george.
va pup pe toate celelalte.ne auzim mai tarziu un pic.

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA SCORPIUTELOR! Ce mai faceti?Eu una fac foarte rau!Am probleme cu Alinutu,luna viitoare l-am programat pentru operatie!Ati auzit de HIDROCEL? Sunt asa de suparata ca nu mai imi trebuie nimic!Oricum,poimaine trebuie sa plecam si in calatoria de 3 zile,nu mai am nici un chef,dar in Kyoto este un templu mare unde mergem in fiecare an sa ne rugam,abia astept sa ajungem acolo sa ne rugam pt. Alinutul nostru sa treaca cu bine de operatie.Cica nu este operatie grea,am stat azi de vorba cu un doctor super cumsecade,spitalul este ceva gen hotel de 5 stele,deschis anul asta in martie,aparatura ultima generatie,dar imi fac totusi griji.Trebuie sa stam internati 3 zile...si cam atat!Cam astea sunt problemele mele la ora actuala,VA PUP PE TOATE!AVETI GRIJA DE VOI SI DE PUIUTII VOSTRI SI SA AUZIM NUMAI DE BINE! Lory_kluiALIN CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

neatza.am cam absentat.v-am citit,dar cam greu cu scrisul,caci tot timpul se intampla ceva.
iri,cred ca deja esti la suceava.hhmmmm,iar va invidiez.ma bucur ca mere cu sotul,mai de schimbat nu-i mai putem schimba,dar macar putem incerca sa-i suportam.si dc nu vrea el sa mai plece in calatorii,uite ca o faci tu si revederea e muuult mai placutalasa ca vine si luna de miere,cand nu te astepti.luati-va si voi lumea in cap,de sarbatori!
cat despre bona,de ce nu incerci cu o gradi particulara?ai iesi mai ieftin.e destul de marisoara iris acum.
yrys,hai ca esti pe ultima suta de m.asteptam poze cu sufletul la gura,avem si noi miresica noastra..eu cu masterul ala,nu am rezolvat nimic deocamdata si is cam suparata.lasa,data viitoare.imi inchpui ce chef ai de cursuri ,cu toate pe cap acum.merg eu in locul tau.
elena,eu deja am intrat in masa isterica.am luat vaccin antigripal si mergem azi la intepat,doar ca de ieri suntem si noi cam mucoase,sa speram ca nu am racit.
aceeasi problema cu lupul am avut-o si noi.ea il vedea pana si in wc,se certa cu apa de acolo.problema e ca eu i-am spus povestea.e o faza sa stii.acum plangem pt dinozauri fara mama,si nemancati,suntem tare sensibile.mai ceva ca la bollywood film.
cat despre salariu,si sotul a astepta sa intre in nato,nimic...ue,nimic....tot asteapta.poate tu ai mai mult noroc.
syd,nici nu stii ce bine imi pare sa auzim vesti noi.am presimtit eu ca tb sa bem sampanie.lasa,ca incet-incet vin si banii .bine macar ca ai inceput cu ceva,si secretara.mi-e mi se pare elegant serviciul.vezi ca s-a putut?lasa,cand o sa fii mare, o sa te faci si vatamanita.mai,iar ne dai peste cap cu chestia cu sotul.pana la urma,el a stat singur in tot acest timp sau acum tu esti amanta?adevarul ca e mai buna situatia asta,te simti privilegiata.bafta multa la servici,pupa cretulina si sa dea domnul sa castigi la loto,sa scapi de datorii mai repede decat speri.
mina,pai in loc sa facem front comun,iti schimbi perdelele????asta e tradare.eu nu mai razbesc sa-mi dezghet frigiderul sau sa-mi fac ordine in sifoniere,daramite curatenie.monica,toata stima.am zis eu ca ai o energie cat pentru zece.tu si esme.chiar,esme,de-acum cred ca pleaca din tara si nu am reusit sa ne vedem deloc.rusine mare!!!!!
vizigotul cum se simte?ati scapat de mancarici?
mira,multa sanatate.mai,deja suntem in carantina grupul scorpiutzelor....sa nu ne lasam!!!bebe,mai e asa fotbalista?
ana,spor la treaba.vreau si eu sa ma apuc sa citesc o carte buna.fetelor,imi recomandati ceva???????
off,lory,numai necazuri.dar cu ce se mananca hidrocelul asta?????
danitin,tare rau cand iei mai putin decat te astepti,am trecut si eu printr-o situatie asemnatoare.si ,initila,imi venea sa imi dau demisia.luna asta vad,ca am luat un pic mai mult.toate se compenseaza.asa ca nu mai fii suparata.sanatate tuturor!!!!
carmen,nu e asa ca e mai bine cand incepe tati serviciul???
adriana,la cat il platesti,ar tb sa-ti faca si masaj cand vii de la serviciu.aa,plus

Ema

Tg Mures

Ziua Dariutei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Dragele mele,

Harnicute foc de ieri pana azi si multa lume pe care nu am mai vazut-o de mult...si Syd care zice ca nu ma cunoaste...ca-s mai noua asa...are dreptate. imi cer scuze, Syd, io mi-s mai bagacioasa asa si m-am bagat si aici la scorpiutze, dar tare sunt curioasa cu lentilele alea minunate cu gri...si mie mi-ar placea, dar mie cred ca imi trebe in curand ca mi-s chioara, nu sa-mi embelisez okii. Sunt sigura ca o sa ajungi mai sus decat pozitia de secretara, desi decat nimic, e bine si asa si munca cinstita n-a facut pe nimeni sa ii fie rusine. Io fac tot felul de mastere si prostii pe-aici, insa sincer, in alta tara nu mi-ar fi rusine sa fac si munca de jos, ca si aici tot asa am inceput: vanzatoare, asistenta de francez prost la cap, apoi asistenta de departament si apoi un directoras micutz in departamentul cela...si acum tot asa...dar nu imi e rusine sa spal vase, podele, rufe, curatenie sau sa raspund la telefoane. Asa ca nu iti face probleme, sunt sigura ca o sa reusesti si apoi restul o sa vina de la sine...
Iaca cum ma pricep eu sa ii imbarbatez pe altii, insa io-s varza rau, ca azi dimineata m-am certat cu una la telefon si dupa aia am facut o criza de nervi cu plansete si asa mai departe. Sunt cu nervii la pamant de oboseala si de stress si era sa il pleznesc si pe Gheo cum se gasise el sa imi dea sfaturi imposibile...
Azi sper sa ajung la rochitza ca deja intru in fibrilatii.
La scolica e asa de frumos si imi place la nebunie. Numai ca luni, dupa sambata cu nunta io dau examen, daca va vine sa credeti. Sper sa il iau cu nota mare, ca daca merg la cursuri si sambata la seminar, sunt sigura ca o sa inteleg. Nu e de invatat, cat de folosit un sistem informatic, asa ca nu imi fac mari probleme, desi lumea zice ca-s plecata cu pluta. Nu vreau sa pierd examene, mai ales ca e ultimul semestru si trebe sa fac bine si dizertatia...Cu colegii ma inteleg bine, mai ales cu baietii, spre disperarea lui Gheo, insa sunt cuminet si nu ii dau motive de suparare.
Revin un pic mai incolo

Mergi la inceput

buna fetele,azi nu am avut timp nici sa respir pana la ora asta...m-a sunat o fosta profesoara de-a mea de pian sa-mi zica sa ma duc eu la 2 gradinite unde preda ea "muzica" fiindca ea nu mai rezista...e un pic mai plinutza si nu se poate misca asa de repede pe traseu ca mine(eu am si masina si asta e un avantaj)...asa ca dai si fugi ca la 10, 30 trebuia sa fiua colo sa fac ora cu piticii. mla ora 14 ma intalnesc cu ea in romana sa ma prezinte la cealalta gradinitza...o sa fie un picutz obositor pentru mine la inceput dar sper sa ma descurc.
lory, eu am auzit ceva de hodrocel dar ceva asa...empiric...parca este o umflatura mica langa putulica...asa e? din cate am auzit eu majoritatea baieteilor sunt predispusi la asa ceva, daca sun t lasati sa planga sau fac eforturi de ridicare cand sunt mici....dar cine stie...repet nu ma pricep...insa eu am auzit si cazuri care s-au vindecat fara operatie...mai bine da cautare pe google si vezi ce mai e pe-acolo. urez multa santate alinutzului mic si scump...sa Dumnezeu sa-l aibe in grija.
fetelor va pup si am fugit...mai vorbim...sa aveti o zi minunata

monica

Mergi la inceput

alooooo...scorpiute pe unde sunteti?

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.
eu sunt un mare zombi.nu am dormit toata noaptea.mi s-a parut mie cam rece seara in dormitor, iar pe razvan cu paturica nu pot sa-l invelesc ca se suceste pe toate partile si tot sub el ajunge.asa ca am zis sa-i pun sacul de dormit(l-am mai folosit in afara de asta vara ca era prea cald).am observat eu ca nu mai poate sa faca toate "exercitiile" de gimnastica seara, dar am zis ca nu-l var deranja.toata noaptea a plans, cred ca din cauza ca nu putea el sa se intoarca de pe o parte pe alta si apoi i l-am scos ,dar tot a plans.pana nu l-am luat in pat cu mine nu s-a calmat.sunt cheauna de somn.va pup pe toate.fug sa beau cafeaua ca nu pot sa tin nici ochii deschisi.asa ca dati-mi o idee:sa-l imbrac mai gros seara fara sa-l invelesc deloc?ca nu stiu ce sa ma fac cu el.nu mai vreau alta noaptea d-asta alba.

albumul meu
nepotelele mele

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput