Ce ati mai citit?
Raspunsuri - Pagina 2
Otilia spune:
quote:
Originally posted by tinatache
Da, da' nu in germana ca mi se incruciseaza ochii de la atata "straduit" ca sa nu zic altfel As vrea sa le caut cand mergem in tara, de Paste. Desi nu cred ca am sa le gasesc asa ca probabil tot la Amazon am sa ajung
Mersic pt raspuns!
Cristina
Cristina, pe Amazon gasesti si in engleza, daca-ti e mai usor decit in germana. In plus e mai sa le citesti in original...
@+...
Otilia & La Adelita (8 luni)
Andrada spune:
Am citit Maimuta Goala a lui Desmond Morris. Dar ca sa adorm seara citesc Woodworth enciclopedia. Excelenta! E in 5 volume si nu-s cartonate, asa ca le poti citi seara in pat intr-o rina. Si ma intrebam daca japonezoaicele noastre ma pot ajuta, ar fi ceva despre civilizatia japoneza, chiar romane. Am pina acum, Yasunari Kawabata, Kobo Abe, Yukio Mishima si Ryunosuke Akutagawa (numai Rashomon).
Andrada
Camelia spune:
Pai ce sa citim cand, in sfarsit, a dormit copilul si ne bucuram si noi de putina relaxare??? Ceva usor si relaxant, nu? Ca dupa cate mai am pe cap ziua, macar seara sa ma relaxez si sa nu-mi bat capul cu cine stie ce carte desteapta! Asa ca eu citesc Rodica Ojog Brasoveanu . Mi-am adus cateva carti de-ale ei din Ro si cu asta ma delectez.
He, he, sotul meu inca mai spera sa citesc cartea care mi-a daruit-o el, si anume "Sacru si profan" a lui Eliade si inca in germana! Da i-am zis s-astepte el pana oi gasi eu rabdare sa ma apuc de filosofeli si inca pe nemteste! S-au dus anii de liceu cand devoram asemenea carti!
lena spune:
Ultima carte citita a fost :Alexandru cel mare de Valerio Massimo Manfredi, "usurica", dar foarte frumoasa pentru cele carora le plac subiectele istorice....si una "mai grea", dar absolut superba"Citadela" de Antoine de Saint-Exupery, de referinta dupa mine.
numai bine pentru mamici si bebici, Lena
Andreea spune:
Eu citesc acum "O America infricosatoare" de Edward Behr, imi place foarte mult si mi-e ciuda ca mai am putin si o termin.
Andreea.
tinatache spune:
quote:
Originally posted by khristinquote:
Originally posted by Oana
Eu citesc acum Alchimistul de Paulo Coelho.
Apropos de Paulo Coelho,am citit Veronika hotaraste sa moara si mi-a placut foarte mult, mai ales finalul...acum citesc un roman cam siropos, dar destul de incitant, se numeste Rhapsody de Judith Gould.
intre timp am citit Al Cincilea Munte si acuma am inceput Alchimistul. Prima e suuuupeeeerrr, o recomand cu caldura. A doua nu stiu inca, dar sotul meu a fost tare incantat de amandoua.
Cristina
Angela T. spune:
quote:
Originally posted by lilib72
Eu am terminat de curand "Quo vadis" de Sienkiewicz.
O recomand tuturor cu placere.
Da, e foarte interesanta "Quo vadis".Stiti cum a luat nastere aceasta carte? Sienkiewicz avea obiceiul ca seara, inainte de culcare, sa citeasca manuscrise din vremea antica pentru a-si exersa latina; din fascinatia fata de subiectele citite si atmosfera plina de mister, s-a infiripat intriga din "Quo vadis".
Tot de Sienkiewicz va recomand si "Fara ideal",in care abordeaza un stil complet diferit de prima. Daca in general este perceput ca un autor de romane istorice, de data aceasta a creat un roman psihologic. Mie mi-a placut foarte mult...Iar povestea de iubire este foarte trista. Cititi-o si va veti descoperi pe voi insiva.
milana spune:
in iarna am citit "uimire si cutremur", amelie nothomb
cu vreo saptamana in urma am terminat "de-a baza", vlad musatescu
acum m-am apucat de "lolita" lui nabokov
- 5 saptamani