40 cu + sau - [p. 3]
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danat/danat.jpg)
danat spune:
Hahaaa!! pai la faza asta musai sa ma bag si eu din nou in discutie, ca nu am mai intrat demult, dar v-am urmarit!
Pai inseamna ca eu am de trait ceva, daca tot l-am facut pe Raduc la 34 de anisori Acu el are 2 si un pic si eu...aaaaaa, nu mai stiu
Fetelor, tot ce pot sa va zic e hai noroc si sanatate ca sunteti una si una!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
adrienne12 spune:
Gabi esti mortala. Uite vara-mea e gravida (naste in martie) si are ...40 si o fetita de 2!
gabibarta spune:
mersi de fapt am auzit la radio, s-a facut un studiu asupra unor femei care au ajuns la 100 de ani, si aproape toate aveau la activ nasteri tarzii- deci peste 35 de ani.
Chiar si bunica mea care a nascut la 39 de ani, a trait 88 de ani, fumand 2-3 pachete de tigari zilnic!
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
A, inseamna ca stau bine cu bebele meu de 4 luni jumate si eu de 38. Io vreau sa ajung soacra mare si nu o sa-l grabesc pe Andrei sa se insoare
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
april spune:
aaaaa, ma bucur ca noi, cele de +-40 avem bb si prescolarei
sa ne traiasca si noi alaturi de eiAntonela
Andrada
adrienne12 spune:
Nu mai ziceti multe ca poate ma razgindesc si eu :-) Singurul lucru care a sperie (ca sa zic asa) este ca stiu ce urmeaza (adolescenta) si asta este cosmarul oricarui parinte. As face oricind schimb: il dau pe al meu de 18 contra a doi de 9 pt. o luna :-)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mik/Mik.jpg)
Mik spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
Nu mai ziceti multe ca poate ma razgindesc si eu :-) Singurul lucru care a sperie (ca sa zic asa) este ca stiu ce urmeaza (adolescenta) si asta este cosmarul oricarui parinte. As face oricind schimb: il dau pe al meu de 18 contra a doi de 9 pt. o luna :-)
Adrienne, daca vorbesti serios, iti trimit pe cei 3 ai mei la pachet !
Tre' sa le faci baie in fiecare seara, sa ii stergi la fund si alte detalii. Cu cel mare tre' sa verifici temele. Fiica-mea se supara usor si tipa la tine "jamais !" (niciodata).
Cind ai unul singur e mai usor, imi inchipui, chiar daca e la virsta ingrata.
Mik.
lu.more spune:
Acum o vreme ziceam ca as fi vrut si eu sa mai pot.
Azi astept sa creasca astia pe care-i avem, sa plece la casa lor (chit ca am alte griji p’orma), si sa pot si eu, in sfarsit, sa nu pun masa seara daca nu am chef, sa plec la plimbare fara sa am a ma intoarce la o anumita ora, ca incepe serialul fiica-mi si daca cumva il rateaza, ea m-a avertizat deja c-o sa bombane (ca si-asa o duc cu forta la plimbare)…
Si, vorba lui Mik, sa nu mai am a explica de milioane de ori de ce dusul trebuie facut in fiecare zi…
Si cate si mai cate.
Nu mai vreau copii mici. Doar cand oi fi bunica, iar fii-mea m-a asigurat ca nu se marita inainte de 26-27 de ani, deci… sa calculez… inca 8 ani pana la majorat (cand o sa locuiasca singura, zice ea), apoi 8 - 9 ani de LINISTE inainte de nepoti !!!...
Sper s-o mai duc pana atunci.
.................................................................................Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld
monagan spune:
Pai daca e asa, inseamna ca si eu mai am ceva sanse la un .!!!!!(40+......)
Mik, ai 3 copii? Cred ca nu m-as descurca nici macar cu 1.
MG