Bebelusi de martie - aprilie 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 14
Anca Micaela spune:
Salutare, fetele! AM intrat si am citit pe fuga ce ati scris. Am fugit mai repede de la munca, dar Ema doarme asa ca m-am gandit sa vad ce mai faceti si sa va mai zic de noi.
Va multumesc celor care mi-ai urat chestii de bine legate de munca (nu va nominalizez, ca mi-e teama sa nu uit pe careva)! Multzumesc mult! 
Ema e bine; cand ma intorc eu de la munca (pe la 17) ea face ochi si o scot val-vartej la plimbare. Nu e suparata pe mine
si se intelege bine cu bona. Mi-a fost greu luni sa ma concentrez pe treaba si am stat cu gandul la pui, dar ieri si azi am avut de munca o gramada (si voi avea din ce in ce mai mult), asa ca zboara timpul. Deci, in linii mari suntem bine. Avansam si cu diversificarea, am introdus conopida, spanac si nu s-a suparat. Fructele sunt preferate in contiduare, pe locu' 2 e iaurtu' si abia la urma supa si piureul de legume. Dar tre' sa fie si fete grasutze pe lume, nu?
Ziua mai primeste uneori completare la felul solid, uneori o masura de cereale la lapte. Plus 2 bibi imense dimineata si seara, la culcare... Asa ca, slava Domnului, nu ma pot plange.
Mai nasol e ca nu mai sta la supt nici cu militia! Eu voiam sa raman la bunul obicei de a o alapta dimineata si eventual seara. Nu am mai reusit deloc de vreo 4 zile. Problema e ca ma dor sanii. Am incercat sa mulg, dar nu iese nimic. Va rog, pe cele care ati trecut prin asta, sa-mi ziceti, in afara de comprese reci (
) pot face ceva? Sa imi sun medicul pentru ceva pastile? Eu de mult nu mai aveam lapte in cantitati considerabile, dar chiar ca nu mi-as dori o mastita sau alte magarii acu'... 
va pup ca s-a trezit emoi!
Anca Micaela, mama Emei Ioana
http://community.webshots.com/user/AncaMicaela
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
mamacita spune:
adseana,asa este,Alexut e tot ragusit
,dar azi e bine dispus si face niste vocalize cu vocea aia magareasca de te pufneste rasul
zuznaki,Alexut intr-adevar este tot marait din cauza dintilor
,de-asta de-abia apuc sa va citesc,darmite sa mai si raspund.Am urmarit discutii f.interesante.Din pacate in 5 min.cat reusesc sa evadez,nu stiub ce sa vorbesc mai intai.Sa-i raspund in primul rand anei:eu,in locul tau,as vorbi cu profesoara respectiva,pentru ca e de datoria lor sa asigure siguranta elevilor la curs si sa avertizeze parintii daca e ceva in neregula,ba chiar sa ia masuri de prim ajutor daca e cazul.Astfel,sa-i masoare pulsul inainte si dupa efort si daca sare de 110(asta-i limita obisnuita la adulti,la copii merge si 120),mergeti la un control(normal ar fi sa-i ia pulsul si tensiunea,dar nu stiu ce dotari si priceperi au acolo).Eu zic sa nu te alarmezi,dar sa faci o mica verificare,cum ti-am zis,mai daca aveti si antecedente cardiace printre rudele apropiate.
cenia,deocamdata tzitzi e singura pe care o cunoaste Alex,dar urmeaza,va anunt eu,cu surle si trambite(sper...)![]()
Deja maraie de 3 minute,ma duc sa-mi fac spectacolul.
copiii vostri,atunci cand nu mananca si nu dorm,cum isi ocupa timpul,caci al meu,v-am spus,cred ca toata ziua cumulat se joaca 1/2 ora cu jucariile,restul sclava![]()
rrox,multe pareri de rau;sanatate fetelor!Colaci eu am luat din turcia o rezerva zdravana,dar cand eram copil ma invatase mama sa-mi fac singura din h.igienica sau,daca buda era chiar infecta,sa ma sui cu picioarele si sa am grija sa nu ma stropesc.Daca nu gasesti(dar parca am vazut la Selgros),da-i un sul la ea.
carmissis,bafta
zuzu,pune lapte in legume
adriana,unde esti;oanamc,dar tu?ocrainic,n-ai ajuns inca?
oanamaria,asa este,il pup toata ziua peste tot;acum are 70 cm si 9700g.cred ca el va fi acela de care-i spunea dr.lui zuzunaki,care va avea 15kg la 1 an
,mai ales ca si verisorul lui din partea tatalui e fix tot asa si perfect sanatos.traiesc pe picor mare
aoleu,ce urleteeee
http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
zuzunaki spune:
oanamarialuiza,
multumesc frumos
m-ai dat gata
![]()
anca micaela,
am intrat in special sa -ti raspund tie.
incearca sa bei ceai de salvie si sa porti un sutien care strange mbine sanii!la mine a mers,mai ales ca aveam lapte suficient cand l-am intarcat.n-au fost probleme.si daca nu ii mai dai laptic deloc nu te mai mulge.pupici
sorry,nu mai pot scrie acum ca ma duc sa incerc sa-i dau lui Bubu legume.pe mai tarziu!
Nicole
mami de pici cu lipici
(19.03.2005)
People see God every day, they just don't recognize him.
zuzunaki spune:
ariadnabr,
fiind grabita sa-l hranesc pe Majestatea Sa,am omis sa-ti multumesc de urari si de sfat +incurajari.Vad ca facem echipa la kg-mele bebicilor
De altfel ii multumesc si andireipentru sustinere.Pediatrul a opinat ca Bubu,in ce priveste lungimea iese din grafic si sa nu-mai fac griji pt greutate ca e ok raportul dintre ele.
mamacita,ce v-am ghicit!Ii dorim lui Alexuc cat mai putine dureri de dinti!Si daca o fi el cel de care zicea medicul ala
,mai bine grasut dar frumosca oricum mafiotilor asa le sta bine![]()
.Cu hartia igienica nu e rea ideea pt Mariuca lui roxx3,o aplic si eu cand e nevoie oriunde.
Bubu a papat pana la urma cateva lingurile de porumb-cartof-pui(piure)dar diluat cu lapte,plus 100ml lapte simplu.Incet-incet ne-om obisnui si noi cu legumele.Hope so si asa sa ne ajute Dumnezeu!
Va las ca fugim la o plimbarica sa profitam si noi de soare azi!
Nicole
mami de pici cu lipici
(19.03.2005)
zuzunaki spune:
stau prost cu limba romana.hai ca am modificat mesajul
Nicole
mami de pici cu lipici
(19.03.2005)
rrox3 spune:
Ana71 Habar nu aveam ca iti poti lua un stomatolog de familie!!! Cum se face asta? Si care stomatologi pot fi de familie? Si eu cred ca-i totul OK cu Victor, dar mai bine sa monitorizezi in timpul unui antrenament pulsul. Daca nu ai incredere in antrenor, stai tu acolo si ocupa-te de asta.
Andira din cate stiu eu cistita e o infectie favorizata de raceala de care spui tu.
Cenia multumesc pentru sfaturi. Din fericire pe Mariuca nu o mai supara, dar o sa terminam tratamentul bine inteles. Dupa aceea o sa facem si o urocultura sa fim sigure ca a scapat. Sanatate puiului tau!
Oanamaria tinem pumnii sa scapati de tuse. Nici Ioanei nu i-a trecut de tot.
AriadnabrLa multi ani Soniei!
si felicitari pentru performante!
Mamacita i-am dat hartie Mariucai pentru colac, dar mi-e frica ca nu o pune chiar bine. Si ma gandesc ca pune si mainile pe colac, desi o instruiesc eu. In picioare nu se poate sui inca, e prea mica si probabil ar ajunge cu un picior in buda
si ar face pe fustita sau pe ciorapi...
Anca Micaela nu te mai mulge, decat putin de tot daca nu mai suporti. Ar fi fost mult mai bine sa ii elimini intai masa de dimineata si abia apoi si pe cea de seara, dar Ema porunceste, n-ai ce face... In cateva zile ar rebui sa-ti treaca.
Multumim tuturor pentru urarile de sanatate! Cred ca ar trebui sa-mi adaug multumirile astea la semnatura
cu cate boli am anuntat pana acum si cu cata atentie ne acordati voi 
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
http://community.webshots.com/user/rrox3
rrox3 spune:
Zuzunaki Ioana are acum 7,8 kg. si 66-67 cm.
rrox3 spune:
Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58947" target="_blank"> Bebelusi de martie - aprilie 2005 (31)
carmissis spune:

Multumesc TUTUROR pt. urari! Sper sa fie bine si sa am rabdare...

RROX- ne pare rau ca ai probleme cu Mariuca, din cate stiam eu colaci de unica folosinta erau la Carefour.
MAMACITA- dorim insanatosire grabnica lui Alex. Sa ne spui si noua ce ii pui pe gingii pentru dinti...
NINOCIKAP-parca tu spuneai ca i-ai dat para? Cum a reactionat? Eu am un par in curte (pere de toamna) dar nu am avut curaj sa-i dau.
spunea ca este laxativa...
AN-K - cred ca sunt ultima care iti ureaza CASA DE PIATRA! dar mai bine mai tarziu decat niciodata....![]()
SE pare ca noi suntem cele mai mici avem 66 cm, 6.800 kg si 6 luni. D-na dr. zicea ca suntem in limite si atat timp cat suntem vesele si avem "tonus" sa nu ne facem probleme.
ZUZUNACHI - rabdare iti dorim! De socrosenie nu cred ca vei scapa cu usurinta! Iti spun din experienta
Noi locuim in aceeasi casa dar cu intrari diferite si curti diferite...Daca am incuiat usa de la beci (care facea legatura cu ea) a inceput sa ma urmareasca prin gard si cand ma vede cu Rada afara este pe mine
Deci...

S-a trezit si ....mama devine indispensabila....
Pupici la toata lumea

Rada si
MIhaela