40 cu + sau - [p. 3]

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Gabitza, eu ma gandesc ca, bebelusul tau, nefiind obisnuit cu gustul, il refuza. Nu pentru ca nu e bun, ci pentru ca e nou. Cu biberonul, lichidul iese mai repede, iar pe el, gustul asta care nu are nimic de-a face cu laptele, poate sa-l intrige.

Eu sunt pentru lingurita, chiar daca stai 3 ore. Ii dai cu picatura, sa aiba timp sa savureze, sa simta noul, sa-si dea seama daca ii place sau nu...
Mi-o amintesc pe fata mea, cand i-am dat prima lingurita de suc de portocale. O jumatate de ora pentru 3-4 picaturi, de ma trecusera toate transpiratiile! I-a placut de numa', dar tot mesteca 5 minute fiecare picatura, de credeam ca nu-i adevarat! Eram moarte de ras! Pe urma, cand s-a obisnuit, i-am pus in biberon si il inghitea rapidos!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

A, cu lingurita maninca orice, inclusiv chestii scarboase gen Vigantol sau vitamina C. Nu-i place biberonul, cred ca nu i-am dat de 5 ori cu totul, si alea in prima luna, nici tetina nu a vrut decit accidental, cind nu prea stia de el. Serveste doar tzitzi exclusiv (de unde curge muuult mai usor decit la biberon, ca se si inneaca citeodata). Dar am zis sa-i dau macar putintel suc de mere, sa simta si alt gust. Cu lingurita e OK, el are ce are cu biberonul. Si as vrea totusi sa stie sa pape si cu biberonul, ca acusica vine rindul si la supa.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

nu-i da bibe, caii strici tehnica de supt. Mai bine paharel sau lingurita. Dar daca face mofturi, lasa-l in pace, inseamna ca nu vrea decat tzitzi

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

salutare batranicilor!!!! Hop si eu ...alta batranica. Ce faceti? Va doresc sa aveti o zi mai buna maine.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by Mik

Adusca, pe unde mai bintui ?

as bantui io, dar am imbatranit
si nu mai pooooooooooooooooooooot
si nu mai ia www.crazynews.net/dp/files/2-202.jpg" target="_blank">pistolu' foooooooooc

Fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

ce mai faci, Adusca? Cum ti-e stomacelu'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Adusca, bine ai revenit chiar si cu pistolul in neregula !

Mai moshnegei si babutze o intrebare intrebatoare : voi obositi mai repede ca acum 10-20 de ani ?
Eu simt clar ca ceva s-a schimbat, poate si pentru ca imi intrerupeam somnul de noapte cu bebeii.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Io clar tre' sa vad de unde pot sa cumpar un lift. Ca stau la et. 3 si nu ma intrebati cum fac deja pe la etajul doi.

Sculatul nopatea deja nu ma mai deranjeaza, ca sint setata pe automat, daca nu se scoala kupilu' sa ceata tzitzi, ma scol eu sa vad daca e invelit sau daca n-are paturica in cap si poate sa respire.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Salutare, salutare!
Eu nu-mi amintesc cat de repede oboseam acum 10-20 de ani, dar acum sufar de o oboseala cronica, cred.
Adica sunt activa (prea activa uneori) si mi-e dor de ziua aia in care sa fiu singura pe lume si sa doooorm. Sa nu ma intrebe nimeni de nimicuta...
Mi-am propus de mai multe luni (si vad ca inca ma tin) sa urc cele 4 etaje pe jos seara, cand vin de la serviciu. Ajung in casa gafaind dar nu ma las (urc repede, aproape in fuga). Liftul il folosesc in week-end sau daca am bagaje mai grele.
In schimb eu, care eram campioana la 800 m in liceu, nu mai pot alerga nici 100 fara sa mi se puna splina, ficatul, carceii, sa-mi urce tensiunea, sa-mi scada, vai de batranetile mele.

Numai bine si voua!

Dragii de noi
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Io nu obosesc la scari, stiti de ce? Ca stau la etajul doi, mama la etajul unu, si ma opresc la ea un pic

Mergi la inceput