Buna!
Poate imi spuneti si mie daca stiti cu aproximatie cat costa si cat dureaza cursurile scolii de soferi, sau orice alte detalii legate de acest subiect.
Eventual daca imi puteti recomanda o scoala anume ar fi super
Mersic!
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
Pot sa te ajut cu informatii maine, dupa ce vine sotul meu acasa. Socrul meu e instructor auto la scoala "Comandor" dar nu stiu sigur cat costa (parca 5 mil cu tot cu dosarul medical)
www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi
ADINUTZA
Astept cu interes! Multumesc!
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
Scuze pentru ca-ti raspund asa tarziu. Scoala costa 5 milioane fara dosar si pentru acesta mai platesti in plus 1 200 000. Daca vrei ti-l face el, daca nu...alergi singura. Cursurile dureaza intre 2 saptamani si cat vrei tu de mult. Poti sa platesti si in rate, pana cand termini toate orele. Iti da materiale dupa care sa inveti si chestionare. Poti sa participi si la cursuri organizate la Casa de cultura unde faci si teste.
Ce zici, te tenteaza?
Eu iti dau numarul lui de telefon in caz ca te hotarasti. 0722671954 Il cheama Iancu(nu-i machedon).
www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi