Impreuna, Timisoara! (27)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Aseara nu a mers forumul...
Irina, si Ioana e racita?
Nebunie cu virozele astea, sanatate multa!
Diana, te salut!
Acolo, pe Brediceanu sta mama, dar nu dadeau si gratuite, numai compensate...
oricum merci!
Danitin, sanatate lui Lori!
Cat despre pretul la caldura nu mai zic nimic...
Giulia, merci de pontul cu farmacia, am pierdut reteta, nu am gasit medicamentele si reteta era valabila doar o zi...
Silvana, si Paul e racit, of, Doamne!
Copii aceia de la sat, sunt caliti, nu ca ai nostrii...
Asa ca nu te enerva pe babe!
Sanatate multa!
Simina, ce fain de voi...ca ati fost la tara...
Te pup!
Alexa, lasa, nu te necaji, Ines a mea nu le pierde, in schimb le strica...
Angi, salutari!
Ne auzim azi....sper sa mearga forumul!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mitzuka/mitzuka.jpg)
mitzuka spune:
Buna dimineata!
Fetelor sunt tare necajita... Deian mi-a facut o super raceala ...nu a dormit de loc avea nasucul plin abia respira...si febra nu scadea sub 38, 5-38,2....sunt rupta ca nu am dormit aproape de loc...Ce sa fie cu atatea raceli sper ca nu e vreo viroza prin zona?Cred ca medicamente gratuite nu mai gasesc niciunde...nu-i asa?
va pup si incerc sa revin mai tarziu!
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
![](images/user_woman.png)
Irina_Claudia spune:
Buna dimineata,
Vad ca aseara n-a fost nici o miscare. Ce se intampla?
Doris ti-am scris mail. Si Ioana e racita , bine de la gradi nici nu ma mir, asa ca mai stau un pic pe ceaiuri si chestii soft ca sa zic asa si daca nu dam iar cu bilute homeopate.Se pare ca se raceste vremea asa ca trebuie avut grija cu ele.
Haideti fetelor mai incalziti atmosfera . Eu una o sa beau un ceai fierbinte si mai bantui prin zona.
Apropos se pare ca nu e chiar asa de neagra situatia cu gripa aviara .
O zi buna sa aveti
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 10 luni)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Ceau!
Giulia, o zi buna si tie!
Simina, sanatate lui Deian!
Daca fugi acum pana la 10 pe Ghe, Lazar, la Cynara, vei mai gasi gratuite, mama e acum la rand.
E coada...poate ai vreo sansa...
Ieri dadea dar nu a avut nimic din reteta, azi se pare ca au...
In rest nu prea mai dau niciunde!
Irina, se pare ca Ioana nu e chiar asa rau...
Ines a facut febra mare, dar fara complicatii, am mers pentru prima oara pe oscillococcinum, si e spre bine...
Fetelor, voi aveti caldura deja?
Aseara au facut probe....la noi!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Irina_Claudia spune:
Simina insanatosire grabnica lui Deian.
Doris noi avem caldura de saptamana trecuta, bine nu e la maxim dar sunt dezmortite caloriferele si se simte deja aer mai cald in casa. Ce bine e...Ma bucur ca ai incercat cu Oscilococcinum , remediile hoemopate actioneaza foarte bine la copii, ei sunt mai putin "intoxicati" decat noi.
Alina (giuliatm) spor la lucru!Ce mai face Ale vitezomana?
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 10 luni)
Doris-Alina spune:
Fetelor, voi puteti vedea pozele noastre de la intalniri?
Cele de pe prima pagina.
Eu nu reusesc.
Ce se intampla?
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
diana1971 spune:
Buna dimineata
Azi am fost harnica....am baut cafelutza,am facut mate,si ma pregatesc sa o tai spre cumparaturi.
Doris- la farmacia cynara (dar de pe sagului)am gasit si eu (singurul loc) prenatale gratuite...si era aproape mijlocul lunii.Am avut bafta ca mi-a spus fata de acolo ca se dau gratuite altfel le luam cu 300 000.Multa sanatate la Ines .
Irina- nu a fost doar o proba cu caldura???
e cam devreme pt a se da caldura...si ei dau numai da a 3 zile/nopti sunt sub x grade....??!!!??La noi e cald si asa.Saptamana asta trebuie sa ne vedem ca uite in ritmul asta ajungem sa ne vedem la majoratul copiilor nostrii.
Simina-imi pare rau de Dejan...ce se intampla??? toata lumea e racita...pana si eu care eram destul de rezistenta.
sanatate la micutz.
Eu mi-am gasit picaturi nazale pe baza de apa de mare, nu am curaj sa iau altceva.
A propos de incalzit atmosfera ...cine vrea o ciocolata calda??
sa bem impreuna macar online ca de vazut ...mai greu.
va pup
revin mai tarziu
diana 35s
Doris-Alina spune:
Diana, merci de ciocolata calda....
Tare buna a fost...
Sa stii ca ai avut dreptate doar acolo mai dau medicamente la data asta...
Sper sa reuseasca si Simina sa ia!
Ce picaturi de nas, ai luat, Nazomer?
alea sunt bune!
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Mirona spune:
Doris:
intai trebuie sa te loghezi in Yahoo si abia apoi apesi pe unul din albumele de pe prima pagina.
Le-am pus niste restrictii ... sa nu le vada tot natu ... m-am gandit eu ca-i mai bine sa le protejam nitel.
A PLECAT NEAMTU!!!!!!!
DAR:
a venit sefu ...
fug in pauza de masa ....
Miro