clubul secretarelor

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

quote:
Originally posted by Ramonika
traduceri fac aici in domeniul tehnic (constructii)

Ramonika, spune-mi ca traducerile alea sunt in si din franceza, please, ca de cand caut pe cineva...

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by lu.more
Ramonika, spune-mi ca traducerile alea sunt in si din franceza, please, ca de cand caut pe cineva...

sorry, am zis ca am facut engleza-romana. is din engleza traducerile. la franceza nu ma bag...

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:

quote:
Originally posted by Iubika

Ramonika, Bubulina ta seamana cu Missi a mea
Pisik de secretara!

vazut, placut... intr-adevar seamana.
nu ai intrat la Prietenii omului pana acuma?

Ramonika am intrat, am citi ceva dar.... mi s`a parut ca lumea e mai mult cu cainii pe acolo, si nu voiam sa incepem sa ne alergam...

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lu.more

quote:
traduceri fac aici in domeniul tehnic (constructii)

Dragii de noi
La Rochefoucauld

JE este toba de franceza
Da` nu de constructii....

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

In curand o sa pier inecata-n propriile lacrimi...

Dragii de noi
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Moi aussi je suis tambour de français, iubika
Chiar si-n constructii, dar nu stiu sa le traduc in romana si mi-e ca s-o ivi in 'fo zi 'fo oferta de colaborare si-o sa fiu nevoita s-o refuz pe motive de nestiinta (rusinica, rusinica!)
Mai sap.

Dragii de noi
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

fetelor cu diploma de filologie, nu va plangeti! Eu eram buna la mate, fiz, chimie si tot secretara am ajuns! Adevarul e ca in alta parte nu mi-a placut. Aici mi-e bine, chiar daca facultatile particulare nu au un viitor foarte mare la noi, dar sa speram ca vor mai fi cativa ani buni inca la moda. Sotul a venit acasa zilele trecute cu o oferta de director regional, oferta putin mai banoasa si s-a suparat foc ca nu am vrut sa accept. Insa pt 2 mil/luna lucrez mai mult cu minim 1 ora/zi, si am mult mai mari responsabilitati. I-am zis ca mersi, imi ajung 8 ore fixe, ca mai am de scos si vreo doi copii de la scoala, gradi pe la 16-17 dupa masa, iar dac lucrez pana la 17-18, cine-i mai scoate? Angajez femeie?

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Iubika, nu e vorba numai despre caini, ci si pisici, exemplu ma ai pe mine mama mitzelor...

Mergi la inceput

Declar oficial ca doar ce mi`am trimis CV`ul la o casa de traduceri
Imi tineti pumnii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

da, Iubika, iti tinem pumnii! Baftaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput