Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Andruta, eu i-am dat lui Bogdan pt. diaree un plic de Smecta pe zi impartit in parti egale in biberoanele de lapte (atunci avea numai 4 luni si bea numai lapte), un pic de ceai de menta combint cu Baby drink, ca altfel nu il bea si laptele praf facut cu mucilagiu de orez (se fierbe orezul si se foloseste zeama aia mai grosuta care rezulta). Si l-a tinut numai 1 zi si jumatate diareea. Cred ca mucilagiul de orez l-a ajutat cel mai mult. De ceaiul de menta am mai citit pe net ca n-ar fi foarte bun pt. bebei, am citit dupa ce i-am dat.
Va doresc sa va faceti bine si sa va revina glasiciorul .

Danielai, welcome to the club!

Carmina si Bogdan (o4.02.2005)

http://community.webshots.com/user/carmina1111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

quote:
Originally posted by ana maria

Amo am depus dosarul pt credit. Am reusit sa depunem saptamana trecuta pentru euro si acum asteptam raspunsul oficial. Sper sa rezolvam...
Nici Victor nu raspunde la numele lui, dar asta sunt sigura ca din cauza noastra ca nu i-am spus pe nume ci in toate felurile (diminutive si alintari). Iar in carte zice ca trebuie ca toata lumea sa-l strige la fel. Abia de vreo 2 saptamani il strigam toti la fel (sau asa le-am cerut eu) tot cu un diminutiv dar macar este acelasi.. Oricum am vazut ca reactioneaza la NU. Se opreste si se uita la mine dar adesea isi continua actiunea.. Insa e clar ca intelege ca ma opun... Iar in carte la 10 luni scrie ca ar trebui sa stie de numele lui.... Mai e pana atunci
Merci, Ana Maria, m-ai linistit. Si noi i-am spus in toate felurile. Eu una mult timp i-am spus "bebe" sau "pui mic" (ca "pui" e tacsu' si daca ziceam numai "pui" raspundea cel mare ). Reactioneaza si el la NU, se uita lung si mirat :). Iti doresc multa bafta cu creditul, sa vi se aprobe cat mai repede.

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Poze

Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Liviana, s-ar putea sa fie o faza trecatoare (un tic), cea cu miscarea capului. Am o vecina care are un baietel cu 2 luni mai mare decat ai nostri si tot asa avea o miscare din cap; el isi balansa caputul stanga dreapta de mai multe ori. A fost cu copilul la un control la neuro, dar dr a linistit-o cum ca nu ar fi nimic in neregula cu el si ca in timp ii va trece. Acum ca sa fii tu linistita, vorbeste cu pediatrul vostru sau mergi sa-l mai vada un dr.

Andrutza, insanatosire grabnica Simonei.

Alina Maria, incearca sa o lasi treptat pe Mandy cu bona. Stai cu ele macar 30 de minute, e important sa fii si tu de fata. Asa va prinde incredere in respectiva persoana si se va obisnui mai usor.

Danielai si Maria, bine ati venit!

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Poze

Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Multumim pentru primire.

Sa raspund si eu la subiectele care se discuta:

Mona - fetita mea stie cum o cheama, dar tot asa cum ti s-a mai raspuns este nevoie sa chemi copilul cu acelasi nume tot timpul. Daca folosesti apelative si diminutive e mai greu sa invete. Tot la fel am citit ca trebuie facut si cu celelalte persoane din prejma copilului - de exemplu eu ii spun sotului meu pe nume, dar acum am inceput sa-i spun "tata" ca sa inteleaga copilul despre cine e vorba...

Liviana - cred ca nu trebuie sa-ti faci mari probleme,mai ales ca l-a vazut deja un doctor, poate cu medicamentele pt raceala se trateaza si sensibilitatea.

Oana - multa sanatate lui Seb.

Alina Maria - eu sunt de parere ca copii trebuie obisnuiti sa fie sociali, nu "mamosi", si bona e un bun prilej. Daca e stabila, e chiar bine. Important e sa ai tu mare incredere in ea. Eu las copilul cu alte persoane, dar numai cu cele in care am mare incredere.

Andruza, fetita mea e tot timpul constipata, asa ca nu prea am experienta. Am avut la inceputul diversificarii un borcanas de la Hipp cu morcovi si mere care a intarit-o ff tare; asta daca se plictiseste de atata orez, ma gandesc ca sunt mai bune la gust.

Sanatate multa la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Buna fetelor!!Nu am avut timp sa intru ieri si acum sint intr-o pauza de somn,ca altfel nu se mai poate sta prin casa.
Imi pare nespus de rau ca aveti copilasii bolnaviori,mai exact si a mea da semne de raceala,stranuta si tuseste un pic,dar sa speram ca-i trece fara antibiotice si fara febra.E din cauza vremii,acum e cald peste 5 min se schimba si incepe vintul,nici nu stiu cum sa o imbrac.
La inceput nici nu-i puteam spune pe nume,ii spuneam mereu 'amore',dar de vreo luna de cind a inceput sa fie mai neascultatoare am tot inceput sa-i spun Elena si cind o strig stie ca e ea,chiar daca de multe ori ii mai spun amore se uita si atunci,probabil i-a ramas in minte.Cred si eu,nu stiu sigur,poate se uita ca ma aude vorbind,sau isi recunoaste numele....toate la timpul lor!

I-a mai iesit un dinte,al sase-lea si poate de aia e toata miriita...si nu-i mai intri in voie cu nimic.
Fetelor,sa va spun una tare,m-am incris la o scoala de dans,din alea unde inveti tango,rumba,merenque,cha-cha etc.Am innebunit la batrinete,dar stiti cit ma relaxez?Cind merg acolo nu ma mai gindesc la nimic,pur si simplu...ma simt excelent!!La inceput al meu era cu crize..de gelozie,crezind ca am instructor vreun macho-man,dar cind a vazut ca e pispirel de vreo 30 kg,cu ochelari si urit ca foamea...s-a linistit,ha ,ha,ha!!!
Hai ca v-am plictisit....urez sanatate tuturor bb-ilor si bineinteles si mamelor.
APROPO ,FII-MEU VREA SA FACA LUPTE GRECO-ROMANE!!!!CUI DOAMNE IARTA-MA IO FI SEMANIND!!!!
MAMA LUI ELENA STEFANIASI MIRCEA

panagia gabri
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/elemir93/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Mona ma bucur ca am nimerit-o si ca te-ai linistit. Azi am aflat ca ni s-a aprobat creditu'. Multumim pentru suport!

Danielai bine ai venit in clubul nostru...

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Daniela, bine ai venit printre noi, cu micuta Maria! Sa ne povestesti mai multe despre voi si poate pui si poze. Eu acum va trec pe listuta. Merci!

Andrutza, sanatate multa micutei Simona! Imi pare rau ca si ea a avut otita, mai ales asa mica, acum stiu si eu ce greu este sa ii vezi asa.

Gabry, sa ne zici cum e la acel curs. E bine ca ai o activitate in plus!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ana Maria, ma bucur din suflet ca v-au aprobat creditul!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Multumim mult Oana.

Maria e un copil normal si fff iubit. Am inceput diversificarea pe la 4 luni si am introdus treptat cam tot ce se recomanda la bebei conform varstei. Avem 4 dintisori si ne chinuim cu inca unul. Stam bine in fundulet si ne ridicam pe patut.este innnebunita dupa aer, daca as putea s-o tin toata ziua afara ar fi perfect (ceea ce si incerc). Noaptea nu suntem f cuminte, ne trezim cam de 2 ori, mai si mancam inca noaptea...

Pentru fetele ale caror copii au deja dintisori, v-a recomandat vreun doctor flor? Stiu ca sunt 2 teorii, unii zic ca da altii ca nu, dar nu am avut timp sa caut sa vad pro si contra.

In legatura cu pozele, nu avem un album pe net, dar daca-mi unde, Oana pot sa-ti trimit 2 -3 poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Ura! Ura am din nou internet!
Mi s-a strigat modemul, si o perla a celor de la RDS:"de la ploile astea doamna se strica si ele"; am tacut si am zambit; am eu casa in santier dar nu mi-a ajuns strop de apa la modem:(( Insa bravo lor ca a durat schimbatul numai trei zile, insa a trebuit sa stau acasa si ce frumos e acum afara, dar asta e, macar sa functioneze in week-end;

Oana e mai bine sper, Seb?
Amo, si Andrei raspunde la nume chiar daca eu ii mai spun si in multe alte feluri; Am incercat sa fac propozitii cu el de genul: Alina e maama. Gaby e tata, Andrei e bebe;
Lavinia nu am mai ajuns in Mangalia
Gabri daca erai in Bucuresti ma bagam si eu la un curs de asta, mai ales daca era in zona mea; anul trecut, cand abia aflasem ca sunt gravida o colega de facultate incepuse niste cursuri de dans dar erau seara de la ora 8 in regie si departe de mine;
Strumfita ca veni vorba de teambuilding si al meu sot m-a instiintat ca or sa se duca in Poiana in Octombrie, alone,,, adica implicit si cu colega; Mi-a zis si mie sa ma duc cu el si sa imi plateasca separat cazarea, dar n-am chef sa le vad mutrele si discutiile de dragul vorbelor in engleza;
Ana MAria felicitari pentru credit; bine ca ati reusit sa il obtineti;
Daniela wellcome!

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput