La France (42)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
pisik 4ever spune:
fetelor, cred ca postul meu o sa ramana vacant in noiembrie. daca va intereseaza, dati-mi un mail pentru mai multe detalii. asa pe scurt sunt inginer mecanic si lucrez à la defense. pentru post trebuie engleza imperativ, e un post linistit si bine platit, colegii sunt simpatici si programul flexibil.
You're unique. Just like anyone else.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lu.more spune:
Prezent si eu, ca un' sa fiu?
oLo, felicitari!!!!
Corina, am fost si eu in acelasi impas ca si tine, ca cadou sa fac...
In final m-am orientat spre doua carti, una cu propuneri de drumetii la noi in departament, cealalta cam la fel, prezinta satele medievale din Alpii Maritimi. Un pic de istorie, multe fotografii... N-am gasit altceva. Dar cum noi suntem amatori de drumetii si incepem sa fim in pana de idei, cred ca sunt binevenite. Vad reactia maine ;-)
Oana, nu povestesti la fete cum inteinde Seb rufele la uscat?
Pupici
.................................................................................Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld
oana cretu spune:
Lulu, off, o sa ii fac poze, sa il vezi, poate nu mai razi! Pana una alta, uite Poze noi cu Seb. Da, fetelor, vreti sa radeti si voi? Imaginati-va ca uscatorul de rufe, ala pe care intind haine il am in casa, si toata ziua trebuie sa adun haine si carlige de pe jos, ca el are grija din premergator sa adune tot. Azi avea sticluta cu suc in mana, si ii dadea sa bea la un iepure. Ce repede trece timpul....mai nou, ii zic "pa", si el face cu mana.
Il vad singur in oglinda cum isi face "pa pa", si mor de ras. Alta noutate e ca a invatat sa zica de la mine "gata gata". Numai asta zice acum. Pana acum ii ziceam no, repeta, acum ii zic gata, repeta si asta. Niste maimutici sunt copiii astia.
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE
POZE NOI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Aurelia/Aurelia.jpg)
Aurelia spune:
Doamne ajuta ca Anna este mai bine Corina ,parca si al meu tuseste mai putin i-i dau in continuare in primele 10 zile din fiecare luna cite un pliculet cu imuno....bla bla si parca nu mai tuseste chiar ca inainte!
Cit tie draga Olo! ce sa-ti spun?! tu esti reprezentanta noastra numaru'1 in fata autoritatii statului francez ,sincera sa fiu sint mai mindra de tine decit de ambasadorul rominiei la Paris!
Io astazi am terminat mai devreme si am fost sa fac cumparaturi ,si iarasi am vazut in fata magazinului un nene care cerea "o piesa" cu o pancarda scrisa este a treia oara cind il vad acolo ,curat imbracat si linistit nu jeneaza pe nimeni ,de data asta n-am mai avut o piesa de 1 euro si i-am dat una de 2€ iar cind mi-a zis "merci"parca mi-a tresarit inima asa ,am avut impresia ca avea un fel de accent de pe la munte de la noi ,nu l-am intrebat de unde este ,mi-a fost jena de jena lui ,si apoi am mai facut eu o data asa cu un nene care cerea in fata magazinului ,si dupa ce am aflat ca e romin si i-am zis sa ma astepte ca ma duc acasa sa-i fac un pachet ,cind am venit cu pachetul disparuse !,asa ca n-am curajul sa-l intreb nimic ,deja cind trec prin fata lui cu cadi plin de cumparaturi si stiu ca poate el n-a mincat nica' de dimineata ma cuprinde un sentiment de vina .
In alta ordine de idei ,Olo felicitari pentru puii tai minunati ,mâitressa lu fimiu mi-a zis ca inainte sa treaca in moyenne section trebuie sa-l duc la logoped sa incep un tratament cu el pentru vorbit caci nu vorbeste suficient de bine pentru virsta lui ,noua nis e pare ca face progrese in fiecare zi dar iata ca uneori nu-i suficent ..........
De la primarie ne-au convocat la un entretien in legatura cu cererea de locuinta sociala si de atunci ma tot ciondanesc cu sotu pentru ca el nu vrea sa mearga ,el zice s ama duc eu ca eu am facut cererea ,numa ca persoana vrea sa ne vada pe amindoi....uf! .fiecare cu ce-l doare!
Oana ia povesteste-ne si noua cum te ajuta Seb la intins rufele???§
pisik 4ever spune:
aurelia, duceti-va caci si noi tot intr-un HLM stam si e super OK! e un apart de 2 camere de 45 mp intr-un bloc nou si plateam 600 chirie fata de 800 cat am fi platit daca era proprietate privata. acu' am cam depasit plafonu' cu veniturile si platim 700, dar tot e bine.
You're unique. Just like anyone else.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Aurelia/Aurelia.jpg)
Aurelia spune:
Salutre!
Pisik eu o sa ma duc sigur mai ramine doar sa vad ce fac cu poama de sot !!
Tu spui ca dati 600€ pe luna pentru un T2 ,inseamna ca voi locuiti prin zona parisului s-au prin sud pe undeva ,caci aici la noi in HLM pentru un duplex de 4 camere plateste o cunostinta de a mea 411€,nu ma mira ins acaci stiu ca din toate departamentele al nostru este cel mai aratat cu degetul din cauza protectiei sociale ,se pare ca pe aici prin zona s econstruieste cel mai mult logement social .
Iar podoaba mea de sot in loc sa fie multumit si sa zica merci face mofturi!
Azi mi-a zis ca ok o sa mearga cu mine la primarie dar sa stiu dinainte ca in lotismentul ala vechi und esta sorasa nu vrea de nici o culoare si ca nici in ultimul care s-a dat in folosinta anul trecut nu vrea ca nu-i plac casele de acolo !!!
Cum dumnezeu sa nu ma dau eu cu capul de pereti cind il aud asa ?
Voi ce a-ti amutit asa mey fetelor ? aveti musafiri?
Aura&Luca,3 ani trecuti de mult!
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=f9c2
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/my_photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Corina/Corina.jpg)
Corina spune:
Aurasu,nu mai fi suparata ,ca barbatii astia parca ar fi frati nascuti de aceeasi mama!!Cind li se pune pata pe cite o chestie nu reusesti sa ii mai convingi!!!
Eu am fost plecata toata dupa masa,iarasi m-au chemat jandarmii pentru doi romani care au incercat sa treaca in Anglia cu pasapoarte false!!
Noroc ca e mama aici,sta cu Anna ,cred ca s-a saturat sa stea in casa,dar nu am ce face daca nu am inca permis sa ne plimbam cind vrem!!
Pupici
Corina si Anna nazdravana!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Otilia/Otilia.jpg)
Otilia spune:
Fetelor, sunt nula = 0.
Astazi aveam RV la banca (mi-au propus un credit la consumatie fara justificative de cumparare la numai 2,90% pe an si ma gindeam sa regrupez niscai credite la consumatie facute mai demult la 20% ca sa mai respir nitel si sa platim mai repede)... Si ce credeti??? Am uitat!!!
Complet!!! Mi-a amintit sotul citeva ore mai tirziu, in timp ce ne indreptam spre restaurant (hehe, cam demult nu mai fuseseram noi asa... sa mincam vietnamezo-chinezesc ;))
Ce ma fac acum??? Of, cu atitea pe cap cine si ce sa-si mai aminteasca!!! M-a omorit J toata saptamina sa-i fac o publicitate (grafism) si tata cu volumul lui!!! Chiar, gasisem si eu un program de recunoastere optica care (scuzati cacofonia dar sunt neinspirata la ora asta) mergea in sfirsit "nickel" pe calculatorul meu, ii zicea Abbyy FineReader Pro. 7.0, era in varianta de incercare, a mers 15 zile dupa care finish!!! Nu mai imprima si nu mai exporta in alte programe (word), asa ca am incercat sa fac ceva dar... nimic nu merge!!! (si costa 150€!!!) Iar alea gratuite nici atit, nu recunosc nimic sau se blocheaza ingrozitor si-mi blocheaza si calculatorul si tot!!! Ce ma fac??? Ca tata mi-a trimis tot volumul batut la masina si-mi maninca o gramada de timp sa-l scriu pe tot!!!
Si nici cursuri de dactilografie n-am facut la viata mea!!!
Si alta chestiune: stiti cumva cum scriu sh si tz pe româneste intr-o "versiune electronica" pe care sa o perceapa orice editura româneasca?
Aurelia, aoleu, pai daca al tau ca vorbeste nu poate trece in sectiunea medie fara logoped noi ce-o sa facem, ca a mea nu zice nimic?... Ba ieri s-a dus cu taticu ei la dr., apoi la farmacie... Si ce credeti? Farmaciana care-i zice lui taica-sau: "dar ce bine vorbeste!" ??? Cica intra ea in farmacie, farmaciana zice "Salü!" si ea raspunde, dezinvolta: "Salü...!" Taica-sau a ramas cu gura cascata, noroc ca si-a revenit rapid si i-a zis farmacienei, ca 'ça vient, ça vient..." (adica vorbirea... :p) Iar educatoarea i-a zis lui taica-sau ca nici macar nu i-a auzit vocea, la gradi este tacuta mîlc! (si eu care speram sa am vesti bune de la gradi...)
Bon, si ca sa inchei: unde sa ma duc sa-mi regrupeze mie frumusel toate creditele?... Credeti ca a fost vreun semn ca am uitat azi de RV?... J a zis ca inseamna ca daca am uitat oricum ne-am fi pierdut timpul degeaba... Si ca-i mai bine asa, ca o sa gasim ori o alta solutie ori o sa dam senzatia bancii ca nu prea suntem neaparat interesati! Oricum luasem RV ca ma sunase una acasa si a insistat... Ma tot suna de prin primavara si eu ii zic ca n-am timp de ea ca lucrez!
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Corina/Corina.jpg)
Corina spune:
Otilia nu fii suparata,Adélie vorbeste cind vrea ea ,e mai bine asa.In schimb Anna vorbeste ca o moara stricata,citeodata mi-ar place sa se mai opreasca!!!odata a vorbit timp de un sfert de ora neintrerupt(eram in masina si ne-a obosit cu trancaneala)!Povesteste si te intreaba toate alea,iar cind nu mai are subiect de conversatie cinta" on se tien par la barbichette......"!!!
Eu zic sa mergi totusi la banca sa vezi ce iti propun,ca la asa dobinda mica nu vad cine ar putea sa iti propuna la fel.
Pupici
didita spune:
gata fetele!!! Am facut-o si p'asta!
De luni la 12.05 sunt din nou mamica de una bucata de baiat mare (mancal'ar mama pe el de frumos)! Mathieu s-a nascut in fuga mare cu o spatamana inainte de termen. Cantarea numai 4 kg si masura 48.5cm. Mamica (adica eu) se poarta bine, dar inca seamana cu o babuta cand merge! Surioara si fratiorul lui sunt incantati ca le-a adus mama jucarie noua! Anna este inebunita dupa bebe si daca ar putea l-ar pupa toata ziua. De taticul nostru nici nu va povestesc cat de mandru e si cat de mult m-a sustinut! Devin prea romantica pt stilul meu (hormonii bata-i vina!) asa ca va pup si ma duc sa-mi hranesc urlatorul!
didita