Cluj always rulz!!!
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
roxana1974 spune:
Peste la cuptor:
pui un pic de ulei de masline pe tava unde-l gatesti. Tai legume bucatele mici: morcov, patrunjel, telina, ardei, rosii, ceapa si le pui fie in burta pestelui daca e mare si pe el, fie in strat gros peste peshte daca acesta e felii. Am uitat sa zic ca condimentezi pestele fie cu condiment de peste fie si numai cu sare. Eu am mai turnat un pic de ulei de masline deasupra, suc de rosii si am pus apa dar nu chiar pana se acopera pestele, dar oricum peste jumatate...sper ca sunt coerenta.
Lasi la cuptor o ora sigur si mai vezi, poate inca o jumatate...ultima data la mine a fost o ora si jumate...focul e mai mare la inceput dupa ce incepe sa fiarba bine il dai la mic.
o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."
Serbanica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mariana tache spune:
Mii de din partea noastra!
Acum sunt in mare fuga (e tarziu si mi-e ). Am trecut doar sa va salut, sa va spun ca de azi am net si ca de acum incolo o sa-mi simtiti prezenta mai des si incet, incet o sa recuperez timpul trecut fara DC.
Sunteti primele fete pe care le salut, deci de voi mi-e cel mai drag si de voi mi-a fost cel mai dor!.
Inca o data si somn usor!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(39 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Acum am vazut ce semnatura am! Ce vremuri....! O schimb maine! Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(39 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
Saso spune:
va pup pe toate ..si bine v-am gasit!
abia asteptam...
cind ne intilnim oare o data!
cind eram in offenbach, si va auzeam ca mergeti cu pustiuleti la plimbare in parcul mare.. imi era o ciuda..ca eu eram mereu singura cu goanga mea.. rataceam pe strazi..noi doua...de capul nostru!
acum ca-s aici ..tare vreau sa ne unim ..si sa facem o intilneala!
sint zilele astea de toamna superbe..de care mi-a fost tare dor...si de trosnetul castanelor pe alee..
si sa va grabiti .. ca avem de pove..si ca in 2 sapt iar trebuie sa merg in offenbach sa impachetez!
astept ..sugestii.. daca ramine vreme buna mergem in parcul mare la sf de saptamina??
ANCUZZA: multumim...dar nici voi nu sinteti mai prejos!
hai sa ne lasam bb-i sa faca cunostinta! Nathalie si Sofi
http://www.nathalie-marie.de/
“The duty of the architect is to give life a more sensitive structure.” Alvar Aalto
ancuzza spune:
'neata!
mariana, ce ma bucur sa te vad! mi-a placut faza cu semnatura :))...sa vii sa ne povestesti tot tot despre simon andrei ! am vazut niste poze la florina...e tare tare frumos! vrem poze proaspete!!!! stefan ce zice? cum e in 4?
roxana multam tare!
sper ca ti-a trecut supararea de ieri...
saso, mi-ar placea, dar intalnirea cu noi trebuie amanata cu vreo 2 sapatamani, ca iar ne repezim pana in italia....dar cred ca restul fetelor sunt in zona...
florinaaaa, pe unde esti???
va las sa pun de o cafea ca de nu ma prinde gagalicea cu ochii mai mult inchisi...
carrie spune:
NEATA fetelor!
hop si io cu noapte-n cap!
is nervoasa de mor pe Policlinica Provitam.e a doua oara cand ma scol cu noapte-n cap sa imi iau secretie faringiana si odata mi-au zis ca nu recolteaza decat pina miercuri,azi ca n-au dr desi am dat tel cu o zi inainte sa ma interesez.niste neseriosi!!
vreau sa va zic ca azi avem sedinta cu parintii la gradi!prima mea sedinta cu parintii
Roxi, sper ca esti ok azi!aseara la 11 pregateam pestele, o sa-ti zic cum mi-a iesit!
Mariana, bine ai revenit si noua ne-a fost dor de tine!asteptam cu nerabdare povesti!
ancuzza, cand plecati?sa aveti drum bun!da stiu ca sunteti calatori!
Saso, ce zici de sambata dimineata daca e frumos, in parcul mare?mai vb pina atunci!
va las ca intru in sedinta la 8 jumate
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
ancuzza spune:
cristiana, nu ne-ai zis cat de emotionata esti...ca banuiesc ca esti..:) prima sedinta cu parintii!!!! sa ne spui cum fu...
si multam de urare..plecam vineri...sper sa fie un avion d-ala mai nou, ca ultima data am stat rau de tot...nu prea imi incap picioarele, ce sa ma vb de lasat un pic pe spate ca sa stea gagalicea intinsa cand doarme...un chin!!! ma rog, trece si asta...ca vorba ta, la cat suntem de plimbareti, am antrenament la tot felu' de avioane...in curand trec in cabina!
aaaa, si ai grija cu aia de la provitam...ultima data cand am facut analize la ei, sotul meu avea toate hepatitele !!!!! sa mori, nu alta! deodata! si s-a vindecat de toate dupa 3 zile, cand a refacut analizele!!!
Saso spune:
quote:
Originally posted by ancuzza
cristiana, nu ne-ai zis cat de emotionata esti...ca banuiesc ca esti..:) prima sedinta cu parintii!!!! sa ne spui cum fu...
si multam de urare..plecam vineri...sper sa fie un avion d-ala mai nou, ca ultima data am stat rau de tot...nu prea imi incap picioarele, ce sa ma vb de lasat un pic pe spate ca sa stea gagalicea intinsa cand doarme...un chin!!! ma rog, trece si asta...ca vorba ta, la cat suntem de plimbareti, am antrenament la tot felu' de avioane...in curand trec in cabina!
aaaa, si ai grija cu aia de la provitam...ultima data cand am facut analize la ei, sotul meu avea toate hepatitele !!!!! sa mori, nu alta! deodata!si s-a vindecat de toate dupa 3 zile, cand a refacut analizele!!!
pozici
unde plecati.. tocmai acum cind ma gindeam ca ne vedem!
drum bun! si zbor placu!
groaznice scaunele de avion!
vorba aia alea de la autobus sint lux..zicea o data o pasagera de linga noi!
va pupam!
astept de lista ..cu daca cineva vrea ceva..cu repatrierea noastra
![](copilas.gif)
http://www.nathalie-marie.de/ http://community.webshots.com/user/sophias250973
“The duty of the architect is to give life a more sensitive structure.” Alvar Aalto
nana_sim spune:
Buna!
Rapoprtez - botezat finu' Horica; luat apa la masina in timpul ploilor de duminica prin Bucuresti, nu probleme doar ca put mochetele acum.
Mariana ce bine ca ai revenit, sa-ti traiasca puiul crestinat! Tot am o emotie ca-l cheama ca pe mine.
Cristiana musai sa ne spui cum a fost la prima sedinta, e important! Tu semnezi cu gagalicea si cand colo e o fata de sdinta cu parintii
Roxana de ce ai fost suparata? Distractie placuta la Mai. Ati rezolvat cu actele furate? E belea mare cu permisul de conducere, dar si cu restul.
Nonna felicitari pentru noul job, sa-ti aduca satisfactii. Sarmanul pui, sigur o sa-i treaca supararea pe ceilalti copii dupa ce-si mai ostoieste dorul de voi.
Ancuzza drum bun! Te asteptam cu vesti proaspete la intoarcere. Daca ajuta cu ceva gandeste-te ca eu voi zbura taman pana la Washington, vai de picioarele si capul si toti nervii mei.
Sasso drum bun catre casa! Eu as vrea niste canapele dar cum sa fac sa le vad sau sa stiu mai multe? O sa intreb si de camion, stiu pe cineva cu o firma de transport.
Fetelor, am intrat in febra bagajelor, sunt putin panicata pentru ca imi trebuie haine pentru 1 luna. M-oi descurca eu cumva! Simona
baby-boom spune:
Salut fetele mele!
Mariana pt. voi!!!! Ma bucur ca ne "vedem" si p-aci!
Mai fetelor, eu tot din lac in put! mai intai se loveste elise la mana, apoi ma racesc io, ieri pe la 10 dimineata ma apucat o greata existentiala de care am scapata azi noapte la 2, dupa cateva runde de vomitat, bleah ....nici nu stiu ce se intampla, e de la rushi, ma gandesc poate ca e o sarcina peste care mi-a venit ciclul....ideea e ca sunt intr-o continua suferinta....scapam noi si de asta!
Mey, faine planuri de weekend aveti...noi nu stim ce facem, inca...
Roxa,, ce mai ziceti?? Ai mai iesit cu serban in parc...ca n-ai mai zis nika.... oare in viitor se poate face o programare la homeopatul la care mergeti voi? Adeca, se poate sa aiba loc si de alti pacienti?? Sper sa nu-mi dea Mariana la
, ca zic, da si ea vrea!!!
Cristiana,!!!!Tare m-am emotionat...abia astept si io sedinte cu parintii!!!!!!!
Anca, da' nu mergeti de tot, nu? Ca io n-am prea inteles.... Drum bun, oricum!
Saso, in legatura cu repatriatul, vedeam la subiecte generale un sub. deschis...poate va puteti asocia cu cineva de acolo, nu stiu....din pacate eu n-am nici o legatura cu Germania, o singura persoana stiu care locuieste acolo, dar care vine doar in vacante, cu copii, aici in atra....sorry! Intradevar, foarte scumpa fetita voastra, sa va traiasca!
Se tot ingroasha randurile aci la cj....poate punem mey la cale o intalneala de-aia grandioasa cu mamici si cupchii la plimbare in parcul mare....ca vaz ca toata lumea serveste parcul mare
Asa-i ca m-am largit si io mai mult decat trebuia...daca ma simt un pic mai bine!!!!!
Nonna, noua numai nu ni se arata sa ne vedem odata! Acum fro 3 zile a fost Mihai cu Elise in parcul Engels..poate v-ati vazut!
azi, daca sunt bine dupa amiaza fac o fortare si vin in Engels, iesiti? Trebuie sa-ti dau jucariile astea, ca au trecut 2 saptamani!
Mariano, imi trimiti si mie pe adresa de yahoo poze de la botez?? pliiizzzzzz! c-am uitat sa-ti zic la telefon...da am avut o scuza buna, nu???
No, gata, ca mi-o ajuns!
Poze: http://photos.yahoo.com/floppyflorina
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg