tratament clexan

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisbar spune:

off, ce bine daca stiam si eu anul trecut ca pot obtine clexane gratuit!!! si eu trebuia sa fac cate o injectie in fiecare zi dar, desi am incercat sa-l iau compensat, am primit raspuns chiar de la medicul de familie ca nu se compenseaza pt adulti, doar pt copii.
o asistenta de la municipal m-a sfatuit altceva (dar nu am pus in practica): exista clexane in spitale. daca medicul care monitorizeaza e de acord sa-ti faca o internare (de ochii lumii) te poti duce in fiecare zi la spital sa-ti faci injectiile fara a plati. ea mi-a zis ca la municipal exista practica asta dar medicul meu nu era de la municipal.
injectiile le-am facut si in burta si in mana, mai putin in picior. dureroase....depinde de mana celei care-ti face injectia. am avut suprize sa nu-mi dau seama cand ma inteapa, asa de usor a fost, si momente cand imi venea s-o pleznesc pe cea care-mi facea injectia.
multa sanatate si curaj!!!
clexanul chiar isi face treaba!!!
eu nu am mai facut injectii dupa ce am nascut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Medicamentul despre care vorbiti se numeste CLEXANE, nu e nici compensat, nici gratuit in momentul de fata. Totusi, la farmacia spitalului FUNDENI functioneaza un program pt clexane de 0,4 si 0, 6 prin care la 10 fiole cumparate, primesti 10 gratuit. E o solutie! Eu nu am beneficiat de ea, bafta celor ce au nevoie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

buna!sunt insarcinata in 14 saptamani si fac clexane de la 8 saptamani de sarcina.mai am un baietel de 3 ani la care,de asemenea,am facut toata sarcina clexane.injectiile eu le fac numai in maini si asa cum spune si crisbar,uneori ma dor f tare,alteori nici nu simt,dar oricum,cand stii ca le faci pt bebe,o durere de cateva secunde nu mai conteaza.si eu in 2004 am luat trat gratuit si acum mi se spusese ca nu mai e,am intrebat inclusiv la casa de asig de sanatate de aici si mi s a spus ca nu e nici gratuit si nici compensat.totusi,med de familie mi a dat reteta pt a l lua gratuit si sotul meu s a dus la farmacia de unde l am procurat si in 2004.farmacista sefa si a amintit de sot,mai ales ca in fiecare luna sotul ii ducea cate un cadou,pt a mi aduce injectiile in farmacie...i a spus sotului sa lase reteta acolo si se va interesa daca le poate lua gratuit sau nu.peste cateva zile ne a sunat,da,clexane e gratuit,dar a tb sa schimbe med de fam un cod de pe reteta,ca scrisese c2 si clexane e pe lista c3.mentionez ca eu acum fac clexane de 0,2.deci este gratuit,ca doar nu mi l dadea farmacista din buzunar..
oana catrinel,iti urez mult succes si nu te lasa descurajata,eu chiar daca nu le luam gratuit,aveam de gand sa fac imprumut la banca,desi mai am rate...,insa un bebe merita toti banii din lume!am fost si eu la dr tutunaru,dar am fost f dezamagita,nici macar n a vrut sa se uite pe analize,spunandu mi din start//termina cu prostiile,ca n ai nimic//,asta dupa ce analizele facute la fundeni si la coltea,deci in 2 locuri diferite,relevau acelasi lucru-lupus anticoagulant prezent.
14+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput