Bebelusi de nov-dec 2004 (81)
Raspunsuri - Pagina 16
andreap spune:
Ncristina,poza aia de care zicea Raluca e bestiala!In roz cine e?Ca rade la fel ca Mariuca mea!
Roserb,mai ce ginere frumos am!Nu vrei sa-i dai si Mariucai ceva par de la el,sa am si eu ce taia la turta
?????
Azi plecam la munte....eu preferam s astam acasa sa ma odihnesc,dar ce te faci cu un sot umblaret????
Cred ca pe 29 ii rupem turta.....desi eu voiam pe la 1.5 ani..se pare ca la fete trebuie musai pana la 1 an..
Mai vorbim daca ma lasa sefii astia mai usor cu treaba
POZE
POZE DE NASI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
onitza spune:
Buna, azi sunt foarte ocupata, am multa treaba, dar nu m-am putut abtine sa nu va salut de dimineata...in fine, treaba am inceput-o vad cu ...facutul cafelei..deh, in ordinea prioritatilor, dupa bebe fireste!!! ![]()
RALU, mai explicit, cu ce am speriat lumea????
ca nu imi dau seama!!!

ROSERB Doamne, ce a crescut Mihnea, ce frumos seste, m-a imbolnavit!!! si DA, CU TINE SEAMANA, CLAR!!!! e un finut si Bia e tare simpatica in poza: acum ne iubim!!!!
GANDACICOOOO, miss you!!!
Pe curand!!!
pozele noastre
Dutzi spune:
[quote]Originally posted by cookie
Fetelor, tin sa va anunt:sunt cheauna!
Fata mea s-a trezit din jumatate de ora azi-noapte si tipa de ziceai c-o taie cineva! Nici acum nu stiu cauza, le-am eliminat pe rand:i-am dat sa bea apa, i-am dat biberon cu lapte, i-am dat tzitzi, am leganat-o cand eu , cand tati(mai mult el!
)dar n-am ajuns la nici o concluzie. Am luat-o si la noi in pat, am schimbat-o de pampers...ziceti si voi...ce-o fi avut?
Cookie, si io(sunt cheauna); e a doua noapte cand Iustin plange isteric, am eliminat si noi toate cauzele si concluzia-i una singura: asta mic a inceput santajul
. L-am mangaiat, i-am vorbit, l-am mai lasat sa si maraie la el in patut(desi mi se rupea sufletu), degeaba, incepea si mai si...asa ca-ntr-un final l-am luat pe patul mare, am aprins lumina si am inceput sa ne jucam.Era tot numai un zambet, impartea servetele la maimutoi si pe mine ma stergea la gura
; in cele din urma i-am dat un branci micut
, s-a-ntins si...adormit a fost. L-am pus apoi in patutul si si doarme, si-acu....
Ce idei aveti pentru rezolvarea unor astfel de situatii?![]()
Ionela, recunosc, ca pana la 1,00 Iustin a dormit, adica i-a lasat timp lu mami sa admire in voie doua fetite minunate
...doamne, ce-ti seamana Emily si ce domnisoara e Arisa.
Ncristina, pupam gemenusele scumpe foc...ce fericire tre sa fie pe voi.
Roserb, ce fratiori reusiti si ce copii mari, amandoi
.
Va pupam pe toti,
ionela roxana spune:
Raluuuuuu

mai esti o figura ce mai; de unde ai mai gasit si chestia asta???; am ras de mi-au dat lacrimile; noroc ca nu s-au trezit mandrele papusi, caci te vizitam prin Rom.
; mey, chestia la mine este urmatoarea, cand pun muzica rom. vacinii se baricadeaza, se aude cum se inchid obloanele, ca deh e muzica de straini, lor placandu-le numa` de-a lor
, sau de loc
, liiiiiiiiiiiniste si numa` ciripitul pasarelelor
, si nici macar pe-ala
, caci au taiat copacii ca sa nu se mai cuibareasca pasarelele
, ptr. ca fac zgomot si le zboara penele
; am niste vecini pretentiosi in ceea ce priveste nationalitatea oamenilor, bine nu toti dintre ei, dar sunt destui
; noroc ca eu nu prea stau la barfa cu ele, ca deh sunt ocupata, si asta le macina ffff. tare![]()
Cookie Sabinuca sa nu fie cumva prea obosita; doarme indea-juns ziua?; macar doua ore daca le doarme legate ziua, seara de la 8-9 ar trebuii sa spuna "noapte buna!" pana pe la 4-5 dimineata; sau mai poate fi si de mancarici
(stii tu unde
), sau poate viseaza urat si se trezeste din cauza viselor; mai descantai, impartaseste-o; nu stiu ce sa-ti spun, dar cred ca-i taaare nashpa sa te trezeasca din jumatate in jumatate de ora, ca a doua zi esti cheaun de cap; 
la dublu si ai grija cu oboseala, ca nu-i de gluma!!!
Roserbitzo vreau si eu un iedut!!!; mai ai niste copii frumosi foc

; poate n-ai sa ma crezi, sau poate ca tu crezi ca te mint, dar nu-i asa deloc!!!, sau poate tu deja stii asta
; sa va traiasca si sa va bucurati din plin de ei!!!: aia cu "acum ne iubim", "acum ne certam" sau "ne jucam fiecare in legea noastra", parca sunt copii de-ale mele; cand se joaca cu jucarelele e` un talmes-balmes la noi in casa; parca-i camp minat la mine, mie si frica sa pasesc; Emily nu-mi sta locului nici o clipa; aduna orice jucarie, o linge, o roade, si-apoi la final o ia in dinti si pleaca cu ea la plimbare, parc-ar fi caine![]()
mai, dar aia "iedut razator" este superba
, iar Bianca este o adevarata domnisoara, si cred ca-l iubeste pe Mihnea la nebunie
; cred ca-i o surioara tare grijulie, nu?; cat priveste asemanarea cu parintii, eu ma pronunt cu mana pe inima: Bianca cu tati, si Mihnea cu mami; se vede clar!!!
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana
andreap spune:
fetelor,pe unde sunteti????????????eu plec spre casa,si va dorecs un WE superb!
Ne auzim luni
POZE
POZE DE NASI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
mami nov-dec 04 spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59107" target="_blank">CAPITOL NOU
PS. Multumim de complimente!
Roxana&Co