Digi TV

Digi TV | Autor: Teodora D.

Link direct la acest mesaj

as vrea sa stiu daca a schimbat cineva conexiunea tv prin cablu cu cea digitala a acestei firme si daca sunteti multumiti. multumesc!

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Pe mine ma batea un gand , dar am auzit ca daca ai mai multe televizoare in casa , nu poti sa te uiti pe canale diferite (adica te uiti la acelasi program pe ambele televizoare).In caz contrar iti trebuie doua abonamente. Eu asa am inteles, si am renuntat la idee.

"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Noua ni s-a parut a fi mai scump decat la cablu, plus echipamentul care trebuie cumparat.
Chiar ne intrebam, cine isi pune DigiTV, poate cei din zonele unde nu exista cablu.
Sau poate am inteles noi gresit? Mai sunt si avantaje?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns razhore spune:

Pentru digi tv ai nevoie de un receiver pentru fiecare televizor pentru ca programul il schimbi din receiver, nu de la televizor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Tunerul e in cutia lor; daca ai tuner si in televizor poti sa te uiti pe doua canale diferite (sau picture-in-picture).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Eu am Digi TV si sunt f multumita, intr-adevar nu se poate pune decat la un singur televizor, dar nu se compara imaginea cu cea de la cablu. Are 56 de canale plus HBO si Cinemax gratuit, abonamentul pe luna este de 8$. In plus m-a costat antena 15$, instalarea antenei 15$, iar chitul decodor l-am inchiriat cu 1$/luna.

Mirona si BB Andrada (20.03.2003)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/carmen_g_ro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

Si eu am Digitv .. dar sa nu spuneti la nimeni , ca eu il am in Italia .. si intr-adevar se poate vedea doar pe un tv .. dar pt cei din afara .. e super, mai ales ca ,pot spune ca aici imaginea e mult mai buna decat aveam eu in Snagov pe cablu, asa ca eu sunt SUPER multumita.. in plus se poate conecta foarte usor pe satelit.. ( eu mi-am instalat singuta antena) Dar gata cu lauda .. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

eu am inteles din postarea lui Razhore ca daca iei doua receivere,unul pt. fiecare televizor, platind deci o chirie de 2 dolari pe luna, te poti uita concomitent pe canale diferite.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Teodora, da, dar in afara de receptive trebuie sa platesti doua abonamente, eu asa am.

Mirona si BB Andrada (20.03.2003)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/carmen_g_ro/my_photos

Mergi la inceput