Copilasii de ian-feb-mar 2003
Raspunsuri - Pagina 4
alina023 spune:
Offf Sanzi, mare problema este asta si pt noi... Luca sta cu bona in timpul zilei si din cate stiu eu iese destul de mult pe afara dar cat sta in casa este lipit de televizor. Vede Cartea Junglei de 2-3 ori pe zi... Nu am ce sa-i fac pt ca nu-i place sa faca puzzle, nu-i place sa coloreze, in general cam tot ce este static nu-i place.
Cand vin eu seara facem mancare impreuna, ne jucam, ii mai invit cate un prieten pe la noi (este f incantat cand are oaspeti), facem corturi din paturi (ma dispera cu corturile) si evident, ne uitam la desene animate.
Eu cred ca este doar o perioada (cam lunga, este adevarat) asta cu TV ul dar ii va trece, mai ales cand il vom da si la gradi... Ma gandesc...
In rest... in weekenduri incerc sa fac cate ceva mai special, mergem in vizite sau plecam din Bucuresti.
Va pupam
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
sinzi_ana spune:
Eu sunt tare amarata ca David nu prea imparte jucariile lui...Acum a mai inceput sa nu mai urle si dupa jucariile altor copii, le da inapoi daca nu sunt ale lui...
DAr cand vine cinea in vizita la noi, si pune mana pe jucariile lui, mai ales cele preferate (si cam toate sunt preferate) se enerveaza la culme, plange cu lacrimi de crocodil...e durere...
Acum mai nou vad ca il pasioneaza lego, si construieste tot felul de turnuri si chestii!!!! Avem de la lego, niste forme cu care faci o girafa si e tare amuzat de ele...se mai si enerveaza cand nu nimereste...
In rest, e bine, tuseste un pic, si ne-am speriat tare ca a avut temeperatura 35.0 si nu stiam ce e cu asta...am crezut ca e penumonie, mai ales ca pediatra noastra ne-a spus ca i se pare ca aude ceva la plaman...
De fapt nu era nimic...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radu
si David
sinzi_ana spune:
Nicoleta ce mai face Stefan???
Oana??? Ciupercar??? Unde e toata lumea???
Sinzi, Radu
si David
Nicoleta spune:
Salut.
Eu mai mult va citesc (e drept, nu am ce uneori, dar...). Sunt ocupata si obosita. La serviciu am Internet nonstop, dar tot nu reusesc mai nimic in sensul asta, de a scrie ceva. Si acasa am Internet, insa este mai greu, sunt asa de obo seara! trebuie sa fac ceva in sensul asta.
Stefan a inceput sa tuseasca, putin mare urat decat ieri. sper sa fie trecatoare faza. Incepe sa fie din ce in ce mai interesat de constructii, acum cautam puzzle mai mari, nu am gasit inca. Si este incapatanat, cu muuulta personalitate. alteori este insa cuminte si intelegator. Rar insa. La cresa face mofturi la mancare, vrea sa manance numai singur. In we insa mananca de rupe, eu ii dau si ce stiu ca ii place. cam atat. Cum faceti sa va mentineti pe linia de plutire cu energia? eu iau niste pastile cu catina, dar... Ma duc sa fac nani.
Nicoleta.
sinzi_ana spune:
Nicoleta, imi pare rau ca esti asa obosita tot timpul...
Macar merita? Esti multumita profesional???
Eu de asta nu am vrut sa ma intorc la profesia mea...munca ff multa, stres enorm, putin timp liber...
Ce puzzle cauti pt Stefan?
Noi am gasit unul cu 12 piese, dar e cam ciudat...nu e prea usor, si il facem impreuna.
Mai am 2 gigantice (un tren cu 20 piese si un orasel cu 24 de piese) pe care le face aproape singur, si unul magnetic (de fapt sunt 3, de 6, 9 respectiv 12 piese) Doar pe cel de 6 il face singur, pe celelalte le facem impreuna...
Ce alte puzzleuri mai aveti?? CA si eu sunt in cautare...
Sinzi, Radu
si David
Nicoleta spune:
Salut.
Eu incerc sa ii mai diversific activitatile lui Stefan. Vreau puzzle din carton sau lemn, cu 6-8 piese, insa nu am avut timp sa caut. Se pare ca timpul imi lipeste acum mai mult decat ...intotdeauna. Si suntem in continuare fara tati, vine abia vineri.
Tot aman intalnirea cu potentialele bone (numai una va fi sau ar putea fi) pentru ca eu sunt cam prea exigenta si am nevoie de Adrian sa ma mai tempereze in a vedea numai defectele. Am nevoie de bona, daca vreau sa apuc Anul Nou. Altfel... Eu il duc pe Stefan, trebuie sa fug de la un job la altul la pranz, eu il iau pe Stefan (cand nu poate tati sau este plecat). deci... Si cand te gandesti ca inca mai vrem unul...
Stefan a inceput sa vorbeasca mai corect, incepe sa se exprime mai legat si mai dvers, ma surprinde cu expresii folosite corect in context. ce mai, este mare de acum. In parc este mai cooperant, intai ofera el o jucarie si asteapta apoi ceva in schimb, intelege acum ca trebuie sa inapoieze jucaria altuia... ce mai, sunt multumita ca nenumaratele explicatii au dat roade. Insa pe strada mai vrea uneori in brate, il iau, dar nu mai mult de 5-10 metri. apoi ii spun ca am obosit si merge iar singur... Ii place sa se alinte.
vrea sa ii desenez diverse vehicule, el le coloreaza si nu este atent daca depaseste sau nu, nu tine creionul corect decat cand vrea el. Stie, dar nu vrea. Nu stiu cum o fi la cresa, i-am dus si acolo carte, culori...Sunt chiar curioasa.
Voi scrieti linistite, eu sigur va citesc. Cu scrisul este mai greu. Dar macar din cand in cand..
Nicoleta.
alina023 spune:
Buna fetele!
Am intrat doar sa va salut pt ca noutati nu prea am...
De fapt am dar legate strict de mine... Mi-am gasit un alt job, merg in seara asta sa vad exact ce pachet de beneficii imi vor oferi. Am trecut de interviuri si va trebui sa decid daca accept sau nu. Este mult mai aproape de casa decat cel de acum, salariul este mai mare ( cu aprox. 30%), postul este managerial si cred ca va fi o provocare pt mine. Ceea ce ma face sa ezit este faptul ca le voi da o lovitura destul de grea celor de aici daca plec acum... Sunt om de baza aici si va fi f dificil in special pt sefa mea (care-mi este si prietena) si am mari emotii sa nu se supere daca voi decide sa plec. Am mari emotii dar sper sa inteleaga motivele pt care vreau sa plec.
Noul job imi va permite sa-l dau pe Luca la gradinita (voi putea sa-l duc si sa-l iau eu) si sa ii dedic mai mult timp. Doamne ajuta sa fie bine!
Luca este un nazdravan, ca de obicei; ne incearca nervii zi de zi dar eu am multa rabdare cu el. Mai nervos este sotul meu (sta si mai mult cu el) si duc munca de lamurire cu el ca sa-l fac sa inteleaga ca Luca nu are nimic cu el personal ci este un copilas cu fff multa energie si personalitate pe masura.
Va pup si sper sa vin maine cu vesti bune. Abia astept sa iau o decizie si sa ma linistesc...offf
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
sinzi_ana spune:
Unii nu au timp, altii prea mult...
Adica eu cu tati...am avut vacanta o saptamana...si daca tati e mereu acasa...am avut ce face toti 3 in fiecare zi...e tare placut...
SA fii in vacanta atata timp...cat mai sta tati acasa, ca apoi...
Alina, ce sa spun...eu pun familia inaintea prietenilor, si daca ea se va supara inseamna ca nu iti e prietena cu adevarat...
PEntru ca ar trebui sa te inteleaga ca vrei in primul rand mai mult timp pentru copilul tau, apoi mai sunt si banii ....
Eu iti urez succes, si sa mearga totul bine!!!!
Nicoleta, e greu de unul singur, si eu stiu cum este...nu ai timp pentru nimic...
Copilasii vostrii se prostesc??? David de la un timp se prosteste, adica vorbeste aiurea...cuvinte inventate, sau balbaite, desi stie ce vrea sa spua, dar are chef isi plimbe limba in gura....
Sinzi, Radu
si David
sinzi_ana spune:
La multi ani pentru sarbatoritii de azi!!!!!
Sinzi, Radu
si David
Nicoleta spune:
Salut.
Stefan are angina. A primit antibiotic, dar nu vreau sa i-l dau. Vedem maine ce si cum... Sunt suparata. Azi si maine stau cu el. Si tati nu este cu noi...
Nicoleta.