Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (3)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
diana12 spune:
Ileana, deci se pare ca apartamentul e in Dorobanti, probabil pe langa scoala nr. 7 asa cum zice Alma, e la etajul 1/4, neimbunatatit, confort 1, doua camere. Dar nu te stresa prea tare, doar daca stii asa ca titlu informativ. Dar banuiesc ca nu e diferenta mare intre ce a zis Alma ca a dat in Brosteni pe un apartament asemanator, adica vreo 800 de milioane.
Poze inca n-am facut, dar poate ma invrednicesc sa fac in seara asta si maine dimineata sa le vedeti. Oricum mi-a placut cum ai zis "poze cu casa voastra noua". As fi vrut eu sa fie casa, este doar un apartament cu doua camere, nimic special, doar cu un miros proaspat.
Ecaterina a inceput sa se obisnuiasca in noua locuinta si mi s-a dovedit pentru a nu stiu cata oara, noi am trecut prin multe schimbari, ca un copil se adapteaza mult mai usor la un loc nou decat noi adultii. De cand ne-am mutat merge cu schoolbusul la scoala. E tare incantata si de cand s-a urcat prima oara in schoolbus refuza cu desavarsire sa o mai duc sau sa o mai iau cu masina de la scoala. Si cateodata dimineata am un somn si schoolbusul vine mai devreme decat as pleca eu cu masina. Dar asta este, important este ca ea e fericita si se simte bine.
Weekendul trecut am avut iar multe teme, dar mai de varsta ei, cel putin asa mi s-a parut mie. Le-am terminat destul de repede, duminica la pranz deja eram gata, ceea ce nu s-a mai intamplat. Sau poate incepe si mandra mea sa isi intre in ritm?
Pe 28 are "Halloween party day". Fie vorba intre noi nu imi place sarbatoarea asta. Dar vor avea si o parada si e musai sa avem costum. Credeam ca scap. Asa ca in weekend mergem sa cautam ceva. Ecaterina a pus ochii pe o rochita de seara din catifea, lunga. Cica aia ii place. Mie mi-ar conveni ca asa poate folosi rochita si alta data. Dar tare imi este ca va fi debusolata cand va vedea colegele ei imbracate in rochitele alea de printese. Voi ce ziceti?
Dana, ma bucur ca ai fost la croitoreasa. Ai sa vezi ce pantaloni frumosi o sa iti faca. Ieri am vazut si linkul de la semnatura ta "mamici de ianuarie-februarie", asa ca am intrat si am citit si am tot citit. Am vazut si poze noi cu tine, tare frumoasa esti si nu prea se vad alea 12 kile cu care te lauzi. Poate imi fac timp si apar si eu pe subiectul ala ca mi-a placut cum vorbiti voi acolo despre burticutzele voastre.
Sa va simtiti bine la intalnire. Pupici.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
mamica oana spune:
Fetele mele,vin si eu maine.Sper sa nu intervina nimic.N-am apucat sa-l vaccinez pe Robert ca n-a fost doctorita la cabinet ieri,asa ca a ramas pentru luni.Din cauza asta nu stiu daca sa-l iau si pe praslea ca mi-e teama sa n-o dam in bara pe ultima suta de metri cu vreo viroza.Il tin eu pe homeopate,dar cine stie...
Asa ca,hotarati voi ce si cum.
Abia astept sa ne vedem!
POZE NUD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dumitriu_r2004/album?.dir=b5e8&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/dumitriu_r2004/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20041027/n/Robert+Darius+Dumitriu/k/e31a/age.png
dana_ene spune:
Acum s-o asteptam pe Ileana sa ne spuna la ce ora ne primeste la ea .
Mie-mi convine si mai mult sambata asta (adica maine), fiindca saptamana viitoare mergem la o nunta si Oana nu va fi acasa.
Dar maine va fi si ea prezenta, asa ca se poate juca cu Luca si, eventual cu Robert, daca mami il aduce.
Si daca Ileana tot da cafeaua, eu aduc ceva de papat (niste prajiturele, ceva). Va convin prajiturelele ?
Diana, si eu vreau sa vad poze cu noua voastra locuinta si cu tine si burtica.
Eu zic sa-i iei totusi Ecaterinei ce rochitza isi doreste.
Eventual intreab-o daca nu vrea rochitza de printzesa si daca accepta ea, atunci asta sa ii iei.
Dar parca sunt si locuri de unde poti sa inchiriezi costume, nu neaparat sa cumperi ceva. Nu ?
Ei, esti tu dragutza ... dar sa stii ca se vad kilogramele in plus. Si inca prea mult
.
Iar intre timp nu mai sunt 12, ci 14 kg.....
Daniela (23+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
adameasca spune:
'neatza!
Deci va astept maine dupa amiaza la mine? Pe la 5? Hotarati si voi...
Oana, din pct meu de vedere Luca nu cred ca mai e contagios, adica nu cred ca mai poate da muci si la alti copii, nu mai iese nimic din nas, numa ca uneori respira mai greu... Nu tuseste, nu face febra, nu are roshu in gat. Parerea mea e ca nu il poate contagia pe Robert in vreun fel.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
dana_ene spune:
Oana, nici gandacica mea nu cred ca mai e contagioasa.
Mai produce mucisori grosi, mult mai rar. Dar nici ea nu are febra, nu tuseste, nimic de genul asta.
Oricum, este decizia ta.
Daca nu vrei sa-l iei si pe Robert, oricum te asteptam pe tine .
Ramane sa ne intalnim pe la 5 la Ileana ?
Dar cum nu stiti unde sa veniti, ne putem intalni la ora 5 in fata magazinului pentru copii UNIVERSUL COPIILOR de pe Unirii Sud.
Banuiesc ca il stie toata lumea. Daca nu, propuneti voi alt loc.
Camelia, esti pe faza ?
Alma ?
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
dana_ene spune:
Ileanaaaaa, mi-am instalat Talk-ul.
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
dana_ene spune:
Fetelor, vad ca nu scrieti nimic. Eu sper sa intrati astazi si sa citit despre intalnire.
Va mai dau inca o data nr. meu de telefon: 726917, astfel ca sa puteti lua legatura cu mine daca nu reusesc sa mai citesc ce ati scris.
Oricum, eu maine la ora 5 dupa-amiaza o sa fiu cu Oana mea in fata magazinului UNIVERSUL COPIILOR de pe Unirii.
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camelia_daniela/camelia_daniela.jpg)
camelia_daniela spune:
Salut!
Da, sunt pe faza.
Mie imi convine maine la 5, doar daca nu apare ceva neprevazut sa nu pot ajunge. Insa am nevoie de detalii referitor la "punctul" de intalneala. Cred ca o sa te sun pe tine, Daniela, ca sa ma lamuresti.
Am fost astazi la ecografie la maternitate si mi-a spus ca RECLAMA ILEGALA este putin in urma fata de varsta sarcinii (1-2 saptamani), ceea ce m-a intristat un pic, insa mi-a spus a doua oara ca este fetita. Sper sa n-am surprize la nastere! Oricum pana atunci o sa-i fac o vizita si Dn-lui. Dr. Constantinescu.
Altceva, va mai povestesc "live".
Pupici,
Camelia
Varsta bebelacului:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051227/dt/7/k/91de/preg.png
dana_ene spune:
Camelia, ok. Astept sa ma suni.
Magazinul de care spuneam este cel cu lucruri de copii, de langa Posta de pe Unirii Sud, pana in BIG. E cel care are multe buciclete in fata.
Dar suna-ma, asa ne lamurim mai bine.
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
adameasca spune:
Fetelor, eu va astept cu drag. Va las si nr meu de telefon, pentru orice eventualitate: 720885.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal