Ce ati mai citit?
Raspunsuri - Pagina 12
Oana_B spune:
Silviuta, am citit-o demuuuuuult de tot, nu imi mai amintesc mai nimic din ea, dar stiu ca la vremea respectiva am devorat-o, pur si simplu. Asa-i ca te-am ajutat cu informatii utile?
Oana_B
melinav spune:
Ultima carte citita a fost Memoriile Reginei Maria, mi-a placut.
Caut acum carti de acelasi gen> A mai citit cineva?
Melina
cristina73 spune:
quote:
Originally posted by Irinusha
Ptr. mamici, mamici in devenire si femei in general pot sa recomand o alta carte ... e buna rau, mori de ras si nu mai vrei s-o lasi din mana. "Watermalon" de Marian Keyes
Si eu pot recomanda de aceeasi autoare "Rachel's Holiday" si "Angels"
numai bine
cristina73
ellaalba spune:
Melina
le-am citit si eu si tare mi-a mai placut! Doar ca in afara de prima parte nu am vazut sa fi aparut si alta. stiu ca la momentul respectiv simteam o nevoie acuta sa citesc si o a doua parte. Daca tu ai reusit sa o gasesti da-mi si mie un indiciu.
Asta vara am vizitat Pelesul si am simtit din nou nevoia sa citesc aceste memorii.
melinav spune:
Pentru ellaalba: si eu acasa aveam tot prima parte, e o carte cu o coperta rozulie, cu poza reginei centrata. Aceasta prima parte prezinta copilaria. Mai sunt inca 2 parti: a doua prezinta venirea ei in tara, nasterea copiilor, viata la Curte, descoperirea treptata a tarii, pana la momentul cand a devenit regina, dupa moartea regelui Carol I, iar ultima parte prezinta perioada razboiului, pana la revenirea triumfala la Bucuresti. Partea a 2-a mi-a placut cel mai mult.
Eu am imprumutat aceste 2 parti de la o colega cred ca era editata la Cartea Romaneasca, cred ca prin 90-91, are o hartie din aceea groasa, cu pozele deformate.
Melina
Melina
crishtina spune:
N-a amintit nimeni "Pe aripile vantului" Margaret Mitchel.E superba!Filmul e slab pe langa carte.Am trait-o...sincer:)V-o recomand si pt cei ce au citit astept impresii.
PS:Are si continuare "Scarlett" Alexandra Ripley
Marox spune:
"Pe aripile vintului" e cartea mea preferata. "Scarlett" e o rusine, mi-a parut rau ca am citit-o, am facut eforturi ca s-o uit.
she_wolf spune:
De cand cu BB ma marginesc la a citi, printre picaturi, ceva usor, relaxant.
Acum recitesc cu mare placere Radu Tudoran "Toate panzele sus".
Saptamanile trecute am citit primele trei volume (din cele 23) ale seriei "Lumea Disc" de Terry Pratchett. Este literatura fantastica, nu neaparat pentru copii (sau nu doar pt. copii). Mie mi-a placut. A mai citit cineva?
Citez din prefata (despre autor):
""...cand i-a devenit limpede ca a scrie despre Lumea Disc era mult mai placut decat a munci de-adevaratelea. (...) Mai scrie si proza pentru tinerii cititori. Din cand in cand este acuzat de literatura."
Claudia
Pet spune:
Eu am terminat de citit in perioada sarcinii o trilogie de Wilbur Smith (Fii Nilului, Zeul fluviului, Al saptelea papir). Aventura! Mi-a placut foarte mult, si mi-am facut o pasiune din a citi despre Egipt, faraoni, piramide...
Dar de o luna de cand o am pe Irina nu am mai reusit sa incep sa citesc nici o carte. Daca stau bine si ma gandesc poate ca azi e momentul bun sa o fac.
lilach spune:
Fiindca citesc mai mult carti de psihologie va recomand...
"Tratat de psihopatologia copilului" de Daniel Marcelli.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra