Bebelusi de martie - aprilie 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 6
caramella spune:
Bine ai revenit zuzunaki!
Rrox si Alicia are aceasi problema cu laptele,seara ,noaptea si dimineata bea dar putin.Bea ce bea si nu mai vrea sa deschida gurita,se joaca si vrea sa se intoarca pe burta.Mai o las putin si dupa aceea insist din nou.Tot asa 300 rar 400 ml bea in total.In schimb ea papa branzica si iaurt plus cereale cu formula.In piureul de legume ii pun putin lapte vaca si unt.
Azi nu a vrut sa manance legumele si a dormit 4 ore dupa care s-a trezit maraita.Saliveaza foarte mult,uda bluza,cred ca in curand ii ies dintii.Cate scaune e normal sa aiba la varsta ei?Ieri a avut 5 si azi 4,mi se par multe.Cand era mai mica avea 1-2 max.
Ce vreme nasoala,azi am iesit un pic tare infofolite.
Astazi a fost imormantarea la ora8 a noastra.Ne-am adunat cateva neamuri acasa si am aprins o lumanare,de fapt arde de cateva zile la noi.Daca nu am putut fii acolo macar gandul nostru a fost.
I-mi fac si eu album foto pe yahoo,pe celalalt album l-am pierdut,nu mai stiu parola de ametita ce sunt.
Dariaevelin am vazut pozele sunt super,ce scrie puiu o sa ii placa la scoala.
rrox3 spune:
Cenia, Andira, Caramella Multumim pentru info si suport. 
Andira si eu planuiesc sa merg la un film, dar saptamana viitoare cand se intoarce mama de la tara si inainte sa plece o luna in Canada. Am o fereastra de cateva zile in care o pot lasa cu copii
Cred ca ma duc la Moartea domnului Lazarescu. L-ati vazut careva? Am auzit numai bine de el.
Mamacita si pe mine m-a dezamagit De ce iubim femeile, desi sunt fan Cartarescu. Mi s-a parut o carticica strict comerciala, adunata si pusa pe piata ca sa aduca niste bani. Ma gandeam ca i-or fi trenuind bani de casa, doar se plangea de apartament
Ca sa nu-mi stric parerea despre el (desi Nostalgia mi-a placut tare mult) m-am apucat sa citesc Orbitor. Abia pe la jumatatea primului volum a inceput sa-mi placa, dar acum l-am intrerupt sa citesc despre psihopatologia copilului.
Ninocikap ma bucur ca ati scapat de alergie. Poti sa-i faci piureul de legume cu orez, sigur. Un fel de pilaf sarbesc, nu? Si mie imi place ![]()
Caramella portia normala de caca la varsta asta e intre 2/zi si 1/cateva zile. E posibil sa faca mai des fiindca ii erup dintisorii. Din cauza salivei abundente. Daca in rest e bine si nu face mult prea moale, e OK. Ai grija sa bea destul, pierde lichide prin salivat.
Pe aici iar ploua si e urat afara. Sper sa se opreasca mai devreme de 8 zile, nu ca data trecuta...
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
http://community.webshots.com/user/rrox3
ligia13 spune:
Ooo ce lipsa de activitate azi pe forum. Se vede ca e duminica si sunt familiile reintregite.
La noi azi a fost frumos , si ieri la fel, asha ca am profitat si ne-am plimbat. Ieri am fost la mama, batea un pic vantul nu am putut sta mult afara, dar tot a fost bine , iar azi mult prin parc.
Eu am fost mai harnicuta weekendul asta si am calcat muuult, am pus ardei capia copti la congelator, am pus deasemenea niste pungute asha combinate pt supele lui Radu la iarna , evident am facut si piata (asta vineri seara). Mai avem de luat niste cartofi fara nitriti si niste morcovi la fel si cam gata pregatirile de iarna.
Muraturi pun soacra-mea si mama, noi doar mancam
.
mamacita, eu am reusit sa vad pozele cu Alex, l-am si laudat. Cand ziceam de amenintat, ma refereal la cele suplimentare.
dariaevelin, bine ai revenit. Ne bucuram ca sunteti bine si ca nu ne-ai parasit. Super faine pozele si evident vedeta
. E dulce foc!
zuzunachi, bine ai revenit, felicitari, casa de piatra si asteptam amanunte
andira, uite mi-a venit o ideea care te-ar putea ajuta. Daca soacra mai are numai 3 luni de muncit ca sa iasa la pensie, de ce nu-i platiti voi lunile astea 3 suma care trebuie la asigurari sociale si ai rezolvat problema. E si ea fericita ca are vechime, sunteti si voi fericiti ca nu lasati piticul pe mana strainilor.
Eu si Raducu (22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/radu_victor
ligia13 spune:
Am si eu o intrebare mai ciudata. I-am cumparat lu Radu piure de caise de la Hip. PE el scrie ca dupa desfacere rezista 2 zile. Asta inseamna ca pot sa-l desfact azi sa zicem, si sa-i dau si maine, sau inca doua zile fara astazi, adica si poimaine ?
Chiar nu v-am povestit ce am patit saptamana trecuta. In piureul de fructe i-am bagat persica, din asta din piata. Vreau sa va spun ca mi-a facut niste puncte rosii pe el, pe burta si pe un picior.I-au trecut cam in 24 ore . O fi fost intocsicatie sau alergie? Nu i-am mai dat apoi , 2 zile a mincat mai prost si apoi a redevenit haplea.
Trecandu-i asha de repede, nu am fost cu el la doc
, mai ales ca a mai facut ceva asemanator de la caldura mai demult.
Acu Radu s-a intors de la plimbare, a fost cu tati. Si inca doarme in carucior, in hol
, mi-e mila sa-l trezesc.
dariaevelin spune:
Multumim Caramella,Ligia,rrox.
Sunt putin suparata,am fost azi cu Brien la medic sio,se pare ca, are o forma incipienta de bronsita.Ne-a dat nurofen,miofilin,un anti alergen ,ambroxol .Antibiotic doar in caz de nevoie( am noroc ca am dat peste dr asta care nu imi indopa copilul cu antibiotice).Mergemj la control miercuri si vedem.
Vestea draguta e ca l-am gasi azi dimineata cu caruselul tras f aproape de el. Nu am idee cum de de-a ajuns sa-l prinda,dar si-a facut dreptate si s-a jucat cu catelusii.Ca prea tanjea sa-i ajunga.
rrox draga mea,mi-as dori din suflet sa stiu ce sa-ti spun.Din pacate insa.....n-am habar. Sanatate micutei!Cum iti pare Psihopatologia? Cu "Orbitor" ma lupt(cu maxima placere) si eu acum. Am facut o pauza doar de-o zi ,in care am citit "Baroane!" tot de Cartarescu.
ligia cred ca ai voie sa lungesti administrarea pe 1-2 zile. Asta cu conditia sa imparti continutul si sa nu-i dai direct din borcanas.Sper sa nu ma insel.
Daria si Brien
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dariaevelin/my_photos
mamacita spune:
Hai ca am mai scris odata mesajul si din greseala l-am sters
Fetelor din Bucuresti,sunteti OK,ca am vazut la TV jale?
rrox,mie"De ce iubim femeile"mi s-a parut dovada certa si repetata a unei penibile frustrari masculine ridicata la rang beletristic;pacat,Cartarescu scrie bine dealtfel,mai bine nu citeam cartea asta.
ligia,imi pare rau ca ati avut emotii cu Raducu,bine ca au trecut!Dar ce gospodina ai fost,mama-mama
!Voi morcovi si cartofi fara nitriti de unde achizitionati?Si ce ai pus la congelator pentru Raducu,ca poate castig si eu din experienta voastra?
Referitor la ce intrebai,eu consider prima varianta corecta,adica ziua deschiderii borcanasului+a doua zi.
Cu pozele ai dreptate,dar ti-am povestit cum a devenit chestiunea;imediat ce voi prinde laptopul fara stapan,amenintarea e ca si materializata(mai am 3 poze)![]()
dariaevelin,am tot vrut sa-ti spun de prima data cand ati avut probleme cu Brien si am tot omis:de ce nu-i cereti cate un sfat si nasului vostru,dr.Sandesc,care-i o minte foarte luminata,iar in materie de febre si bronhopneumonii mai stim si noi cate ceva
?Tare mi-ar parea rau sa fie si Brien bolnavior,nu stiu ce au patit bebelusii nostri,nici macar nu a inceput inca iarna!Eu ma gandeam ca il bag marisor in iarna si nu vor fi probleme.Bine,laringita aceea a fost minora fata de ce tot citesc ca patiti si nu inteleg cum vi se intampla,mame destepte si documentate,iar aurolacele n-au nici o problema...mare paradox.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
ligia13 spune:
mamacita, de obicei achizitionam cartofi si alte chestii BIO de la parintii mei. Anul asta am avut din pacate ghinion si au putrezit toti din cauza ploilor care au fost. Dar mi-am intins antenele in tot satul si am resut sa gasesc o sursa de morcovi, imi da chiar numa o plasa pentru Raducu. Cartofi inca nu am gasit , dar nu ma las, am trimis-o pe mama in tot satul sa intrebe.
La congelator am pus pungute mici cu o bucatica de ardei, o bucatica de telina, o frunza de telina, un pic de rosie fara semninte si o bucatica de radacina de patrunjel.Astea nu sunt BIO, dar astea le voi folosi pentru gust si voi pasa morcovul si cartoful. Mai am si o promisiune de niste dovlecei si ii voi congela si pe aia.
zuzunaki spune:
Buna fetele,
multam mult de primirea frumoasa
ma tot chinui printre picaturi sa fac un album dar se incarca greu de tot,pozele fiind f mari.O sa le dau resize dar asta later cand doarme Bubu,Azi n a dormit decat 2 h la pranz si de atunci o tine intr o zbenguiala.
mamacita,
sursa cea mai buna de luat legume este,cum zicea si ligia13 de la cineva direct din gradina.Eu am norocul ca aici de gasesc si fructe si legume Bio( ecologice ).Cand eram in Ro ma duceam la piata si luam direct de la babute.
ligia,
eu dintr un borcanel desfacut azi de exemplu,ii dau si maine si poimaine(daca nu l termina rapid).
Despre diversificare vroiam sa va mai intreb si eu cate ceva:
-la ce masa se introduce branzica si cum se prepara;valabil si pt iaurt,ce fel de iaurt le dati?scuze,poate s a mai discutat dar n am timp de citit tot din urma;
-cum faceti cu supa si legumele?al meu nu accepta nici in ruptul capului;
-la care din mese le dati biscuiti(am luat si eu ,am facut 2 incercari dar inca nu i plac);
-ziceti mi va rog si mie o "schema" a meselor(eu de ex ii dau la masa de la 10-11 fructe cu orez,apoi mai incerc legume sau supa la cea de pranz,in rest laptic).
Am vazut printre randuri ca aveti probleme cu papatul laptelui.Bubu mananca in jur de 600-700 pe zi,plus masa aia de fructe de care va vorbeam.E ok cred,desi el ia usor de tot in greutate.Acum avem 8 kg,incerc sa nu ma stresez.Un medic din Ro mi a zis ca e f ok,ca "doar nu vrei sa l ai la un an de 15kg"-am incheiat citatul...dunno.N am mai consultat de ceva timp o schema.
rox,
multa sanatate Ioanei si multi pupici de la noi!!!
va pup si mai revin
Nicole
mami de pici cu lipici
(19.03.2005)
People see God every day, they just don't recognize him.
zuzunaki spune:
sa nu va tin mult in suspans...uitati ce am atasat pana acum
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoletutza2002/my_photos
pup
Nicole
mami de pici cu lipici
(19.03.2005)
People see God every day, they just don't recognize him.
adseana spune:
WOW,
Zuzunaki!!! Foarte frumoase pozele, iar tu...nu am cuvinte...arati extraordinar de bine,iar rochia e SUPERBA..ce mai...arati ca o adevarata
!!!!Felicitari!Adteptam insa si restul detaliilor si celelalte poze...
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adici_l/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png