clubul secretarelor

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

bine ai venit, Emily!
Te vei marita in 15 iulie?

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

quote:
Originally posted by emilyjeuly

buna fetele! vreau si eu in clubul secretarelor cu toate ca titulatura ea oficiala este "asistent manager", ah si mai nou ma ocup si de HR. o inventie de-a sefului meu, ca sa nu mai plateasca un om in plus fac eu treaba pe aceeasi bani. ok nu ma plang, imi place dar mi-ar mai fi placut sa primesc colo inca un salariu caci ceea ce fac eu se numeste "cumul de functii". asta e! eu mai am de stat inca 1 an in afara de asta la acesta companie, caci dn pacate in prostia mea am semnat o anexa la contract pe perioada determinat si nici daca vreau nu pot sa plec decat daca imi permit sa platesc niste sume exorbitante in euro. salaru' e ok numai ca nu e trecut tot pe cartea de munca si asta ma enerveaza la culme . in rest am norocul ca seful meu nu vine decat 2-3 zile o data la 2 luni si mai am un sef mai mic care vine mai des dar fara stres.

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Hop si eu , tot un fel de secretara dar amestecata cu un soi de dispecer...asta ca tot vorbim despre cumul de functii (platite incorect- faci 100 de treburi si te plateste pentru 25
Numai ca la mine este si ma kuuul ca fac ture de noapte si sa nu va ganditi la prostii !
Deci sunt admisa in clubul vostru sau nu?

Hai sa-i omoram pe shefi !

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

ALo, buna ziua!
E vineri, dragele mele secretare! Ce e cu voi, munciti din greu? AZI?!
Haideti la discutii pe DC

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Azi am frecat menta cu brio, daca pot sa spun asa. Am mai bantuit pe forum, am mai scris in jurnalul lui fi-miu, am mancat, am stat pe messenger.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Eu stau pe net si cu okii pe ceas, sperand ca asa trece ziua mai repede...

Sa vina odata uichendu` sa ma pun cu burta pe traduceri

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

ooops, imediat incepe week-endu', si vai de capul meu, ma prefac ca-s casnica perfecta timp de doua zile, si ma bat copiii la cap cu de toate Deja imi sta capul la intrebarea vesnic actuala "ce gatim?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Un lucru minunat invatat in Frantia a fost « incropitul » cand e vorba de gatit.
Cand eram in Romania gateam in draci si mi se multumea cu mofturi (desi gatesc f. bine) ; aici nemaiavand timp sa gatesc am descoperit ce usor si repede se poate pune masa de seara. 30 minute maxim. Si, mai ales am parte de cineva care apreciaza orice are in farfurie.
In acest fel gatitul devine o placere, chiar astept uichendul sa stau si eu in bucatarie, sa gatesc « mancare gatita » de adevaratelea… Dar nu mai mult de 2 ore sambata dimineata (si atunci, doar daca sunt acasa).

Revenind la « astept sa se sune de iesire », la mine nu e cazul : am de lucru zilnic, ma organizez cum pot sa le impac pe toate (adica si internetul, si colegul cel nou si vorbaret, si patronul). Reusesc, dar ma simt cam obosita vinerea seara.
Si cand ma gandesc ca in curand voi ataca ore suplimentare (io lucrez doar cu juma’ de norma, dupa amaiaza, dar din cand in cand, la nevoie, vin si dimineata).

Week end placut !

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Cum a fost in uichend, fetelor?

Eu m`am tot fofilat de traducerile ala si pana la urma aseara nu am mai avut ce face: a trebuit sa ma apuc de ele... ce a iesit,, nu vreu sa va spun, dar sigur nu suna a engleza

Acum am trimis "rezultatul" pe mail si deja ma astept la un raspuns de genul "ne pare rau, nu stiti destula carte pentru ce avem noi nevoie", care va omori din fasa orice incercari viitoare...

In rest, ce mai indosariati pe la munca?

Mergi la inceput

week-end nasol fara internet:(((((((((
Am vrut sa iesim, dar e frig...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Super uichend la noi: am sarbatorit sotz cu o mare gasca de prieteni, am beut, am mancat, am dus copil la soacra.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput