40 cu + sau - [p. 3]

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Io in continuare dau lupte grele cu copilutzu' asta al meu. Nu prea are spor la mincare. Dar cind ne vede pe noi mancind ii curg balele, plescaie a pofta si ar fi in stare sa se suie pe mine sa-mi bage mina in gura. Cind o lua-o de-a busilea cred ca fuge dupa mine prin casa. Ce sa zic, chestii grele L-am trimis pe barbata-miu la cumparaturi cu lista in mina. Ma oftic ca nu merg si eu, ca de la o vreme asta e singura distractie, iesitul la hypermarchet. Cine stie cu ce ma trezesc ca vine acasa. Dar nu aveam stare sa ies cu copilul in carut in aglomeratie, si nici n-am cu cine sa-l las.
Na', ca acum imi face capul mare ca asta era ora cind venea ta-su acasa si il lua in brate.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Buna batrineilor. Dragilor, acum va inteleg eu pe voi astia de virsta mea cu copchii mici: mi-a adus domnu' fi-meu inca 2 pisoi mici si cu mita mea mare am 3 si pe bune daca nu sint ca niste copii mici. Asa cum zicea cineva ca da lupte cu copilutu ca ii face pofta cind maninca, asa nu scap eu de pisici dragelor, vor sa stie ce maninc, cind gatesc miorlaie pt. ca vor sa vada ce, nu suporta sa doarma singure, desi sint 2, iar mita a mare face nazuri. In plus le-am cumparat lapte praf special pt. pisoi si le fac dimineata si seara. Mai frate, ziceam eu ca la batrinete o sa ajung o distinsa doamna cu multe pisici. Se pare ca fiu-meu a rezolvat partea cu pisicile.Lu, sanatate multa... eu am fost in vacanata si am pus kg. pe mine.... trebuie sa ma reapuc de sport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

hahaha, Adrienne12...e ce zici nu e funny cu doi din astea mici. Fie ei si pisoiasi? Dar fiul mataluta chiar te vede batranica daca ti-a adus de pe acum matele?Pai mama draga esti in america, si aici pana si la 80 de ani esti in floarea varstei.
Gabita mama, de ce nu esti si tu practica. In loc sa trimiti soata cu beletul la cumparaturi, il lasi cu bebe acasa si mergi tu la cumparaturi. Cum nu ai cu cine sa-l lasi, lasa-l cu sotul cand vine si fugi la shopping.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Liliana, 99,99% dintre barbati ar muri din asa ceva: adica sa vina ei acasa de la serviciul lor greu, important, obositor, etc, etc si in loc sa se tranteasca in fata tv-ului cu ziarul si coniacul, si sa astepte ca ia o pauzarea sa-i aduca mancarica, sa fie lasat cu un bb ore intregi, si colac peste pupaza, la bb nu-i ora de somn, ci ora de scandal, de papica si de facut kk de mai multe ori... Nu stiu, cred ca numai superman ar rezista acestor greutati supranaturale
Iti tinem pumnii pt doua dungulite!!!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Gabita, asta inseaman ca eu am un superman acasa.Mama si eu nu stiam asta. Si eu care mergeam la servici si-l lasam pe sot cu a mica, nu o ora doua, ci 10 ore si mai bine. Si avea si servici, venea dimineata din tura si se punea in pat, daca il lasa Adeluta. Ea avea patutul langa patul nostru. Cand era mititica, era usor, schincea, ii dadea lapte, de cele mai multe ori lasat la capul patului. Cand era mai maricica, 5-6-7 luni, se ridica pe patut si-l tragea de par, sau il batea, asa ca nu avea nici o sansa sa doarma. Cand veneam eu mai dormea daca mai apuca ceva.
Si culmea este ca atunci cand eram amandoi nu era o regula cine schimba copilul.O face fara sa-l rog eu.

Dar poate din acesti soti sunt rarisimo. Dar lasa ca are si bubele lui.....asa ca nu-l mai laud.

Pupici la piticoti.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai fetele, el saracu ar sta si cu kupilu', ca-i e drag sa stea cu el. Dar am eu o problema, nu conduc masina. Am asa o chestie fizica, numai cind ma gindesc ca as putea sta la volan ma apuca raul. N-am sa fiu in stare niciodata sa conduc. Nu ca n-as reusi la partea cu tehnica si condusul efectiv. Dar nu ma vad niciodata in trafic, ca-s nevricoasa rau. Cred ca as face pe mine intr-o situatie nasoala pe drum. Imi recunosc fobia asta pentru masina si chiar ma oftic, ca am vazut o gramada de gagici la volan, chiar pustoaice.

Aseara s-a tinut de lista de cumparaturi pe care i-am dat-o, dar a mai scapat si pe alaturi. Bine, si eu fac tot la fel. Voi reusiti sa mergeti la cumparaturi si sa va tineti de lista? Sau, mai bine zis, faceti lista? Ca eu daca nu fac lista ma lasa memoria si ma trezesc acasa ca nu iau chiar dupa ce m-am dus. Asa am facut o data cu pampersii copilului. Asta a fost pretextul, hai sa luam un pack mare de papmers. Si acasa cine-si dadea palme peste frunte si zicea ca e dusa rau cu capul?

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

gabitzam, nu-ti fa probleme, ca si eu merg cu lista la cumparaturi si cand ajung acasa, normal ca uit ceva. Chiar azi am fost de vreo 3 ori la magazin. Iar daca-i dau lista la al meu sot, cumpara exact ce e scris acolo, dar mai scump, chiar daca la 1m este alt magazin cu aceleasi produse, dar sint mai ieftine, nu se uita la preturi...cumpara. Na, ce sa-i faci, asa ca mai bine merg eu.

MG

Mergi la inceput

eu fac lista, si de obicei o uit acasa Dar prefer sa merg eu la cumparaturi chiar si cu copiii, decat sa merg cu omu' sau sa-l trimit pe el

pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Buna seara, tinericilor
Ce vad aici? Nici o miscare dom-le....
Va doresc spor la treaba .

MG

Mergi la inceput

chiar ma misc greu
Azi avem serbarile la amandoi copii, ea de la 4, el de la 5, camera video s-a stricat, noroc cu un prieten care mi-a dat o camera foto, macar poze pot sa fac...

pozici poze noi Lili

Mergi la inceput